Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Ονειροκρίτης

Ονειροκριτης Ονειρα

Ονειροκριτης, ονειρα & ερμηνεια ονειρων

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε έναν αναλυτικό κατάλογο με σύμβολα ονείρων που θα σας βοηθήσουν να ερμηνεύσετε τα όνειρα σας.

Ο καλύτερος τρόπος για να ερμηνεύσετε το όνειρό σας όσο το δυνατό καλύτερα είναι να το θυμηθείτε με όσες περισσότερες λεπτομέρειες, η καλύτερη στιγμή για να γίνει αυτό είναι πριν σηκωθείτε από το κρεβάτι σας, μετά απομονώστε τα ονειρικά σύμβολα που αυτό περιείχε και τέλος βρείτε τις ερμηνείες τους που περιέχει ο αναλυτικός αλφαβητικός ονειροκριτης μας.

Διαβάζοντας κανείς την ανθρώπινη ιστορία θα διαπιστώσει ότι τα όνειρα ανέκαθεν απασχόλησαν τον κόσμο, σε όποια τάξη και αν ανήκε. Σημαντικά πρόσωπα κάθε εποχής έδιναν μεγάλη σημασία στα όνειρα που έβλεπαν και είναι γεγονός πως η ονειρομαντεία ήταν μια από τις πρώτες μαγικές τέχνες που είχαν μεγάλη απήχηση και που η αρχή της χάνεται στα βάθη των αιώνων. Ο online ονειροκριτης του καζαμία σας δίνει τις καλύτερες ερμηνείες ονείρων βασιζόμενος περισσότερο στην πείρα που αιώνες τώρα υπάρχει.

Ο ονειροκριτης μας για κάθε εξήγηση ονείρου (ονειρικού συμβόλου) που περιέχει σας δίνει την δυνατότητα να αφήσετε κάποιο σχόλιο ή να ζητήσετε επιπλέον διευκρινήσεις αν η ερμηνεία που δίνουμε δεν καλύπτει ακριβώς το δικό σας όνειρο.

Ονειροκριτης 2014

Στον μαγικό κόσμο των ονείρων τίποτα δεν είναι απίθανο και τίποτα δεν είναι συνειδητό. Τα όνειρα μας, γέννημα του υποσυνείδητου κρύβουν καλά την σημασία τους πίσω από συνήθως αλλοπρόσαλλες αλληλουχίες εικόνων, ήχων, ιδεών ή συναισθημάτων. Ο πληρέστατος αλφαβητικός ονειροκρίτης του e-kazamias θα σας βοηθήσει να ερμηνεύσετε τα όνειρά σας και να προβλέψετε το μέλλον.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.

Συχνά Όνειρα