Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Α

Ονειροκρίτης - Όνειρα με σύμβολα από Α.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(94 ψήφοι)

Ανασφάλεια και αδυναμία δηλώνει το όνειρό σας.

Αν ονειρευτείτε πως εσείς ή κάποιος άλλος είναι αβάπτιστος δεν είναι και πολύ καλό σημάδι. Σας περιμένουν στενοχώριες και πίκρες, στην ερωτική και προσωπική σας ζωή.

Όποιον και αν ονειρευτείτε πως είναι αβάπτιστος, τον περιμένουν αρρώστια και ταλαιπωρία. Ας προσέχει τον εαυτό του.Το όνειρό σας προμηνύει και στον εργασιακό και επαγγελματικό τομέα, πλήθος προβλημάτων. χρειάζεται αυτοπεποίθηση και αγώνας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(31 ψήφοι)
Δεν είναι πολύ καλό όνειρο.

Περιμένετε μεγάλες ανατροπές στα σχέδιά σας και στις επιδιώξεις σας. Αν έχετε δεσμό και δείτε ότι κρατάτε άβαφα ρούχα, τότε προσέξτε γιατί σας κοροϊδεύουν ή σας απατούν. Αν πιστέψετε στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν, θα πάθετε ζημιά στη δουλειά σας και πολλά οικονομικά προβλήματα θα σας βρουν. Προσέξτε και τους συνεργάτες σας γιατί δεν σκέφτονται καλά για σας. Τέλος προσέξτε την υγεία σας γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ασθένειας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(188 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε αβγό σημαίνει πως θα βρείτε αγάπη και ευτυχία στη ζωή σας. Αν δείτε στο όνειρό σας, κότα να γεννάει αβγό, σημαίνει χαρούμενη και ευτυχισμένη σχέση. Αν δείτε αβγό φρέσκο, σημαίνει εγκυμοσύνη και γέννα. 

Αν ονειρευτείτε κόκκινα πασχαλινά αβγά, θα ξαναγεννηθούν οι ελπίδες σας για μια προσωπική σας σχέση, θα υλοποιηθούν τα όνειρά σας και θα ευτυχήσετε. Αν δείτε ότι πουλάτε αβγά θα βρείτε ερωτική ευτυχία και γαλήνη.
Αν ονειρευτείτε φωλιά πουλιών με αβγά θα ζήσετε την

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(28 ψήφοι)

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε άβραστο φαγητό ή ότι σας το προσφέρουν άβραστο, προβλήματα, δυσκολίες και στενοχώρια θα σας βρουν.
Τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε του στενού περιβάλλοντός σας, σας λένε ψέματα και σας κοροϊδεύουν. Μην τους ακούτε θα είναι σε βάρος της σχέσης σας. Χρειάζεται να κάνετε υπομονή.
Αν δείτε ότι το άβραστο φαγητό μυρίζει και σας αηδιάζει, τα πράγματα θα είναι χειρότερα. προσέξτε!

Δώστε προσοχή πολλή στον εαυτό σας αυτόν τον καιρό.

Αν ονειρευτείτε πως σας προσφέρουν άβραστο φαγητό, να μη κάνετε επαγγελματικές συμφωνίες. Υπάρχει κίνδυνος να εξαπατηθείτε. Γενικά, προσέξτε τις κινήσεις σας και τους γύρω σας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(23 ψήφοι)

Αν στον ύπνο σας δείτε ότι συναντηθήκατε με κάποιον άνθρωπο ευγενικό τότε μη εμπιστεύεστε κανέναν. Αν δείτε την ή τον σύντροφο σας, όλο ευγένεια, αβρότητα και χαμόγελα τότε ή σκέφτεται να σας απατήσει ή σας απατά ήδη.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(15 ψήφοι)

Ανησυχήστε αν δείτε αυτό το όνειρο.

Αν δείτε ότι περπατάτε ή βρίσκεστε στην άκρη της αβύσσου προσέξτε, πολλοί κίνδυνοι σας απειλούν.
Αν πέσετε στην άβυσσο κάποιο κακό θα σας βρει, προετοιμαστείτε για τα χειρότερα.
Αν δείτε ότι κοιτάζετε την άβυσσο, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με την περιουσία σας, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να την χάσετε όλη ή μέρος της, επίσης φιλονικίες και προσωπικές κατηγορίες που θα σας δυσκολέψουν τη ζωή.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(27 ψήφοι)

Αν δεις στον ύπνο σου άγαλμα δεν είναι καλό. Αν είσαι άνδρας και δεις άγαλμα γυναίκας, οι αισθηματικές σου προτάσεις θα συναντήσουν την αδιαφορία. Αν κοιτάζεις κάποιο άγαλμα και δεις ξαφνικά να παίρνει ζωή και να κινείται, τότε οι δουλειές σου που είχαν πάει άσχημα περίμενε να έχουν επιτυχία. Αν δεις πολλά αγάλματα μαζί, τότε εξ' αιτίας σου θα έχεις αποτυχία στις προσπάθειές σου. Καλό είναι να ψάξεις να την βρεις.

Αν το άγαλμα που θα δεις είναι Θεάς, τότε σημαίνει μεγάλη και σύντομη επιτυχία. Αν πάλι ο ίδιος φτιάχνεις ένα άγαλμα, ως ανύπαντρος θα σου κάνουν πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις γάμου, αν είσαι παντρεμένος θα σου έλθει μια ευχάριστη είδηση.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(93 ψήφοι)

Αν δείτε ότι σας αγαπούν, τότε απελπιστείτε, σημαίνει ότι σας εξαπατούν και σας κοροϊδεύουν είτε άνδρας είστε, είτε γυναίκα. Θα πρέπει να σταματήσετε να έχετε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο που είδατε πως σας αγαπάει. Αν σαν πατέρας ή μητέρα δείτε πως νοιώθετε αγάπη προς τα παιδιά σας, θα έχετε άνοδο κοινωνική και ευημερία. Αν πάλι δείτε ότι αγαπάτε κάποιο άτομο, τότε θα νοιώσετε ικανοποίηση για τις υποθέσεις σας, γιατί θα πάνε καλά.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(25 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε αγγειοπλάστη, σημαίνει συνεχή εργασία με ικανοποιητικά αποτελέσματα. Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί αγγειοπλάστη το όνειρο αυτό προλέγει ευχάριστες και επιτυχημένες συναλλαγές'.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(14 ψήφοι)

Αν δείτε ότι διαβάζετε αγγελία, σημαίνει πως έχετε εχθρούς οι οποίοι θα καταφέρουν να σας νικήσουν. Αν δημοσιεύετε αγγελία, σημαίνει πως θα κοπιάσετε για να αποκτήσετε περιουσία ή για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(33 ψήφοι)

Αν δέχεστε παρηγοριά από άγγελο θα σας φύγουν οι στεναχώριες και οι άρρωστοι θα γίνουν καλά. Αν πετάει γύρω σου ή μέσα ή επάνω από το σπίτι σου, γρήγορη είδηση και μεγάλη χαρά. Αν οι άγγελοι είναι πολλοί, είναι ένα ευχάριστο μήνυμα και γενικά ένα όνειρο πολύ καλό.


Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(9 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας αγγελούδια, είναι προμήνυμα ότι θα έχετε μία ξεχωριστή χαρά, που θ' αφήσει για πάντα στη ζωή σας τα ευεργετικά της σημάδια. Αν τ' αγγελούδια που θα ονειρευτείτε φαίνονται λυπημένα ή επιτιμητικά, σημαίνει πως θα δοκιμάσετε μια απροσδόκητη στενοχώρια.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(27 ψήφοι)

Το όνειρο αυτό συμβολίζει την πληρότητα, σημαίνει υγεία και ευημερία. Για τον άρρωστο που θα δει στον ύπνο του αγγούρια, είναι σημάδι ότι θα αναρρώσει πολύ γρήγορα. Για τον παντρεμένο, προμηνά ευχάριστη αλλαγή.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(26 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε μια Αγία να σας κοιτά χαμογελαστή, τότε θα έχετε σύντομα μια πολύ ευχάριστη είδηση. Σημαίνει και σύντομη συνάντηση με αγαπημένο σας πρόσωπο. Αντίθετα αν η Αγία κάθεται μπροστά σας θλιμμένη τότε θα λυπηθείτε για κάτι που θα ακούσετε. Αν πάλι σας πιάνει από το χέρι ή σας ακουμπά τόσο περισσοτερο θα λυπηθείτε.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(21 ψήφοι)

Αν δείτε κάρα ή λείψανα Αγίου που τα προσκυνάτε θα πάρετε χαρά και ανακούφιση και αν είστε άρρωστος θα γίνεται καλά.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(14 ψήφοι)

Αν δείτε πως κάνετε αγιασμό μέσα στο σπίτι σας, σημαίνει ότι έχετε κάνει κάτι το άδικο και θα πρέπει να κάνετε επανόρθωση. Αν ο αγιασμός που γίνεται τον είχατε ζητήσει εσείς, σας περιμένουν στεναχώριες. Αν βρισκόσαστε κάπου που γίνεται αγιασμός και σε αγιάζουν περιμένετε μεγάλη χαρά, αλλά πρόσκαιρη.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(13 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πως βλέπετε ή μαζεύετε αγιόκλημα, σημαίνει πως θα έχετε ευημερία και πως ο γάμος σας θα είναι μοναδικά ευτυχισμένος.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(30 ψήφοι)

Αν στο Όνειρο σας δείτε Άγιο που σας πλησιάζει το όνειρο είναι καλό, οι δουλειές σας θα πάνε καλά. Αν πάλι ο άγιος σας μιλήσει τότε δώστε μεγάλη προσοχή στις δουλειές σας αν θέλετε να έχετε καλά αποτελέσματα. Αν ονειρευτείτε λείψανα ή την εικόνα Αγίου να δώσετε μεγάλη προσοχή στην υγεία σας γιατί διατρέχετε κινδύνους και ειδικά ο κίνδυνος για μεγάλη και σοβαρή αρρώστια υπάρχει αν δείτε ότι ο Άγιος σας προσκαλεί κοντά του. Αντίθετα όταν φιλάτε ή προσκυνάτε εικόνα Αγίου και είσαστε άρρωστος θα γίνετε καλά ή θα έχετε ανακούφιση από στενοχώριες.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(19 ψήφοι)

Αν δείτε αγκάθια στ' όνειρο σας, είναι σημάδι ανικανοποίησης. Ακόμα, χρειάζεται προσοχή γιατί περιστοιχίζεστε από κακούς συμβούλους.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(55 ψήφοι)

Αν δείτε αγκάλιασμα, σημαίνει ότι θα απογοητευτείτε στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Η γυναίκα που ονειρεύεται ότι την αγκαλιάζει κάποιος άντρας, θα δεχθεί κριτικές για τη συμπεριφορά της. Η παντρεμένη γυναίκα που θα δει στον ύπνο της πως την αγκαλιάζουν άλλοι άντρες, θα κινήσει το ενδιαφέρον του αντρικού φύλου κατά την απουσία του συζύγου της.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(22 ψήφοι)

Για τους ναυτικούς που είδαν στον ύπνο τους άγκυρα, το όνειρο είναι καλός οιωνός, αν η θάλασσα ήταν γαλήνια. Για τους άλλους ανθρώπους σημαίνει χωρισμό από φίλους, αλλαγή διαμονής και ταξίδια στο εξωτερικό. Οι ερωτευμένοι σύντομα θα τσακωθούν, αν κάποιος τους δει στ' όνειρο του άγκυρα.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(14 ψήφοι)

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε στην αγορά, σημαίνει οικονομία και δράση. Το να είναι η αγορά άδεια σημαίνει κατάθλιψη και στέρηση. Αν υπάρχουν χαλασμένα φρούτα και χορταρικά ή κρέατα, σημαίνει απώλεια στις επιχειρήσεις. Για μια νέα γυναίκα, το να ονειρευτεί αγορά σημαίνει ευχάριστες αλλαγές.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(11 ψήφοι)

Αν δείτε άγριον άνθρωπο στ' όνειρο σας, σημαίνει ότι οι εχθροί σας θα σας αντιταχθούν σε κάποια επιχείρηση. Αν δείτε ότι εσείς είσθε άγριος, προλέγει ότι δυσμενείς προοπτικές θα σας προξενήσουν αποτυχία και θλίψη.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(9 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πως ζείτε σε αγρόκτημα, σημαίνει πως θα είστε τυχεροί σε κάθε προσπάθεια. Αν ονειρευτείτε πως αγοράζετε αγρόκτημα, σημαίνει για τον γεωργό μια καλή σοδειά για τον επιχειρηματία κέρδος και για τους ταξιδιώτες και τους ναυτικούς ασφαλές ταξίδι. Αν ονειρευτείτε πως κάνετε επίσκεψη σε αγρόκτημα, σημαίνει ευχάριστες συναναστροφές.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(13 ψήφοι)

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι παραβρεθήκατε σε αγρυπνία, σημαίνει ότι θα θυσιάσετε κάτι αξιόλογο για ευτελή πράγματα. Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως ο εραστής της βρίσκεται σε αγρυπνία, είναι μια ένδειξη ότι υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθεί από παρακλήσεις γεμάτες πάθος και να διακινδυνεύσει την τιμή της για χάρη του έρωτα.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(7 ψήφοι)

Το να ονειρευτείτε ένα φίλο στην αγχόνη, προλέγει πως σύντομα θα πρέπει ν' αποφασίσετε για επείγοντα πράγματα, ή πως σύντομα θα βρεθείτε μπροστά σε μεγάλη συμφορά. Αν ονειρευτείτε πως εσείς βρισκόσαστε πάνω στη αγχόνη, σημαίνει πως θα υποφέρετε από την κακία φίλων σας. Για τη νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως ο αγαπημένος της βρίσκεται στην αγχόνη σημαίνει πως θα παντρευτεί έναν υπέροχο και ταλαντούχο άντρα. Αν δείτε πως σώζεστε από την αγχόνη, σημαίνει πως οι επιθυμίες σας θα γίνουν πραγματικότητα. Αν ονειρευτείτε πως απαγχονίζετε έναν εχθρό σας, σημαίνει πως θα είστε ο νικητής σε όλους τους τομείς.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(12 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε ότι αγωνίζεστε για οτιδήποτε, είναι προμήνυμα δυσκολιών, αλλά αν δείτε πως νικάτε στον αγώνα, σημαίνει ότι θα συναντήσετε πρόσκαιρα εμπόδια. Αν δείτε ότι παίρνετε μέρος σε κάποιον αγώνα, σημαίνει πως άλλοι θα προσπαθήσουν ν' αποκτήσουν αυτά τα οποία εσείς επιθυμείτε. Αν όμως κερδίσετε στον αγώνα, σημαίνει πως θα ξεπεράσετε τους αντιπάλους σας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(17 ψήφοι)

Σημαίνει κυρίως στεναχώρια. Αν δείτε ότι έχετε αγωνία για την απώλεια χρημάτων ή ιδιοκτησίας, σημαίνει ότι θα ανησυχήσετε ιδιαίτερα για την κατάσταση της υγείας κάποιου συγγενικού σας προσώπου ή για κάποιες σημαντικές σας υποθέσεις.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(10 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας τον Αδάμ και την Εύα, σημαίνει ότι κάποιο τυχαίο γεγονός θα σας στερήσει την ελπίδα της επιτυχίας στις δουλειές σας. Αν τους δείτε στον Παράδεισο, τον Αδάμ με φύλλο συκής, αλλά την Εύα εντελώς γυμνή με μόνο ένα χρωματιστό όφι να στολίζει τη μέση και το υπογάστριο της, σημαίνει ότι προδοσία και κακοπιστία θα συμμαχήσουν για να καταστρέψουν την περιουσία σας. Αν δείτε ή ακούσετε την Εύα να συνομιλεί με τον όφι, σημαίνει ότι επιτήδειες γυναίκες θα σας μπλέξουν, με αποτέλεσμα να χάσετε την περιουσία και την καλή σας φήμη.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(61 ψήφοι)

Αν δείτε τον αδελφό σας γεμάτο ενεργητικότητα, θα έχετε την ευκαρία να χαρείτε για εκείνον. Αν, όμως, τον δείτε λυπημένο και φτωχό, μία μεγάλη απώλεια περιμένει εσάς ή εκείνον.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(29 ψήφοι)

Αν δείτε στο όνειρο σας ότι φέρεστε αδιάφορα σε κάποιο ετερόφυλο άτομο το πιθανότερο είναι να συνδεθείτε αισθηματικά και να σας ενώσουν τα δεσμά του γάμου. Αν είστε παντρεμένοι θα βρείτε καλή και ευχάριστη συντροφιά.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(12 ψήφοι)

Αν δείτε αδράχτι, θα συναντήσετε οικονομικά προβλήματα, οι δε φίλοι σας προσέξτε γιατί κοιτάζουν να επωφεληθούν από την αδυναμία σας αυτή. Αν τα αδράχτια είναι πολλά μαζί, η προσοχή σας να γίνει πιο μεγάλη γιατί κοιτάζουν γνωστοί και φίλοι να σας κάνουν αντικείμενο εκμεταλλεύσεως. Αν όμως δείτε πως δουλεύετε με το αδράχτι τότε δίνετε μόνος σας το δικαίωμα για να σας πολεμήσουν.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(12 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε ότι αισθάνεστε αδύναμος, το όνειρο σας είναι καλό γιατί σίγουρα θα διώξετε κάτι που τελευταία σας έχει γίνει πολύ ενοχλητικό.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(17 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πως είστε αδύνατος, σημαίνει ανθυγιεινή απασχόληση και πνευματική ανησυχία. Προσπαθείστε να δημιουργήσετε μια αλλαγή για τον εαυτό σας μετά από αυτό το όνειρο.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(14 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε απαλό αεράκι να σας φυσάει, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε μεγάλη περιουσία, αλλά με κόπους και θυσίες. Αν δείτε πως ακούτε τον αέρα να σφυρίζει, θα απομακρυνθείτε από κάποιο πρόσωπο για το οποίο σημαίνετε πολλά. Αν δείτε πως περπατάτε ενάντια στον άνεμο, θα αντισταθείτε σε πειρασμούς και θα επιδιώξετε την υλοποίηση των στόχων σας. Αν ο αέρας σας σπρώχνει, προμηνύονται επαγγελματική αποτυχία και ερωτική απογοήτευση. Αν ο αέρας σας σπρώχνει προς την κατεύθυνση που θέλετε να πάτε, θα αποκτήσετε αναπάνταχους υποστηρικτές ή θα νικήσετε τους αντιπάλους σας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(115 ψήφοι)

Αν ονειρεύεστε ότι είστε πιλότος, σημαίνει ότι θα επιτύχετε αυτό που ξεκινήσατε. Αν ταξιδεύετε με αεροπλάνο, σημαίνει πως τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(19 ψήφοι)

Αν δείτε πως ανεβαίνετε σε αερόστατο, σημαίνει πως κάποιο ταξίδι σας δεν θα έχει επιτυχία. θα συναντήσετε εχθρότητα και όχι τόσο καλή εξέλιξη στις επιχειρήσεις σας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(15 ψήφοι)

Αν δείτε αετό να πετά από πάνω σας, σημαίνει ότι θα αγωνιστείτε πολύ σκληρά για τις επιδιώξεις σας, οι οποίες τελικά θα πραγματοποιηθούν. Το να δείτε αετό κουρνιασμένο ψηλά, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε φήμη, πλούτο και την υψηλότερη θέση στη χώρα σας. Αν δείτε ότι σκοτώνετε αετό, είναι προμήνυμα ότι θα υπερπηδήσετε όλα τα εμπόδια, θα κατανικήσετε τους εχθρούς σας και θα αποκτήσετε αμύθητα πλούτη. Αν ονειρευτείτε πως τρώτε κρέας αετού, σημαίνει ότι έχετε τέτοια δύναμη θελήσεως που δεν σας σταματά ούτε ο θάνατος. Πολύ σύντομα θα αποκτήσετε πλούτη.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(10 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε ότι ακούτε το θεσπέσιο κελάηδημα του αηδονιού, είναι προμήνυμα ευχάριστης ύπαρξης, υγιεινού και ευτυχισμένου περιβάλλοντος. Το να δει κανείς αηδόνια που δεν κελαιδούν σημαίνει μικροπαρεξηγήσεις μεταξύ φίλων.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(10 ψήφοι)

Αν δείτε πως αθωωθήκατε για κάποιο έγκλημα, σημαίνει ότι πρόκειται να αποκτήσετε σημαντική ιδιοκτησία, αλλά υπάρχει κίνδυνος δικαστικού αγώνα πριν από την απόκτηση της. Αν δείτε πως αθωωθήκανε άλλοι, σημαίνει ότι κάποιοι φίλοι σας θα σας δώσουν ευχαρίστηση βοηθώντας σας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(134 ψήφοι)

Αν δείτε αίμα κόκκινο, σημαίνει κάτι το γρήγορο, είτε είδηση, είτε καλό. Αν το αίμα τρέχει κόκκινο και στην υγεία σας είσαστε καλά, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε επιτυχίες μεγάλες και γρήγορη χαρμόσυνη είδηση σας περιμένει.

Αν το αίμα που θα δείτε είναι πολύ κόκκινο και προέρχεται από άλλους, θα έχετε πολλές και σημαντικές επιτυχίες. Θα γίνονται πιο σημαντικές όσο πιο πολύ είναι το αίμα. Αν πάλι τρέξει επάνω σας αίμα, θα πάρετε μεγάλη χαρά, πλούτη, και ευτυχία και εκπλήρωση των αισθηματικών σας επιθυμιών. Αν όμως η υγεία σας δεν είναι καλή και δείτε αίμα, τότε η υγεία σας θα χειροτερέψει.

Αν δείτε αίμα μαύρο και βρώμικο ή αν το φτύνετε, σημαίνει αρρώστια. Αν δείτε να ουρείτε αίμα, τότε σημαίνει ότι απαλλάσσεστε από κάτι το ανεπιθύμητο. Αν δείτε ότι χάνετε αίμα τότε θα εκπληρωθούν οι αισθηματικές σας επιθυμίες. Αν δείτε ότι βγαίνει αίμα από το στόμα σας, σας περιμένει μεγάλη αρρώστια. Αν δείτε ότι δίνετε αίμα σε κάποιον άλλο, σας περιμένει σύντομη ευτυχία.

Αν το αίμα που θα δείτε είναι κάποιου ζώου που το σφάζουν και σας λερώσει και είσαστε άρρωστος, θα γίνετε γρήγορα καλά, αν είσαστε υγιής θα γίνετε πολύ δυνατός. Όταν κοπέλα δει αίμα από την περίοδο της, να περιμένει γάμο γρήγορα, αν είναι παντρεμένη την περιμένει μεγάλη χαρά.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(15 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας αιματίτη λίθο, σημαίνει ότι θα είστε άτυχος στις σχέσεις σας. Για μια νέα γυναίκα που θα δει ότι δέχεται αιματίτη σαν δώρο, σημαίνει ότι θα τα χαλάσει με κάποιο φίλο, αλλά αυτό θα γίνει αιτία να κερδίσει έναν άλλο περισσότερο αντάξιο της.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(15 ψήφοι)

Αν είσαστε άνδρας και δείτε πως κάνετε έρωτα με την μητέρα σας ή την αδελφή σας ή την κόρη σας ή άλλη συγγένισσά σας, αυτό σημαίνει μεγάλες αποτυχίες και στενοχώριες. Αν είστε κοπέλα και δείτε ότι κάνετε αιμομικτικό έρωτα, σημαίνει επιτυχία και ευτυχία στον αισθηματικό τομέα.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(33 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας αιμορραγία, σημαίνει θάνατο από τρομερό ατύχημα και κακόβουλες αναφορές σε βάρος σας. Η τύχη θα στραφεί εναντίον σας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(11 ψήφοι)

Αν δείτε ότι προσπαθείτε να λύσετε κάποιο αίνιγμα, αλλά δεν μπορείτε, θα πρέπει να προσέξετε γιατί σας στήνουν παγίδες, και θα πέσετε σε λάθη που θα πληρωθούν ακριβά. Σημαίνει δε ότι δίνετε όπλα να σας πολεμήσουν και θα το επιτύχουν οι εχθροί σας. Αν όμως επιτύχετε να το λύσετε, τότε όλα θα υπερνικηθούν και θα βγείτε κερδισμένοι.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(16 ψήφοι)

Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε αιχμάλωτος, σημαίνει ότι θα έχετε ν' αντιμετωπίσετε κάποια προδοσία, και αν δεν μπορέσατε να αποδράσετε, σας περιμένει ζημιά και κακοτυχία. Αν ονειρευτείτε ότι αιχμαλωτίσατε κάποιον, θα έχετε ταπεινές επιδιώξεις και δοσοληψίες με πρόσωπα χαμηλότατου επιπέδου. Για μια νέα γυναίκα που θα δει πως είναι αιχμάλωτη, το όνειρο προλέγει πως ο σύζυγος της τη ζηλεύει για την εμπιστοσύνη της σε άλλους ή μπορεί να επικριθεί για την απερισκεψία της.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(10 ψήφοι)

Αν δείτε πως επισκεφθήκατε μια ακαδημία, σημαίνει ότι θα λυπηθείτε γιατί αφήσατε ευκαιρίες να πάνε χαμένες από τεμπελιά και αδιαφορία. Αν δείτε πως είναι δική σας, ή πως είστε οικότροφος σ' αυτήν, δύσκολα θα ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. θα αποκτήσετε γνώσεις, αλλά θα είστε ανίκανος να τις αφομοιώσετε σωστά και να τις εφαρμόσετε. Αν μια γυναίκα και οποιοδήποτε πρόσωπο δει ότι επιστρέφει σε ακαδημία, αφού την έχει τελειώσει, σημαίνει ότι θα βρεθεί μπροστά σε απαιτήσεις που θα είναι ανίκανη (ή ανίκανος) να αντιμετωπίσει.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(76 ψήφοι)

Αν βρεις ακαθαρσίες στο πιάτο ή στα ρούχα σου, είναι σημάδι ευτυχίας στον γάμο ή στον έρωτα. Αν, όμως δεις να τις τρως προετοιμάσου να πάθεις μεγάλη ζημιά ενώ, αν δεις ότι τις πετάς σε άλλον πολλά εμπόδια θα παρουσιαστούν στις δουλειές σου. Αν κάποιος τις πετά σε εσένα, θα υποστείς εξευτελισμό.
Οι ανθρώπινες ακαθαρσίες για μερικούς είναι χρήματα και για άλλους αρρώστια. Πάντως κατά γενική ομολογία το σύνηθες είναι ότι θα σου ερθουν αναπάντεχα πλούτη.
Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τα ρούχα σας είναι ακάθαρτα, σημαίνει ότι θα αναγκαστείτε να εγκαταλείψετε το σπίτι σας εξαιτίας κάποιας επιδημίας. Αν δείτε ότι κάποιος σας ρίχνει βρωμιές, σημαίνει ότι οι εχθροί σας θα προσπαθήσουν να σας πληγώσουν.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(10 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας ακόνι, είναι προμήνυμα στενοχώριας και χρειάζεται προσοχή στις ενέργειες σας, για ν' αποφύγετε μπλεξίματα και δυσκολίες. Ίσως βρεθείτε στην ανάγκη να κάνετε ένα ανεπιθύμητο ταξίδι, ύστερα από ένα τέτοιο όνειρο.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(22 ψήφοι)

Το να δείτε άλλους να κρατάνε ακόντιο σημαίνει ότι τα συμφέροντα σας κινδυνεύουν. Αν κάποιος σας χτύπησε με ακόντιο, οι εχθροί σας θα καταφέρουν να σας δώσουν θλίψεις.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.