Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Θ

Ονειροκρίτης - Όνειρα με σύμβολα από Θ.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(82 ψήφοι)

Αν δείτε θαλαμηγό στ' όνειρο σας, σημαίνει ευχάριστες διακοπές μακριά από φροντίδες και επιχειρήσεις. Μια τσακισμένη θαλαμηγός προλέγει αποτυχία στα σχέδια σας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(18 ψήφοι)

Αν δείτε ότι σας έχουν θάψει ζωντανό, σημαίνει ότι θα κάνετε ένα μεγάλο λάθος που οι αντίπαλοί σας θα εκμεταλλευτούν για να σας βλάψουν.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(15 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε ότι εκτελούν κάποιον, θα υποφέρετε εξαιτίας λανθασμένων ενεργειών άλλων ατόμων. Αν δείτε πως επρόκειτο να εκτελέσουν εσάς, αλλά γλυτώσατε, θα νικήσετε τους εχθρούς σας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(144 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πως είδατε οποιονδήποτε από τους δικούς σας νεκρό, είναι μια προειδοποίηση ότι επέρχεται διάλυση ή λύπη. Όνειρα τέτοιου είδους ακολουθούνται πάντα από απογοητεύσεις.

Αν ονειρευτείτε πως μάθατε το θάνατο κάποιου φίλου ή συγγενή, σύντομα θα έχετε άσχημα νέα για κάποιον απ' αυτούς. Όνειρα που σχετίζονται με το θάνατο ή την επιθανάτια αγωνία, αν δεν οφείλονται σε ψυχικές αιτίες, είναι δύσκολα στην ερμηνεία τους από πρωτόπειρους ανθρώπους. Κάποιος που στοχάζεται έντονα γεμίζει το μυαλό του με σκέψεις ή υποκειμενικές εικόνες ζωντανεμένες από τα πάθη που τις γέννησαν σκεπτόμενος και ενεργώντας προς άλλες κατευθύνσεις, μπορεί να υποκαταστήσει αυτές τις εικόνες με άλλες που έχουν διαφορετική μορφή και φύση.

Στα όνειρα του μπορεί να δει αυτές τις εικόνες να πεθαίνουν, νεκρές ή την κηδεία τους, και να τις νομίσει για

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(22 ψήφοι)

Αν δείτε πως σας θαυμάζουν, σημαίνει ότι θα κρατήσετε την αγάπη πρώην συνεταίρων, μόλο που η θέση σας θα σας τοποθετήσει πάνω από τον κύκλο τους.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(11 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι βλέπατε θέατρο, σημαίνει μεγάλη ευχαρίστηση από την συντροφιά νέων φίλων. ΟΙ επιχειρήσεις σας θ' αποδειχθούν ικανοποιητικές. Αν λαμβάνατε μέρος στο θέατρο, οι ευχαριστήσεις δεν θα κρατήσουν πολύ. Αν το θέαμα είναι όπερα, είναι προμήνυμα επιτυχίας σε όλους τους τομείς. Το να ονειρευτείτε ότι προσπαθούσατε να γλιτώσετε από την έξοδο κινδύνου θεάτρου, είναι ένδειξη ότι θα θυσιάσετε το καθήκον για να ικανοποιήσετε τον εγωισμό σας, και ότι θ' αναμιχθείτε σ' επικίνδυνες συναλλαγές. Σημαίνει ότι θα δεχτεί έντονες παρατηρήσεις για κάποια πράξη της, πράγμα που θα τη λυπήσει πολύ. Αν αυτή η συγγενής εμφανιστεί χαμογελαστή ή ευτυχισμένη, γρήγορα μια μικροδιαφορά θα δώσει τη θέση της στην ευχαρίστηση.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(29 ψήφοι)

Για μία νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι είδε τη θεία της, σημαίνει ότι θα δεχθεί έντονη κριτική για τις ενέργειές της. Αν δει τη θεία της χαρούμενη ή χαμογελαστή, σημαίνει ότι μία διαφωνία θα δώσει γρήγορα τη θέση της στην ευχαρίστηση.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(9 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πως παίρνετε μέρος σε θεία Κοινωνία, είναι προειδοποίηση ότι θα απαρνηθείτε τις ιδέες ανεξαρτησίας που έχετε για ν' απολαύσετε κάποια άνομη επιθυμία σας. Αν ονειρευτείτε πως δεν υπάρχει ούτε ψωμί, ούτε κρασί στο τραπέζι σας, σημαίνει πως θ' απογοητευτείτε από τις προσπάθειες σας να φτάσετε στο σκοπό σας. Αν δείτε πως αρνηθήκατε τη μετάληψη, και αισθανθήκατε άξιος, σημαίνει πως υπάρχει ελπίδα να πάρετε κάποια θέση που στην αρχή σας φαινόταν άπιαστη λόγω των ισχυρών αντιπάλων σας. Αν όμως αισθανθήκατε ανάξιος, σημαίνει πως θα συναντήσετε δυσκολίες.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(3 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας θειάφι, σημαίνει ότι θα χάσετε πολλούς φίλους, αν δεν επανορθώσετε τα λάθη που κάνατε σε κακόπιστες δοσοληψίες. Αν δείτε φωτιά από θειάφι, σημαίνει ότι θα απειληθείτε με απώλεια από μεταδοτική αρρώστια στη γειτονιά σας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(9 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε ένα θείο σας, είναι προειδοποίηση δυσάρεστων νέων. Αν δείτε ένα θείο σας που έχει πεθάνει, θα πρέπει να προσέξετε τους εχθρούς σας. Αν ονειρευτείτε πως έχετε μαλώσει με ένα θείο σας, είναι προμήνυμα ότι στο οικογενειακό περιβάλλον θα υπάρξουν προβλήματα και ασθένειες.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(13 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πως είδατε το Θεό, είναι κακός οιωνός. Αν δείτε ότι μιλάτε με το Θεό, προσέξτε να μην σας κατηγορήσουν. Τα επαγγελματικά σας θα πάρουν άσχημη τροπή. Το όνειρο αυτό είναι προάγγελος προβλημάτων υγείας. Αν δείτε πως προσεύχεστε στο Θεό, σημαίνει ότι θα προκύψουν προβλήματα από δικό σας λάθος. Αν ονειρευτείτε ότι ο θεός σας δίνει προνόμια, ένα σημαντικό πρόσωπο θα σας στηρίξει.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(6 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε ότι βλέπατε θερμόμετρο, σημαίνει διαφωνίες στην οικογένεια και ατυχίες στην επιχείρηση. Σπασμένο θερμόμετρο προμηνά αρρώστια. Αν είδατε τον υδράργυρο να κατεβαίνει, οι υποθέσεις σας δεν θα έχουν καλή έκβαση. Αν ο υδράργυρος ανέβαινε, είναι σημάδι ότι θα μπορέσετε να ξεπεράσετε δυσκολίες και να ανανεώσετε τις επιχειρήσεις σας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(37 ψήφοι)

Για τη γυναίκα που θα δει ότι θηλάζει το μωρό της, σημαίνει προαγωγή ή αλλαγή δουλειάς. Για τη νέα γυναίκα, είναι προμήνυμα αναγνώρισης των προσόντων της. Για τον άντρα που θα δει στο όνειρό του τη γυναίκα του να θηλάζει το μωρό τους, σημαίνει αρμονία στις επιδιώξεις τους.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(8 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πως βρισκόσαστε μέσα σε θηριοτροφείο, σημαίνει πως θ' αντιμετωπίσετε ορισμένα προβλήματα.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(6 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πως βρήκατε θησαυρό, θα έχετε συμπαράσταση και βοήθεια στην προσπάθειά σας για επιτυχία. Αν δείτε ότι χάσατε θησαυρό, είναι προειδοποίηση κακοτυχίας και προδοσίας φίλων.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(9 ψήφοι)

Αν δείτε πως είστε θλιμμένοι, είναι προειδοποίηση κακοτυχίας. Αν ονειρευτείτε άλλους να είναι λυπημένοι, σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε δυσάρεστες καταστάσεις και αρρώστιες.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(5 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας θόλο, ή ονειρευτείτε πως είσαστε κάτω από ένα θόλο, σημαίνει ότι ψεύτικοι φίλοι σας ωθούν προς ανεπίτρεπτους τρόπους για την εξασφάλιση κέρδους, θα κάμετε καλά να φυλαχτείτε απ' αυτούς τους φίλους.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(6 ψήφοι)

Αν δείτε ότι ακούσατε περίεργο θόρυβο, είναι προειδοποίηση άσχημων νέων.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(4 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας κάρβουνα αναμμένα, είναι σημάδι ευχαρίστησης και πολλών ευχάριστων αλλαγών. Αν δείτε ότι τα χειρίζεστε ο ίδιος, σημαίνει μεγάλη χαρά. Αν δείτε σβηστά κάρβουνα, μπορείτε να περιμένετε φασαρίες και απογοητεύσεις.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(3 ψήφοι)

Αν δείτε πως θρηνείτε, είναι προμήνυμα κακοτυχίας και δυστυχίας. Αν ονειρευτείτε άλλους να θρηνούν, σημαίνει πως θα απογοητευτείτε. Για τους ερωτευμένους, σημαίνει διαφωνίες, παρεξηγήσεις και χωρισμό. Αν δείτε ότι θρηνούσατε κάποιο φίλο ή την απώλεια χρημάτων, σημαίνει απογοήτευση που θα καταλήξει σε χαρά και κέρδος. Αν ονειρευτείτε πως θρηνείτε το χαμό συγγενικών προσώπων, σημαίνει αρρώστια και απογοητεύσεις που θα ξεπεράσετε και που θα σας φέρουν πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(6 ψήφοι)

Για μια νέα κοπέλα, το να ονειρευτεί ότι είναι πολύ θρήσκα σημαίνει ότι, με το να προσποιείται την αθώα και την καλή, θα κάνει τον αγαπημένο της να τη σιχαθεί. Αν δει ότι είναι άθρησκη, είναι σημάδι ανεξαρτησίας και ειλικρίνειας, καθώς και αγάπης για τους άλλους, πράγμα που θα της εξασφαλίσει εκτίμηση και θαυμασμό από το αντίθετο φύλο. Αν όμως ονειρευτεί ότι καταπατεί τους νόμους της θρησκείας, είναι μια προειδοποίηση και χρειάζεται προσοχή για να μην ξεπέσει στα μάτια των άλλων. Το να ονειρευτείτε ότι μια θρησκεία παρακμάζει, σημαίνει ότι η ζωή σας θα είναι πιο αρμονική από πριν. Αν δείτε ότι ένας ιερέας έπαψε να εκτελεί τα καθήκοντα του, σημαίνει ότι θα πέσετε θύμα σκευωρίας ή απογοητεύσεων. Τα όνειρα που έχουν σχέση με τη θρησκεία επαληθεύονται στην πραγματική ζωή όπως είναι, χωρίς συμβολισμούς.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(6 ψήφοι)

Αν δείτε πως κάθεστε σε θρόνο, σημαίνει σύντομη άνοδο και πρόοδο. Αν ονειρευτείτε ότι κατεβαίνετε από θρόνο, είναι προειδοποίηση απογοητεύσεων. Αν δείτε άλλους να κάθονται σε θρόνο, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πλούτη με τη βοήθεια άλλων.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(5 ψήφοι)

Αν δείτε τη κόρη σας, σημαίνει ότι δυσκολίες και εμπόδια δίνουν τη θέση τους στη χαρά και την ηρεμία. Αν ονειρευτείτε ότι η κόρη σας αποτυγχάνει στην εκπλήρωση των επιθυμιών σας, σημαίνει ότι θα δυσαρεστηθείτε για διάφορους λόγους.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(4 ψήφοι)

Αν δείτε πως βρεθήκατε σε θύελλα, είναι προειδοποίηση οικονομικών και επαγγελματικών προβλημάτων.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(2 ψήφοι)

Αν δείτε ότι είστε θύμα ραδιουργίας, είναι προειδοποίηση ότι οι αντίπαλοί σας θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Συγγενείς και φίλοι θα απομακρυνθούν. Αν δείτε ότι οι άλλοι είναι θύματά σας, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πλούτη με όχι και τόσο έντιμα μέσα.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(14 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πως είσαστε θυμωμένοι, είναι προειδοποίηση μεγάλης δοκιμασίας. Αν είστε ερωτευμένοι, υπάρχει πιθανότητα να απογοητευτείτε και να χωρίσετε.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(23 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε θυρωρό, σημαίνει καλή διαχείρηση. Αν δείτε πως ψάχνετε να βρείτε τον θυρωρό και δεν τον βρίσκετε, σημαίνει μικροπροβλήματα. Αν τον βρήκατε, οι υποθέσεις σας δε θα συναντήσουν προβλήματα.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.