Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Κ

Ονειροκρίτης - Όνειρα με σύμβολα από Κ.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(113 ψήφοι)

Το να δείτε στον ύπνο σας κάβα κρασιού είναι σημάδι πως υπέρτατες χαρές και ευχαριστήσεις βρίσκονται πολύ κοντά σας και στη διάθεση σας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(55 ψήφοι)

Αν δείτε καβούρια, θα αντιμετωπίσετε πολύπλοκες υποθέσεις που για να τις φέρετε εις πέρας θα χρειαστεί να δείξετε υπομονή και ψυχραιμία. Για τους ερωτευμένους, σημαίνει δύσκολο φλερτ.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(27 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε καγκουρό, σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε με επιτυχία τους αντιπάλους σας. Αν δείτε ότι ένα καγκουρό σας επιτίθεται, είναι προειδοποίηση πως η υπόληψή σας κινδυνεύει. Αν ονειρευτείτε πως σκοτώσατε το καγκουρό, θα υπερνικήσετε όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(19 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πως είδατε ένα χαλασμένο καζάνι, σημαίνει πως θα υποφέρετε από κακή διαχείριση ή απογοήτευση. Για μια γυναίκα που θα δει ότι μπαίνει σε κελάρι για να ψάξει για καζάνι, είναι προμήνυμα αρρώστιας και απωλειών γύρω της.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(22 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πως παίζετε και κερδίζετε, σημαίνει χαμηλού επιπέδου γνωριμίες και απολαύσεις σε βάρος των άλλων. Αν είδατε πως χάσατε, σημαίνει πως η κακή συμπεριφορά σας θα απομακρύνει ένα αγαπητό πρόσωπο από κοντά σας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(22 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι κάποιος πήρε το κάθισμα σας, σημαίνει πως θα καταπιεστείτε από ανθρώπους που θα ζητήσουν τη βοήθεια σας. Αν δείτε πως δίνετε το κάθισμα σας σε μια γυναίκα, προβλέπεται πως θα πέσετε θύμα της επιδεξιότητας κάποιου.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(33 ψήφοι)

Αν δείτε ότι κοιτάζεστε στον καθρέφτη, θα αντιμετωπίσετε καταστάσεις που θα σας απογοητεύσουν. Επίσης, υπάρχει πιθανότητα αρρώστιας. Αν ονειρευτείτε σπασμένο καθρέφτη, σημαίνει πως κάποιο συγγενικό ή φιλικό σας πρόσωπο θα πεθάνει από βίαιο ή ξαφνικό θάνατο. Αν δείτε άλλους να κοιτάζονται στον καθρέφτη, είναι προειδοποίηση ότι κάποιοι θα σας αδικήσουν στην προσπάθειά τους να προωθήσουν τα δικά τους συμφέροντα. Για τη νέα γυναίκα που θα δει πως έσπασε καθρέφτη, σημαίνει ότι θα κάνει δυστυχισμένο γάμο. Αν ονειρευτεί ότι ο αγαπημένος της κοιτάζεται στον καθρέφτη και είναι χλωμός, σημαίνει χωρισμός ή θάνατος. Αν δει ότι είναι ευτυχισμένος, ο χωρισμός θα είναι μικρής διάρκειας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(21 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε τον καιρό, σημαίνει ότι θα σημειωθούν κάποιες αλλαγές στη ζωή σας. Αν δείτε πως μελετάτε το δελτίο καιρού, θα αλλάξετε κατοικία.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(21 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε κακάο, σημαίνει ότι θα διατηρήσετε φιλίες με άτομα αντιπαθή που, όμως, θα βοηθήσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(19 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε κακαρίσματα από κότες, σημαίνει ξαφνικό σοκ που θα προκληθεί από την είδηση ενός απροσδόκητου θανάτου στη γειτονιά σας. Αρρώστια θα προκαλέσει φτώχεια.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(16 ψήφοι)

Αν δείτε ότι πέφτετε θύμα κακοποίησης, σημαίνει ότι οι εχθροί σας θα υπερνικήσουν. Αν ονειρευτείτε πως εσείς κακοποιείτε άλλους, είναι προειδοποίηση ότι θα υποστείτε χρηματική απώλεια εξαιτίας δικού σας λάθους.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(23 ψήφοι)

Αν δείτε πως κρατούσατε ένα γεμάτο καλάθι, είναι προμήνυμα μεγάλης επιτυχίας. Αν ονειρευτείτε ότι το καλάθι ήταν άδειο, είναι προειδοποίηση λύπης και δυσαρέσκειας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(30 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πως ξεφλουδίζετε καλαμπόκια, σημαίνει ότι θα έχετε ποικίλες επιτυχίες και απολαύσεις. Αν δείτε άλλους να μαζεύουν καλαμπόκια, είναι σημάδι ότι θα χαρείτε για την ευημερία φίλων ή συγγενών. Καλαμπόκι και χωράφι καλαμποκιού Για έναν αγρότη που θα δει στ' όνειρο του ότι περνά μέσα από ένα πράσινο και θαλερό καλαμποκοχώραφο, με καλαμποκιές φορτωμένες βαριά καλαμπόκια, είναι προμήνυμα μεγάλου πλούτου. Το όνειρο αυτό σημαίνει πλούσια σοδειά και αρμονία στην οικογένεια. Για τους νέους, προοιωνίζεται πολλή ευτυχία και αληθινούς φίλους, μα αν δουν τα στάχυα ανοιγμένα, σημαίνει απογοητεύσεις και στερήσεις. Αν δείτε νεαρές καλαμποκιές φρεσκοσκαλισμένες, σημαίνει εύνοια εκ μέρους ισχυρού προσώπου και επιτυχία που έρχεται. Αν δείτε θερισμένο καλαμπόκι, σημαίνει δόξα και πλούτο. Αν το δείτε δεματιασμένο, είναι σημάδι ότι οι μεγαλύτερες επιθυμίες σας θα πραγματοποιηθούν. Αν δείτε ξεφλουδισμένο καλαμπόκι, σημαίνει κερδοφόρες επιχειρήσεις και απεριόριστες εύνοιες. Για τους νέους πού θα ιδούν πως τρώνε νωπό καλαμπόκι, σημαίνει αρμονία μεταξύ φίλων και ευτυχισμένες ενώσεις.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(16 ψήφοι)

Όνειρο με καλιακούδα σημαίνει κακή υγεία και φιλονικίες. Αν δείτε πως πιάσατε καλιακούδα, είναι σημάδι ότι θα μπορέσετε να ξεγελάσετε τους εχθρούς σας. Το σκότωμα μιας καλιακούδας, στ' όνειρο, προλέγει ότι θα διεκδικήσετε περιουσία με πολλά προβλήματα.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(18 ψήφοι)

Αν δείτε καλόγερο, είναι σημάδι οικογενειακών διαφωνιών και δυσάρεστων ταξιδιών. Για μία γυναίκα, είναι προειδοποίηση εξαπάτησης από κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Αν ονειρευτείτε ότι είστε καλόγερος, σημαίνει αρρώστια και προσωπικές απώλειες.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(36 ψήφοι)

Για τη γυναίκα που θα δει καλόγρια, σημαίνει ότι θα χάσει τον αγαπημένο της. Αν ονειρευτεί πως η ίδια είναι καλόγρια, θα αντιμετωπίσει προβλήματα με το περιβάλλον της. Αν δει νεκρή καλόγρια, είναι προειδοποίηση απογοήτευσης εξαιτίας της απιστίας αγαπημένων της προσώπων.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(13 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας καλομέλανο, είναι σημάδι ότι κάποιο πρόσωπο επιδιώκει να σας εξαπατήσει και να σας βλάψει με την ασυνείδητη βοήθεια φίλων. Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι παίρνει καλομέλανο, είναι προμήνυμα ότι θα παγιδευτεί με επιδέξια καταστρωμένα σχέδια ανθρώπων τους οποίους εμπιστεύεται. Αν δει ότι το εφαρμόζει εξωτερικά, θα κλείσει τα μάτια της στην απάτη για να χαρεί μια σύντομη περίοδο τέρψης

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(10 ψήφοι)

Αν δείτε στον ύπνο σας πως έχετε κάλους στα πόδια και σας πονούν, σημαίνει ότι κάποιοι εχθροί σας υπονομεύουν, μα αν δείτε πως καταφέρατε να καθαρίσετε τα πόδια σας από τους κάλους, θα κληρονομήσετε ένα μεγάλο αγρόκτημα από κάποια άγνωστη πηγή. Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως έχει κάλους στα πόδια, είναι ένδειξη πως θα περάσει πολλά βάσανα και πως θα της φερθούν ψυχρά άτομα του φύλου της.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(7 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε ότι είστε καλοφαγάς, σημαίνει βελτίωση της εμφάνισης και της προσωπικότητάς σας. Αν μία γυναίκα δει ότι παντρεύεται καλοφαγά, σημαίνει ότι θα παντρευτεί διακεκριμένο άντρα ο οποίος, όμως, θα είναι τυραννικός απέναντί της.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(12 ψήφοι)

Για έναν εραστή που θα δει πως βρήκε την καλτσοδέτα της αγαπημένης του, είναι σημάδι πως εκείνη θα χάσει την εκτίμηση της στο πρόσωπο του και πως θα συναντήσει στο δρόμο του εχθρούς. Για μια γυναίκα που θα ονειρευτεί πως έχασε την καλτσοδέτα της, προβλέπεται ότι θα έχει σκηνές ζηλοτυπίας από τον εραστή της με αφορμή κάποιον ωραιότερο άντρα. Για έναν παντρεμένο άντρα που θα ονειρευτεί καλτσοδέτα, είναι προμήνυμα πως η γυναίκα του θα μάθει για τις κρυφές ερωτικές του ιστορίες και θα του δημιουργήσει σκηνή ζηλοτυπίας. Αν μια γυναίκα ονειρευτεί πως φορά καλτσοδέτες με στολίδια, σημαίνει πως οι ατομικές της υποθέσεις θα φανερωθούν και η υπόληψη της θα διακυβευτεί. Αν δει πως ο εραστής της της φορά καλτσοδέτες, σημαίνει πως θα καταφέρει να τον κρατήσει κοντά της παραλές τις αντιξοότητες.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(11 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε καλύβα, σημαίνει αδιάφορη επιτυχία. Αν ονειρευτείτε πως κοιμάστε σε καλύβα, σημαίνει κακή υγεία και δυσαρέσκεια. Αν δείτε καλύβα μέσα σε λιβάδι, σημαίνει ευφορία, αλλά περαστική ευτυχία.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(11 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας καμαριέρα, σημαίνει κακοτυχία και οι αλλαγές που έχουν αποφασιστεί θα γίνουν. Για έναν άντρα που θα ονειρευτεί ότι έκανε έρωτα με καμαριέρα, είναι σημάδι ότι μπορεί να γίνει αντικείμενο γελοιοποίησης εξαιτίας αδιάκριτης συμπεριφοράς και έλλειψης τακτ.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(21 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας μια πόρπη καμέο, σημαίνει ότι κάποιο λυπηρό περιστατικό σύντομα θα απορροφήσει την προσοχή σας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(20 ψήφοι)

Αν δείτε στον ύπνο σας καμήλα, σημαίνει ότι θα δείξετε μεγάλη υπομονή και καρτερία σε καιρό αβάσταχτης σχεδόν αγωνίας και αποτυχιών, που φαινομενικά θα σαρώσουν κάθε ίχνος ελπίδας στην ψυχή σας. Αν δείτε πως είστε ιδιοκτήτης καμήλας, είναι σημάδι ότι θα αποκτήσετε πλούσια μεταλλευτική ιδιοκτησία. Αν δείτε κοπάδι από καμήλες στην έρημο, σημαίνει συμπαράσταση όταν κάθε ανθρώπινη βοήθεια φαίνεται σχεδόν ανύπαρκτη, και αρρώστια από την οποία θα σηκωθείτε ανέλπιστα σύντομα.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(27 ψήφοι)

Αν ακούσετε καμπάνα στο όνειρό σας, ένα κακόβουλο πρόσωπο θα σας στεναχωρήσει και θα μάθετε το θάνατο ενός γνωστού.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(13 ψήφοι)

Αν δείτε καμπαναριό, είναι προειδοποίηση αρρώστιας και αντιθέσεων. Ερειπωμένο καμπαναριό, σημαίνει θάνατο γνωστού ή φίλου. Αν δείτε ότι ανεβαίνετε στο καμπαναριό, σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε σοβαρές δυσκολίες τις οποίες θα καταφέρετε να ξεπεράσετε. Αν ονειρευτείτε πως πέσατε από το καμπαναριό, είναι προμήνυμα κακής υγείας και απώλειας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(15 ψήφοι)

Αν ακούσατε καμπάνες στ' όνειρο σας, κάποιος μακρινός φίλος θα πεθάνει και κακόβουλο πρόσωπο θα σας στενοχωρήσει.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(16 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας κάμπια, σημαίνει ότι στο άμεσο μέλλον σας θα υπάρξουν άνθρωποι ταπεινοί και υποκριτές, και καλά θα κάμετε να φυλαχτείτε από τις απατηλές εμφανίσεις. Μπορεί να υποστείτε κάποια απώλεια στον έρωτα ή στις επιχειρήσεις. Ακόμη, η κάμπια στ' όνειρο είναι προμήνυμα ότι θα βρεθείτε σε καταστάσεις αμηχανίας, και δε θα πρέπει να περιμένετε σημαντική διάκριση ή κέρδη.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(12 ψήφοι)

Η καμπίνα ενός πλοίου είναι μάλλον κακά σημάδι, αν τη δείτε στ' όνειρό σας. Κάποια βρωμοδουλειά σκαρώνεται σε βάρος σας. Είναι πολύ πιθανό να συρθείτε στα δικαστήρια, όπου θα χάσετε εξαιτίας της αστάθειας των μαρτύρων σας. Καμπούρης Αν ονειρευτείτε έναν καμπούρη, σημαίνει πως θα έχετε απρόσμενες αλλαγές στα σχέδια σας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(11 ψήφοι)

Αν δείτε στον ύπνο σας το νερό ενός καναλιού θολό και στεκούμενο, σημαίνει αρρώστια, στομαχικές διαταραχές και σκοτεινά σχέδια των εχθρών. Αν όμως το νερό ήταν ξάστερο, είναι προάγγελμα μιας ήρεμης ζωής με αφοσιωμένους φίλους κοντά σας. Για μια νέα γυναίκα που θα δει να γλιστράει με κάνω στα νερά ενός καναλιού, σημαίνει εγκρατή ζωή και σύζυγο που θα τη λατρεύει. Αν δει πως διασχίζει το κανάλι από γέφυρα που υψώνεται πάνω σε ξάστερο νερό και ότι μαζεύει φτέρες και άλλες πρασινάδες στις όχθες, θα χαρεί μια ζωή γεμάτη απολαύσεις και υψηλές κοινωνικές διακρίσεις. Αν όμως το νερό στροβιλιζόταν, θα βρεθεί συχνά μπερδεμένη σε άσχημες ιστορίες και θα είναι θύμα νευρικών διαταραχών.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(16 ψήφοι)

Αν δείτε ότι κάθεστε σε ένα καναπέ, σημαίνει ότι θα στηριχθείτε σε ψεύτικες ελπίδες για την επίτευξη των στόχων σας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(21 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας αυτό το γλυκό κελαηδοπούλι, είναι σημάδι αναπάντεχων απολαύσεων. Για ένα νέο που θα ονειρευτεί πως έχει ένα όμορφο καναρίνι, σημαίνει υψηλές κοινωνικές τιμές και ένα επιτυχημένο πέρασμα από τον κόσμο της λογοτεχνίας, ή μια ευτυχισμένη κατάληξη ενός ερωτικού δεσμού. Αν ονειρευτείτε πως σας χάρισαν ένα καναρίνι, είναι ένδειξη μιας ευπρόσδεκτης κληρονομιάς. Αν δείτε πως διώχνετε ένα καναρίνι, σημαίνει πως θα δοκιμάσετε απογοήτευση στις πιο ακριβές σας επιθυμίες. Αν ονειρευτείτε καναρίνι να πεθαίνει, σημαίνει πως θα πληγωθείτε από την απιστία αγαπημένων φίλων. Αν δείτε καναρίνια να φτερουγίζουν και να κελαηδούν σε πολυτελή διαμερίσματα, είναι καλός οιωνός: γλέντια και μια ζωή εξαιρετικής λεπτότητας, πλούτος και ικανοποιητικές φιλίες σας περιμένουν.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(11 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας ένα κανάτι, σημαίνει πως θα έχετε καλή διάθεση και πως οι προσπάθειες σας θα στεφθούν από επιτυχία. Ένα σπασμένο κανάτι είναι σημάδι απώλειας καλών φίλων.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(14 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε καννάβι, σημαίνει πως θα έχετε επιτυχία σε όλες τις επιχειρήσεις σας, και κυρίως στις μεγάλες συμφωνίες. Για τη νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως παθαίνει κάποιο ατύχημα σε χωράφι σπαρμένο με καννάβι, προβλέπεται πως μετά από καυγά θα χωρίσει από τον αγαπημένο της. Αν ονειρευτείτε σπόρους κανναβιού, σημαίνει πως σύντομα θα βρείτε μια βαθιά και μακροχρόνια φιλία. Για τους επιχειρηματίες, σημαίνει πως θα έχουν ευκαιρίες για να κάνουν χρήματα.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(14 ψήφοι)

Αν δείτε πως κωπηλατείτε πάνω σ' ένα κανό σε ήρεμο ρεύμα, σημαίνει την απόλυτη εμπιστοσύνη σας στην ικανότητα σας να διευθύνετε την επιχείρηση σας κατά επωφελή τρόπο. Αν κωπηλατείτε παρέα με την αγαπημένη σας, θα χρειαστεί να δαμάσετε μια στρίγγλα πριν να φτάσετε στη γαμήλια μακαριότητα. Οι δουλειές στον κόσμο των επιχειρήσεων θα αποδειχτούν απογοητευτικές, αν ονειρευτείτε πως κωπηλατείτε σε θολά νερά. Αν τα νερά είναι ρηχά και γοργοκίνητα, είναι σημάδι ότι θα έχετε έναν απερίσκεπτο ερωτικό δεσμό ή λαθραίες απολαύσεις από τις οποίες δε θα βγει κανένα μόνιμο καλό. Αν δείτε πως κωπηλατείτε σε άβαθα, καθαρά και ήρεμα νερά, σημαίνει ευτυχία, αλλά που δε θα διαρκέσει πολύ. Το νερό στα όνειρα είναι ένα τυπικό στοιχείο μελλοντικότητας. Αν τον ονειρευόμενο αναμένει ένα ευχάριστο άμεσο μέλλον, αυτό θα έρθει εγγύτερα με το ξάστερο νερό. Αν δει πως αναδύεται μέσα από ταραγμένα υδάτινα στοιχεία, το άμεσο μέλλον στην ξυπνητή ζωή θα είναι γεμάτο βάσανα γι' αυτόν.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(9 ψήφοι)

Αυτό το όνειρο σημαίνει ότι το σπίτι και η χώρα βρίσκονται σε κίνδυνο εξωτερικής εισβολής, από την οποία οι νέοι μας θα υποφέρουν τα δεινά του πολέμου. Για μια νέα γυναίκα που ονειρεύτηκε πως άκουσε ή είδε κανόνια, σημαίνει ότι θα γίνει σύζυγος στρατιωτικού και θα είναι υποχρεωμένη να τον κατευοδώνει, καθώς θα πηγαίνει για να υπερασπίσει την ίδια και την τιμή της. Ο αναγνώστης θα πρέπει να ερμηνεύει αυτού του είδους τα όνειρα σύμφωνα με τις επιδράσεις που τον περιβάλλουν, και με την εμπειρία που έχει αποθηκευτεί στην υποκειμενική του διάνοια. Αν έχετε σκεφτεί πολύ για κανόνια και τα είδατε στον ύπνο σας, ενώ δεν υπάρχει πόλεμος, είναι πολύ πιθανό να αποτελούν μια προειδοποίηση εναντίον κάποιου αγώνα και πιθανής ήττας. Ή, αν χειρίζεστε ο ίδιος επιχειρήσεις, μπορεί να επακολουθήσουν επιτυχημένες συμφωνίες, ύστερα από πολλές στενοχώριες και αναποδιές.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(12 ψήφοι)

Αυτό σημαίνει, για κείνον που θα το ονειρευτεί, ότι κρυφοί εχθροί ενώνονται εναντίον του. Για μια ανύπαντρη κοπέλα που θα δει στ' όνειρο της βλήμα κανονιού, σημαίνει ότι θα ερωτευτεί στρατιωτικό. Για ένα νέο, το ίδιο όνειρο σημαίνει ότι θα κληθεί να υπερασπίσει την πατρίδα του.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(21 ψήφοι)

Αν δείτε ότι χάσατε το καπέλο σας, είναι προειδοποίηση ανεπιτυχών προσπαθειών και αδυναμία κάποιων προσώπων να κρατήσουν τις συμφωνίες τους. Αν ονειρευτείτε πως ο άνεμος παίρνει το καπέλο σας, θα γίνουν αλλαγές στη ζωή σας που δεν θα είναι προς όφελός σας. Για τον άντρα που θα δει ότι φορά καινούριο καπέλο, σημαίνει πως θα αλλάξει δουλειά με καλύτερες προοπτικές. Για τη γυναίκα, σημαίνει ότι θα γίνει αντικείμενο θαυμασμού

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(9 ψήφοι)

Αν δείτε καπετάνιο, οι φιλοδοξίες σας θα πραγματοποιηθούν. Αν μία γυναίκα δει ότι ο αγαπημένος της είναι καπετάνιος, θα υποφέρει από αντιζηλία και ζήλια.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(11 ψήφοι)

Το να ονειρευτείτε πως βάζετε καπίστρι σε ένα πουλάρι, σημαίνει ότι θα διευθύνετε μια προσοδοφόρα και καθαρή δουλειά. Οι ερωτικές σας υποθέσεις θα διαμορφωθούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Αν δείτε άλλα ζώα με καπίστρι, σημαίνει πως η τύχη θα σας εγκαταλείψει για λίγο, αλλά θα την ξανακερδίσετε με κάποιον κόπο.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(18 ψήφοι)

Ονειρο με καπνά προλέγει επαγγελματική επιτυχία, αλλά ερωτική αποτυχία. Αν δείτε ότι χρησιμοποιείτε καπνά, είναι προειδοποίηση για εχθρούς και προβλήματα. Αν ονειρευτείτε καπνά φυτεμένα, είναι προμήνυμα επιτυχίας

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(16 ψήφοι)

Αν δείτε καπνιά στ' όνειρο σας, σημαίνει πως θα συναντήσετε κακοτυχία στις υποθέσεις σας. Οι ερωτευμένοι θα καυγαδίζουν και δεν θα ικανοποιούνται εύκολα.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(13 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε καπνοδόχους, σημαίνει πως κάποιο πολύ δυσάρεστο περιστατικό θα συμβεί στη ζωή σας. Κάποια ξαφνική είδηση για αρρώστια θα σας στενοχωρήσει. Αν δείτε πεσμένη καπνοδόχο, συμαίνει λύπη και πιθανώς θάνατο στην οικογένεια σας. Αν δείτε καπνοδόχο καλυμμένη με κισσό ή άλλα αναρριχητικά, είναι προμήνυμα ευτυχίας που θα έρθει μετά από λύπη για την απώλεια συγγενών. Αν δείτε φωτιά να καίει μέσα σε καπνοδόχο, σημαίνει ότι κάτι πολύ καλό πλησιάζει σε σας. Αν ονειρευτείτε πως είχατε κρυφτεί σε καπνοδόχο, είναι προμήνυμα ότι θα υποφέρετε από στενοχώρια και αμφιβολία. Οι δουλειές δε θα πάνε και πολύ καλά. Για μια νέα γυναίκα που θα ιδεί πως έπεσε από καπνοδόχο, είναι προμήνυμα ότι θα κατηγορηθεί για κάποια απρέπεια, πράγμα που θα προκαλέσει στενοχώρια στους δικούς της. Αν δει πως ανέβηκε σε καπνοδόχο, σημαίνει ότι θα ξεφύγει από ένα μπλέξιμο που είχε σχεδιαστεί γι' αυτήν.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(49 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε καπνό, είναι σημάδι αμφιβολιών. Αν δείτε πως σας κάλυψε καπνός, σημαίνει ότι πρόσωπα θα σας κολακεύουν με σκοπό να σας βλάψουν.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(49 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας καράβια, προβλέπονται για σας τιμές και απρόσμενη κοινωνική άνοδος. Αν δείτε πως μαθαίνετε για κάποιο ναυάγιο, προμηνύονται άσχημες εξελίξεις στις υποθέσεις σας. Επίσης, οι φίλες σας θα σας προδώσουν. Αν δείτε πως χάνετε τη ζωή σας σε ένα ναυάγιο, σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ τη ζωή ή την υπόληψη σας. Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι ένα καράβι βρίσκεται σε καταιγίδα, σημαίνει πως θα έχετε ατυχία στις συναλλαγές σας και πως θα δυσκολευτείτε να καλύψετε κάποια κομπίνα σας, όταν ο συνεταίρος σας θελήσει να διαχωρίσει τη θέση του από τη δική σας. Αν δείτε άλλους να ναυαγούν, σημαίνει πως δεν θα μπορέσετε να σώσετε κάποιο φίλο σας από τη δυσμένεια και τη χρεοκοπία.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(13 ψήφοι)

Σίγουρα θα πρέπει να περιμένετε την απάτη, αν είστε νέος και δείτε στ' όνειρο σας αυτό το πράγμα που περπατάει προς τα πίσω.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(14 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε ότι φτιάχνετε ζαχαρωτά, θα αυξηθούν τα κέρδη σας. Αν δείτε πως τρώτε καραμέλες, είναι σημάδι ερωτικών επιτυχιών και κοινωνικών απολαύσεων. Αν ονειρευτείτε χαλασμένες καραμέλες, είναι προειδοποίηση στεναχώριας ή αρρώστιας. Αν δείτε πως δίνετε ένα κουτί καραμέλες ή ζαχαρωτά, θα κάνετε μία πρόταση που θα απορριφθεί. Για ένα νεαρό άτομο που βλέπει ότι παίρνει ένα κουτί καραμέλες ή ζαχαρωτά, προβλέπεται ότι θα γίνει δέκτης κολακειών.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(15 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι είσαστε σε καραντίνα, σημαίνει πως θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση λόγω της δολιότητας των εχθρών σας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(25 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε σβηστό κάρβουνο, είναι προειδοποίηση στεναχώριας, δυσάρεστων καταστάσεων και δυστυχίας. Αν δείτε αναμμένο κάρβουνο, σημαίνει χαρά και βελτίωση των οικονομικών σας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(42 ψήφοι)

Αν δείτε ότι έχετε πόνο στην καρδιά και δύσπνοια, σημαίνει ότι θα έχετε προβλήματα στον εργασιακό χώρο. Κάποιο λάθος σας θα οδηγήσει σε απώλειες, αν δεν το διορθώσετε έγκαιρα. Αν ονειρευτείτε την καρδιά σας, είναι προμήνυμα αρρώστιας και έλλειψης ενεργητικότητας. Αν δείτε την καρδιά ενός ζώου, θα νικήσετε τους εχθρούς σας και θα κερδίσετε την εκτίμηση όλων.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.