Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Κ

Ονειροκρίτης - Όνειρα με σύμβολα από Κ.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(30 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας κορσέ, σημαίνει ότι θα βρεθείτε σε αμηχανία σ' ό,τι αφορά τη σημασία του ενδιαφέροντος που έχετε προκαλέσει. Αν μια νέα γυναίκα δει πως στενοχωρήθηκε με το δέσιμο ή το λύσιμο του κορσέ της, σημαίνει πως θα έχει έντονη τάση να καυγαδίσει με τους φίλους της με το παραμικρό. Αν δείτε πως άλλοι φορούν βελούδινο ή διακοσμημένο κορσέ, σημαίνει πως σας ενδιαφέρει περισσότερο ο πλούτος από την τιμή. Για τη γυναίκα που θα λάβει κορσέ σαν δώρο, προβλέπεται πως σύντομα πολλοί θα την εκτιμήσουν.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(2 ψήφοι)

Αν ακούσατε τη φωνή κορυδαλλού στ' όνειρο σας, προμηνύεται ευτυχία και ευημερία. Αν είδατε να πετάνε κορυδαλλοί γύρω σας, η τύχη θα σας χαμογελάσει. Το να δείτε πως πιάσατε κορυδαλλό, σημαίνει τιμές και εύκολο έρωτα. Αν είδατε κορυδαλλούς να τρώνε, είναι προμήνυμα ευημερίας και πολλών εισοδημάτων.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(8 ψήφοι)

Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως ο κόρφος της είναι τραυματισμένος, είναι προμήνυμα πως την απειλεί κάποια μεγάλη πίκρα. Αν δει τον κόρφο της λερωμένο ή ζαρωμένο, θα δοκιμάσει μεγάλη απογοήτευση στον έρωτα και πολλές αντίζηλες θα τη στενοχωρήσουν πολύ. Αν ο κόρφος της είναι λευκός και γεμάτος, σύντομα θα αποκτήσει περιουσία. Αν δει τον εραστή της να τον κοιτάζει ύπουλα μέσα από το τολμηρό κορσάζ της, σημαίνει ότι πρόκειται να υποχωρήσει στα γλυκόλογα και στις γαλιφιές ενός φλογερού «κορτάκια».

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(23 ψήφοι)

Τέρψεις και πλούτη σημαίνουν τα χρυσαφικά στ' όνειρο. Αν δείτε πως τα φορούσατε, είναι σημάδι ικανοποίησης και επιτυχίας στις επιδιώξεις σας. Αν δείτε πως τα φορούσαν άλλοι, είναι προμήνυμα ότι θα σας προσφερθούν υψηλές θέσεις. Χρυσαφικά πάνω στα ρούχα σημαίνουν καλή τύχη. Σημαίνουν ακόμη κληρονομιά ή καλή τοποθέτηση που θα σας φέρουν μεγάλη ικανοποίηση. Αν δείτε πως κληρονομήσατε χρυσαφικά, η ευημερία σας θα είναι πρωτοφανής, αλλά όχι εντελώς ικανοποιητική. Το να δείτε ότι δίνετε χρυσαφικά, είναι μια προειδοποίηση πως η περιουσία σας διατρέχει κινδύνους. Για μια νέα κοπέλα, το να δει ότι της δίνουν χρυσαφικά σημαίνει μεγάλη χαρά και πολύ καλό γάμο. Αν δει πως έχασε χρυσαφικά, προβλέπεται ότι εχθροί της θα προσπαθήσουν να την εξαπατήσουν. Αν δείτε πως βρήκατε χρυσαφικά, σημαίνει γρήγορη και θαυμαστή άνοδο στις επιχειρήσεις και στα ενδιαφέροντα σας. Το να δείτε πως δώσατε χρυσαφικά, είναι προμήνυμα ότι θα ζημιώσετε τον εαυτό σας χωρίς να το καταλάβετε. Η αγορά χρυσαφικών στ' όνειρο σημαίνει ότι θα έχετε αισθηματικές επιτυχίες, που όμως δεν θα κρατήσουν για πολύ.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(15 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας μια κλωσσοφωλιά, σημαίνει στενοχώρια λόγω πολλών φροντίδων, μερικές από τις οποίες θα αποδειχτούν επωφελείς. Νεαρά ή μισοαναπτυγμένα κοτόπουλα σημαίνουν επιτυχημένες επιχειρήσεις, αλλά για να τις κάνετε τέτοιες, θα πρέπει να ασκήσετε τη σωματική σας δύναμη. Αν δείτε κοτόπουλα να πηγαίνουν στην κούρνια, εχθροί ετοιμάζουν κακό για σας. Αν δείτε πως τρώτε κοτόπουλα, σημαίνει πως η φιλαυτία θα αμαυρώσει την καλή σας φήμη. Η εργασία και ο ερωτάς σας θα βρεθούν σε επισφαλείς καταστάσεις.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(8 ψήφοι)

Αν δείτε στον ύπνο σας εκείνα τα γνωστά μικροκαμωμένα κοτόπουλα, που ονομάζονται «μπάνταμ», η περιουσία σας θα είναι μικρή, ωστόσο όμως θα είστε ικανοποιημένοι. Αν τα δείτε άρρωστα ή εκτεθειμένα σε χειμωνιάτικες θύελλες, τα συμφέροντα σας θα βλαφτούν.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(3 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας έναν Κουάκερο, προβλέπεται πως θα έχετε πιστούς φίλους και ευνοϊκές επιχειρήσεις. Αν δείτε πως είστε Κουάκερος, σημαίνει πως θα συμπεριφερθείτε με αξιοπρέπεια σε κάποιον εχθρό σας. Για την κοπέλα που θα δει πως βρίσκεται σε μια συνάντηση Κουάκερων, είναι σημάδι ότι με τη σεμνή της συμπεριφορά θα κερδίσει έναν πιστό σύντροφο που θα της προσφέρει όλες τις ανέσεις.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(8 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας ένα κουαρτέτο, όπου παίζετε ή τραγουδάτε, προβλέπονται επιτυχίες στις επιχειρήσεις, ευχάριστη συντροφιά και διασκεδάσεις. Αν ονειρευτείτε πως βλέπετε ή ακούτε ένα κουαρτέτο, σημαίνει πως οι φιλοδοξίες σας θα είναι πάνω από τις δυνάμεις σας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(3 ψήφοι)

Το όνειρο με κουβαρίστρες σημαίνει ότι θα αναλάβετε μακροχρόνια και δύσκολα καθήκοντα, που θα ξεπεράσουν όμως σε απόδοση ακόμα και τις πιο τολμηρές προσδοκίες σας. Αν οι κουβαρίστρες είναι άδειες, χρειάζεται προσοχή για να προλάβετε μεγάλες απογοητεύσεις.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(5 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι κουβεντιάζετε, σημαίνει πως σύντομα Η ι ακούσετε ότι κάποιος συγγενής είναι άρρωστος, και ακόμα θα υπαρξουν στενοχώριες στις υποθέσεις σας. Αν ονειρευτείτε άλλους να κουβεντιάζουν δυνατά, χρειάζεται προσοχή, γιατί κινδυνεύετε να κατηγορηθείτε για ανάμιξη στις υποθέσεις των άλλων. Αν νομίσατε πως μιλούσαν για σας, προμηνύεται κίνδυνος για την υγεία σας και δυσμένεια.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(8 ψήφοι)

Αν δείτε κουβέρτα λερωμένη, είναι προειδοποίηση προδοσίας. Αν ονειρευτείτε κουβέρτα καθαρή και λευκή, σημαίνει πως θα αποφύγετε μία ασθένεια και ότι θα έχετε επιτυχία εκεί που νομίζατε πως θα αποτύχετε.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(3 ψήφοι)

Αν δείτε ότι ακούσατε να χτυπά κουδούνι, θα μάθετε αναπάντεχες ειδήσεις για την αρρώστια ή τη στεναχώρια κάποιου προσώπου που βρίσκεται μακριά. Αν ονειρευτείτε πως χτυπούσατε κουδούνι, προβλέπονται προβλήματα υγείας και αναποδιές.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(7 ψήφοι)

Αν δείτε κουζίνα, είναι προειδοποίηση ότι θα υποχρεωθείτε να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που θα σας προκαλέσουν μελαγχολία. Για μία νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί καθαρή και τακτοποιημένη κουζίνα, σημαίνει ότι θα πάρει κληρονομιά.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(4 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας κούκο, είναι σημάδι ότι θα τερματιστεί ξαφνικά μια ευτυχισμένη ζωή λόγω καταστροφής αγαπημένου φίλου. Αν δείτε πως ακούσατε κούκο, σημαίνει οδυνηρή αρρώστια ή θάνατο κάποιου αγαπημένου προσώπου που απουσιάζει, ή ατύχημα σε κάποιον από την οικογένεια σας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(20 ψήφοι)

Αν δείτε ότι ακούτε τη φωνή μιας κουκουβάγιας, σημαίνει πως ο θάνατος πλησιάζει ύπουλα το περιβάλλον σας. Είναι μια προειδοποίηση πως δεν πρέπει να σπαταλάτε μάταια τη ζωή σας. Επίσης, άσχημα νέα για κάποιον που λείπει σίγουρα θα ακολουθήσουν αυτό το όνειρο.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(11 ψήφοι)

Για μία νέα γυναίκα που θα δει ότι ράβει γυαλιστερά κουμπιά σε μία στολή, είναι σημάδι ότι θα παντρευτεί έναν ωραίο και πλούσιο άντρα.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(69 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πως κυνηγάτε κουνέλια, θα συναντήσετε ενδιαφέροντα άτομα. Αν τα κουνέλια είναι κοντά σας, θα έχετε ήρεμη και όμορφη οικογενειακή ζωή. Λευκά κουνέλια σημαίνουν ευνοϊκές εξελίξεις σε όλες τις υποθέσεις.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(22 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε μια κούνια, με ένα όμορφο παιδάκι μέσα, σημαίνει ευημερία και λατρεία των όμορφων παιδιών. Αν ονειρευτείτε πως κουνούσατε το μωρό σας, σημαίνει ότι κάποιος θα αρρωστήσει από την οικογένεια. Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως κουνούσε μια κούνια είναι σημάδι ότι θα πέσει χαμηλά, θα πρέπει να προσέξει το κουτσομπολιό.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(17 ψήφοι)

Κουνιστή πολυθρόνα στ' όνειρο σας σημαίνει ευχαρίστηση από το περιβάλλον σας. Αν ονειρευτείτε μητέρα, γυναίκα ή αγαπημένη να κάθεται σε κουνιστή καρέκλα, είναι σημάδι σπάνιας ευχαρίστησης. Αν η κουνιστή πολυθρόνα ήταν άδεια, σημαίνει κακοτυχία γι' αυτόν που είδε το όνειρο.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(12 ψήφοι)

Αν δείτε κουνούπια, σημαίνει ότι θα αγωνιστείτε για να βγείτε αλώβητος από τις επιθέσεις των εχθρών σας. Αν ονειρευτείτε πως σκοτώσατε κουνούπια, θα ξεπεράσετε τα εμπόδια και θα έχετε ήρεμη και ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(4 ψήφοι)

Αν δείτε ότι τρώτε κουνουπίδια, θα κατηγορηθείτε για παραμέληση καθηκόντων. Αν το δείτε να φυτρώνει, σημαίνει ότι οι προοπτικές σας βελτιωθούν μετά από περίοδο απωλειών. Για μία νέα γυναίκα, σημαίνει ότι θα παντρευτεί χωρίς να το επιθυμεί η ίδια, αλλά για να ευχαριστήσει το περιβάλλον της.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(7 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε κουπάκια τσαγιού, είναι σημάδι πως θα δοκιμάσετε ευχαρίστηση. Για μια γυναίκα, το να δει ότι σπάζει κουπάκια ή τα βλέπει σπασμένα, σημαίνει περιστατικά ανάμικτα με χαρά και θλίψη. Το να δείτε πως πίνατε κρασί από κουπάκι τσαγιού, προλέγει καλοτυχία.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(4 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πως τραβάτε κουπί, προμηνύονται απογοητεύσεις για σας, και ότι θυσιάζετε την ευχαρίστηση σας για χάρη των άλλων. Αν δείτε πως χάνετε ένα κουπί, σημαίνει πως θα κάνετε φιλότιμες προσπάθειες για να πραγματοποιήσετε ικανοποιητικά τα σχέδια σας. Ένα σπασμένο κουπί προοιωνίζεταιματαίωση κάποιας προγραμματισμένης διασκέδασης.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(1 Ψήφος)

Αν ονειρευτείτε πως αισθάνεστε κουρασμένος, σημαίνει πως θα έχετε προβλήματα υγείας και πως θα αισθανθείτε καταπίεση στη δουλειά σας. Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί κουρασμένους ανθρώπους, προμηνύονται προβλήματα υγείας. Κουτσομπολιό Κακολογία Οι συνθήκες θα αλλάξουν από το καλό προς το κακό, αν είδατε στον ύπνο σας ότι κάνατε κουτσομπολιό παρέα με άλλους. Αν είδατε πως σας κουτσομπόλευαν φίλοι σας, σημαίνει πως θα έχουν στενοχώριες από υπηρέτες και παιδιά.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(11 ψήφοι)

Αν δείτε κουρέα, σημαίνει ότι η επιτυχία θα έρθει μετά από σκληρή προσπάθεια. Για μία νέα γυναίκα, σημαίνει ότι η περιουσία της θα μεγαλώσει.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(3 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πως είδατε κουρούνα, σημαίνει κακοτυχία και λύπη. Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε κουρούνες να κράζουν, θα επηρεαστείτε από άλλους να διαθέσετε κακώς την περιουσία σας. Για ένα νέο άντρα, είναι ένδειξη πως θα υποκύψει στις πανουργίες ύπουλων γυναικών.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(11 ψήφοι)

Αν δείτε κουρτίνες, είναι προμήνυμα ότι θα έρθουν ανεπιθύμητοι επισκέπτες που θα σας προκαλέσουν ανησυχία ή και στεναχώρια. Αν ονειρευτείτε λερωμένες ή σχισμένες κουρτίνες, είναι προμήνυμα φιλονικιών και κατηγοριών.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(24 ψήφοι)

Αν δείτε κουτάβι, θα βρεθείτε σύντομα σε δίλημμα. Αν ονειρευτείτε ότι είναι άρρωστο, θα απογοητευτείτε και οι υποθέσεις σας δε θα εξελιχθούν ικανοποιητικά.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(4 ψήφοι)

Αν δείτε κουτάλα, τα παιδιά θα γίνουν για εσάς πηγή ευτυχίας. Αν ονειρευτείτε κουτάλα σπασμένη ή λερωμένη, σημαίνει μεγάλη απώλεια.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(8 ψήφοι)

Αν δείτε κουτάλι, είναι προμήνυμα προόδου και ήρεμης οικογενειακής ζωής. Αν ονειρευτείτε πως νομίζετε ότι χάσατε κουτάλι, είναι προειδοποίηση καχυποψίας και άδικων κατηγοριών. Αν δείτε ότι κλέψατε κουτάλι, είναι σημάδι κακής συμπεριφοράς. Σπασμένα ή λερωμένα κουτάλια σημαίνουν απώλειες και φασαρίες.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(2 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε ότι κάνετε κουτσομπολιό παρέα με άλλους, οι συνθήκες θα αλλάξουν από το καλό στο κακό. Αν δείτε ότι σας κοτσομπολεύουν οι φίλοι σας, είναι προειδοποίηση στεναχώριας από παιδιά.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(5 ψήφοι)

Αν μία γυναίκα ονειρευτεί κουτσό σημαίνει ότι οι ελπίδες της θα διαψευθούν και ότι θα απογοητευτεί.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(1 Ψήφος)

Αν δείτε στ' όνειρο σας κρανία που κάνουν γκριμάτσες σε σας, είναι προμήνυμα οικογενειακών καυγάδων και διαφωνιών. Οι επιχειρήσεις στα χέρια σας θα γίνουν προβληματικές. Αν δείτε το κρανίο κάποιου φίλου, σημαίνει πως κάποιος φίλος σας θα σας πληγώσει. Αν δείτε το δικό σας κρανίο, σημαίνει πως θα έχετε τύψεις συνειδήσεως.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(11 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε ένα κράνος, σημαίνει πως θα καταφέρετε να αποφύγετε τη φτώχεια και τις απώλειες που σας απειλούν.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(15 ψήφοι)

Αν δείτε ότι πίνατε κρασί, σημαίνει χαρά και ειλικρινή φιλία. Αν δείτε πως σπάσατε μπουκάλια με κρασί, είναι προμήνυμα ότι ο έρωτας και το πάθος θα παύσουν να υπάρχουν. Το να δείτε βαρέλια με κρασί είναι σημάδι πολυτέλειας. Αν γεμίζατε με κρασί μια φιάλη, σημαίνει πολυποίκιλες ευχαριστήσεις και ότι θα επισκεφθείτε πολλά αξιόλογα μέρη. Αν ονειρευτείτε ότι εμπορεύεστε κρασί, οι ασχολίες σας θα ανταμειφθούν. Για μια νέα γυναίκα που θα δει ότι πίνει κρασί, προβλέπεται ότι θα παντρευτεί πλούσιο και αξιόλογο άνδρα.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(7 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε κραυγές απελπισίας, σημαίνει ότι θα έχετε μεγάλες σκοτούρες, μα αν αγρυπνείτε, θα ξεπεράσετε τελικά αυτές τις στενάχωρες καταστάσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αν ακούσατε μια κραυγή έκπληξης, θα λάβετε βοήθεια από ανεπάντεχη πηγή. Αν ακούσατε κραυγές άγριων ζώων, σημαίνει δυστύχημα σοβαρής μορφής. Αν ακούσατε κραυγή για βοήθεια από συγγενείς ή φίλους, σημαίνει πως είναι άρρωστοι ή πολύ στενοχωρημένοι.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(61 ψήφοι)

Για τη γυναίκα που θα ονειρευτεί ωμό κρέας, είναι προμήνυμα ότι δεν θα υλοποιήσει τα σχέδια της και θα απογοητευτεί. Αν ονειρευτεί κρέας μαγειρεμένο, είναι σημάδι ότι άλλα άτομα θα αποκτήσουν αυτά που εκείνη επιθυμεί.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(10 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε ότι σας ενοχλεί μία κρεατοελιά, σημαίνει ότι θα μοχθήσετε για να ανταπεξέρθετε στις απαιτήσεις των γύρω σας. Αν δείτε ότι η κρεατοελιά εξαφανίστηκε, είναι προμήνυμα πως θα ξεπεράσετε τα εμπόδια. Αν δείτε κρεατοελιά πάνω σε άλλο άτομο, θα αποκτήσετε αντιπάλους. Αν ονειρευτείτε ότι θεραπεύετε κρεατοελιά, θα προσπαθήσετε πολύ για αποφύγετε κινδύνους για εσάς και τα συγγενικά σας πρόσωπα.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(23 ψήφοι)

Για μία γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι στρώνει κρεβάτι σημαίνει ότι θα αποκτήσει νέο σύντροφο. Αν δείτε πως κοιμάστε σε κρεβάτι στη φύση, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία. Αν δείτε ότι είστε σε κρεβάτι, αλλά όχι στο δικό σας δωμάτιο, σημαίνει πως θα δεχθείτε την επίσκεψη φίλων που δεν περιμένατε. Αν δείτε κάποιο φίλο σας σε κρεβάτι ο οποίος είναι χλωμός, σημαίνει ότι κάποια γεγονότα θα δυσαρεστήσουν και θα στεναχωρήσουν τους φίλους σας και θα επηρεάσουν και εσάς. Αν ένα άρρωστο άτομο ονειρευτεί ότι είναι στο κρεβάτι, είναι σημάδι επιπλοκών. Αν ονειρευτείτε ότι βρίσκεστε στο κρεβάτι με ένα άγνωστο πρόσωπο, θα δείξετε δυσφορία στους γύρω σας η οποία θα τους επηρεάσει αρνητικά.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(12 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε μία πρόσφατα επιπλωμένη κρεβατοκάμαρα, είναι προμήνυμα ευχάριστων αλλαγών.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(6 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε κρεββάτι εκστρατείας, είναι προμήνυμα πως σας περιμένει κάποια στενοχώρια λόγω αρρώστιας ή ατυχήματος. Κρεββάτια εκστρατείας στη σειρά σημαίνουν ότι η στενοχώρια δε θ' αγγίξει μόνον εσάς, αλλά και φίλους.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(19 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε ότι τρώτε κρεμμύδια, σημαίνει ότι θα ξεπεράσετε τα εμπόδια. Αν δείτε ότι κόβετε κρεμμύδια και τα μάτια σας καίνε, είναι προειδοποίηση κινδύνων και ήττας από τους εχθρούς σας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(6 ψήφοι)

Αν δείτε κρεοπώλη ο οποίος σφάζει ζώο και ο χώρος είναι γεμάτος αίμα, είναι προειδοποίηση σοβαρής ασθένειας στην οικογένεια. Αν ονειρευτείτε κρεοπώλη ο οποίος κόβει σε κομμάτια το κρέας, θα πρέπει να προσέξετε τα έγγραφα που υπογράφετε.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(3 ψήφοι)

Αν δείτε ένα άτομο να φορά κρέπια, είναι προειδοποίηση θλίψης. Αν είστε ερωτευμένοι, σημαίνει ότι θα χωρίσετε. Αν δείτε κρέπια να κρέμονται από μία πόρτα, είναι προμήνυμα ξαφνικού θανάτου συγγενικού ή φιλικού σας προσώπου.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(4 ψήφοι)

Όποιος δει στον ύπνο του χωράφι με κριθάρι, θα ικανοποιήσει τις ανώτατες επιθυμίες του και κάθε του προσπάθεια θα στέφεται από επιτυχία. Οποιαδήποτε φθορά στο χωράφι σημαίνει απώλεια.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(3 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε αυτό το κριθάρι, σημαίνει ευχάριστη ζωή και πλούτη, που θα ανεβάσουν το επίπεδο σας. Αν ονειρευτείτε πως πίνετε ποτό από αυτού του είδους το κριθάρι, σημαίνει πως θα ανακατευτείτε σε κάποια επικίνδυνη αποστολή, η οποία όμως θα σας αφήσει πολλά κέρδη.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(12 ψήφοι)

Είναι προμήνυμα αρρώστιας και θανάτου. Αν ονειρευτείτε πως μυρίζετε το άρωμα κρίνων, σημαίνει στεναχώρια. Τα μαραμένα κρίνα, είναι σημάδι θλίψης. Για μία νέα γυναίκα που θα δει ότι μαζεύει κρίνα, σημαίνει θλίψη η οποία όμως θα δώσει τη θέση της στη χαρά.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(30 ψήφοι)

Όποιος δει στ' όνειρο του κροκόδειλο, μπορεί να είναι βέβαιος ότι θα εξαπατηθεί από τον πιο στενό του φίλο. Εχθροί παραμονεύουν να σας επιτεθούν σε κάθε γωνία. Αν ονειρευτείτε πως πηγαίνατε καβάλα στη ράχη ενός κροκόδειλου, μπορείτε να περιμένετε σκοτούρες, από τις οποίες θα παλέψετε πολύ για να απαλλαγείτε. Προσέξτε αυτή την προειδοποίηση, όταν δείτε όνειρα τέτοιου είδους. Αποφύγετε να δώσετε εμπιστοσύνη ακόμα και σε φίλους.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(2 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας κρούστα ψωμιού, σημαίνει ακαταλληλότητα και κίνδυνο αθλιότητας λόγω παραμέλησης καθηκόντων. Κρυμμένο αντικείμενο Αν ονειρευτείτε πως κρύβετε οποιοδήποτε αντικείμενο, σημαίνει ενοχλητικές καταστάσεις. Αν δείτε πως βρήκατε κρυμμένα αντικείμενα, σημαίνει πως θα απολαύσετε απρόσμενες χαρές. Για τη νέα γυναίκα που θα δει κρυμμένα αντικείμενα, σημαίνει πως θα γίνει το αντικείμενο κουτσομπολιού, αλλά στο τέλος θα ξεκαθαρίσει τη θέση της.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(11 ψήφοι)

Αν δείτε ότι κρυώνετε, σημαίνει ότι η υγεία σας δεν είναι σε καλή κατάσταση και πως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όσον αφορά τις υποθέσεις σας.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.