Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Μ

Ονειροκρίτης - Όνειρα με σύμβολα από Μ.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(53 ψήφοι)

Αν δείτε ότι ετοιμάζετε κάποια μαγεία, σημαίνει ότι θα ακολουθήσουν ευχάριστες εκπλήξεις. Αν ονειρευτείτε άλλους να κάνουν μαγικά, είναι προμήνυμα ευνοϊκών αλλαγών που θα φέρουν κέρδη.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(27 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας πως μαγειρεύατε, σημαίνει ότι θα σας ανατεθεί κάποιο ευχάριστο καθήκον. Πολλοί φίλοι θα σας επισκεφθούν στο κοντινό μέλλον. Αν υπάρχει ασυμφωνία ή έλλειψη κεφιού, μπορείτε να περιμένετε να συμβούν ενοχλητικά και απογοητευτικά γεγονότα.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(22 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πως βρισκόσαστε σε υπνωτική κατάσταση ή κάτω από την επίδραση της δύναμης άλλων, είναι προμήνυμα ολέθριων αποτελεσμάτων, διότι οι εχθροί σας θα σας υποδουλώσουν, αν όμως δείτε ότι κρατάτε άλλους κάτω από μια μαγεία, θα αποχτήσετε τη δύναμη να κυβερνήσετε το περιβάλλον σας. Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι βρίσκεται κάτω από παράξενες επιδράσεις, σημαίνει ότι θα εκτεθεί σε άμεσο κίνδυνο, και θα πρέπει να είναι προσεχτική. Αν δείτε στ' όνειρο σας υπνωτισμούς και διάφορα μαγικά ή ταχυδακτυλουργικά κόλπα, θα πρέπει να αναμένετε στενοχώριες και περιπλοκές στη δουλειά σας και στο οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς και έλλειψη υγείας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(18 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε μάγισσες, σημαίνει ότι μαζί με άλλους θ' αναζητήσετε αλλά τελικά... θα σας βγουν ξινές. Αν οι μάγισσες σας επιτεθούν, οι επιχειρήσεις θα υποφέρουν και γενικά οι δουλειές σας θα έχουν απογοητευτικά αποτελέσματα.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(7 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε μαγνήτη, σημαίνει πως κακές επιδράσεις θα σας απομακρύνουν από τον έντιμο δρόμο. Πιθανόν κάποια γυναίκα να αποδειχτεί κακός δαίμονας για σας. Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει ότι θα περιβάλλεται από πλούτο και ισχυρούς προστάτες.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(8 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας ένα μάγο, σημαίνει ότι θα έχετε δυσάρεστη εμπειρία στην επιδίωξη σας να πλουτίσετε και να γίνετε ευτυχισμένος. Οι φιλοδοξίες σας θα πάρουν απογοητευτική τροπή και θ' αλλάξουν.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(20 ψήφοι)

Αν δείτε μαϊμού, σημαίνει ότι κάποια άτομα σας κολακεύουν για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα και υποθέσεις. Αν μία νέα γυναίκα ονειρευτεί μαϊμού, θα πρέπει να κάνει προσπάθειες βελτίωσης της σχέσης της, γιατί ο σύντροφός της θα υποψιάζεται ότι τον απατά.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(12 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε μαϊντανό, σημαίνει ότι θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να επιτύχετε τους στόχους σας. Αν δείτε ότι τρώτε μαϊντανό, είναι προμήνυμα καλής υγείας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(22 ψήφοι)

Αν δείτε ότι τρώτε μακαρόνια, είναι προειδοποίηση μικρής απώλειας. Για μία γυναίκα, σημαίνει ότι ένα νέο άτομο θα μπει στο ζωή της.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(123 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε ότι έχετε γεμίσει μαλλιά, είναι προειδοποίηση πράξεων που δεν θα γίνουν αρεστές στο περιβάλλον σας. Αν δείτε πως είχατε ανακατεμένα μαλλιά σημαίνει πως σας περιμένουν μπερδέματα και φασαρίες. Αν δείτε πως τα μαλλιά σας ήταν άσχημα χτενισμένα σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί θα μάθετε για την απιστία αγαπημένου σας προσώπου. Αν δείτε πως τα χτενίζετε σημαίνει πως θα πάρετε αποφάσεις σοβαρές για να τακτοποιήσετε πολλές δυσάρεστες καταστάσεις που θα σας βρουν αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως σας έκοβαν τα μαλλιά σας σημαίνει πως θα σας φύγουν στενοχώριες και βάσανα.

Aν δείτε πως εσείς κόβετε τα μαλλιά κάποιου άλλου προσώπου, αυτό σημαίνει πως θα μπλέξετε σε περιπέτειες που δεν περιμένατε αλλά θα απαλλαγείτε από στενοχώριες γιατί εσείς θα δώσετε μια σωστή λύση. Αν δείτε πως σας έπεσαν τα μαλλιά σας τελείως και πως γίνατε φαλακρός, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν πολλές ατυχίες και στενοχώριες.

Αν μία γυναίκα δει πως έχει όμορφα μαλλιά και τα χτενίζει, σημαίνει ότι θα είναι απρόσεχτη στα προσωπικά της θέματα. Αν δείτε πως τα μαλλιά σας μακραίνουν, σημαίνει πως θα ευτυχήσετε και θα πλουτίσετε. Αν δείτε τα μαλλιά σας να ασπρίζουν σε μία νύχτα, είναι προειδοποίηση μεγάλης στεναχώριας από κάποιο ξαφνικό γεγονός. Αν ένας άντρας δει ότι έχει μαύρα σγουρά μαλλιά, θα ξεγελάσει τους άλλους με τη συμπεριφορά του. Αν μία γυναίκα ονειρευτεί πως έχει μαύρα σγουρά μαλλιά, θα κινδυνεύσει να πέσει θύμα της γοητείας κάποιου.

Αν ονειρευτείτε γυναίκα με ξανθά μαλλιά, θα έχετε ερωτικές επιτυχίες. Αν ονειρευτείτε πως η σύντροφός σας έχει κόκκινα μαλλιά, είναι σημάδι ότι θα σας κατηγορήσει ότι την απατάτε. Τα καστανά μαλλιά είναι σημάδι κακής επιλογής καριέρας. Τα κόκκινα είναι προμήνυμα αλλαγών. Τα καλοχτενισμένα μαλλιά είναι σημάδι εύνοιας της τύχης.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(18 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε μαμή, σημαίνει άσχημη αρρώστια από την οποία θ' αναρρώσετε πολύ δύσκολα Για τη νέα γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει καταπίεση και ατυχία.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(21 ψήφοι)

Αν δείτε μανιτάρια, είναι προειδοποίηση βιαστικών ενεργειών από την πλευρά σας οι οποίες θα σας βλάψουν. Αν ονειρευτείτε πως τα τρώτε, είναι σημάδι άτυχου έρωτα.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(9 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πως φοράτε μανσόν, σημαίνει πως είστε καλά προετοιμασμένη για ν' αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες της ζωής. Για τον ερωτευμένο που θα δει την αγαπημένη του να φοράει μανσόν, σημαίνει πως εκείνη θα τον αφήσει για έναν περισσότερο αξιόλογο άντρα.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(7 ψήφοι)

Αν δείτε μαντήλι, είναι προμήνυμα ερωτικής περιπέτειας. Αν ονειρευτείτε σκισμένο μαντήλι, θα χωρίσετε από το σύντροφό σας και η επανσύνδεση θα είναι πολύ δύσκολη, αν όχι αδύνατη. Αν δείτε ότι χάσατε ένα μαντήλι, θα διαλυθεί η σχέση σας από δικό σας λάθος. Αν ονειρευτείτε βρώμικο μαντήλι, θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τις κοινωνικές σας συναναστροφές.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(10 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πως είστε μάντης και βλέπετε τον εαυτό σας στο μέλλον, σημαίνει αξιοσημείωτες αλλαγές στην τωρινή σας απασχόληση, που θα ακολουθηθούν από μια σειρά ατυχείς συγκρούσεις με σημαίνοντες ανθρώπους. Αν ονειρευτείτε ότι επισκεφθήκατε ένα μάντη (ή μάντισσα), είναι προμήνυμα άσχημων εμπορικών καταστάσεων και ατυχών ενώσεων.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(11 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας πως έχετε γείρει επάνω σε μεταξωτά μαξιλάρια, είναι σημάδι ότι θα αποκτήσετε άνεση με έξοδα άλλων' αν όμως δείτε απλώς τα μαξιλάρια, σημαίνει ότι θα ευδοκιμήσετε στις επιχειρήσεις και στο σαρκικό έρωτα. Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι φτιάχνει μεταξωτά μαξιλάρια, είναι προμήνυμα ότι θα γίνει νύφη πριν περάσουν πολλοί μήνες. Αν δει ότι φτιάχνει ένα απλό μαξιλάρι, έχει λαμπρές προοπτικές για το μέλλον.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(13 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε ένα μάτσο μαργαρίτες, είναι σημάδι πίκρας, αλλά αν δείτε αυτά τα χαριτωμένα λουλούδια να ανθίζουν στους αγρούς, με τον ήλιο να λάμπει και τα πουλιά να κελαηδούν, η υγεία και η ευημερία θα σας συντροφεύουν στις πιο ευχάριστες λεωφόρους της ζωής. Αν ονειρευτείτε μαργαρίτες εκτός εποχής, κάποιο κακό θα σας βρει με τη μια ή την άλλη μορφή.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(7 ψήφοι)

Αν δείτε μαργαριτάρια στ' όνειρο σας, είναι προάγγελμα επιτυχίας στις επιχειρήσεις και στην κοινωνική ζωή. Η κοπέλα που θα δει στ' όνειρο της ότι παίρνει σαν δώρα από τον αγαπημένο της μαργαριτάρια, θα είναι πολύ τυχερή γιατί θ' απολαύσει διασκεδάσεις μαζί με την αφοσίωση και την αγάπη ενός συντρόφου απαλλαγμένου από τη ζήλια. Αν δει ότι χάνει ή σπάει τα μαργαριτάρια της, θα υποφέρει λόγω απώλειας ή έλλειψης κατανόησης. Αν δει ότι θαυμάζει μαργαριτάρια, προβλέπεται πως θα χρειαστεί ν' αγωνιστεί για την απόκτηση αγάπης ή πλούτου, χρησιμοποιώντας μόνο θεμιτά μέσα.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(3 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε ορυχείο μαρμάρου, σημαίνει πως η ζωή σας θα είναι μια οικονομική επιτυχία, αλλά το περιβάλλον σας θα στερηθεί τη στοργή σας. Αν δείτε πως γυαλίζατε μάρμαρο, σημαίνει πως θα κληρονομήσετε περιουσία. Αν δείτε σπασμένο μάρμαρο, σημαίνει πως οι άνθρωποι που συναναστρέφεστε θα πάψουν να σας εκτιμούν επειδή καταπατείτε κάθε ηθικό κανόνα.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(5 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πως τρώτε μαρμελάδα, σημαίνει αρρώστια και δυσαρέσκεια. Για τη νέα γυναίκα που θα δει πως φτιάχνει μαρμελάδα, προμηνύονται άσχημες οικογενειακές καταστάσεις. Μαροκινό δέρμα Αν δείτε μαροκινό δέρμα στ' όνειρο σας, σημαίνει πως θα λάβετε βοήθεια από απρόσμενη πηγή. Η αγάπη σας θ' ανταμειφθεί με αφοσίωση.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(21 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε ότι τρώτε μαρούλια, είναι προειδοποίηση αρρώστιας που θα σας οδηγήσει σε χωρισμό από το σύντροφό σας. Αν δείτε ότι μαζεύετε μαρούλια, σημαίνει ζηλόφθονο χαρακτήρα. Αν ονειρευτείτε πως αγοράζετε μαρούλια, είναι προειδοποίηση ότι εσείς θα προκαλέσετε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(8 ψήφοι)

Αν δείτε μάρτυρα, είναι προμήνυμα οικογενεικαών προβλημάτων και αποτυχιών. Αν ονειρευτείτε πως είστε μάρτυρες, είναι σημάδι ότι θα απομακρυνθείτε από φιλικά σας πρόσωπα και ότι οι αντίπαλοί σας θα σας κακολογήσουν.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(10 ψήφοι)

Αν δείτε στον ύπνο σας πως φοράτε μάσκα, σημαίνει πως η καλή σας πρόθεση να βοηθήσετε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο θα παρεξηγηθεί, αλλά τελικά θα ωφεληθείτε από την προσωρινή απομάκρυνση. Αν δείτε άλλους να φορούν μάσκες, σημαίνει πως θα πολεμήσετε την ψευτιά και τη ζήλια. Αν ονειρευτείτε πως είδατε μια μάσκα, σημαίνει πως κάποιο πρόσωπο θ' αποδειχτεί άπιστο και πως θα έχετε προβλήματα με ορισμένες υποθέσεις σας. Για τη νέα γυναίκα που θα δει πως φοράει μάσκα, σημαίνει πως θα προσπαθήσει να επιβληθεί σε κάποιο φιλικό πρόσωπο. Αν δει πως βγάζει τη μάσκα της ή πως άλλοι της τη βγάζουν, σημαίνει πως θ' αποτύχει στην προσπάθεια της να κερδίσει το θαυμασμό των άλλων. Γενικά, μετά από αυτό το όνειρο θα πρέπει να συμπεριφερθεί με περίσκεψη.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(19 ψήφοι)

Είναι σημάδι κακών σχέσεων και διαφωνιών.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(44 ψήφοι)

Αν δείτε μάτι, είναι προειδοποίηση ότι οι αντίπαλοί σας θέλουν να σας βλάψουν. Αν ονειρευτείτε πως χάσατε ένα μάτι ή ότι πονάει το μάτι σας, σημαίνει προβλήματα και φασαρίες. Αν δείτε καστανά μάτια, σημαίνει απιστία. Αν ονειρευτείτε γαλανά, είναι σημάδι αδυναμίας να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(11 ψήφοι)

ΤΑ ματογυάλια, στ' όνειρο, προλέγουν αλλαγές στις υποθέσεις σας, που θα δημιουργηθούν από ξένους και που θα έχουν σαν αποτέλεσμα απάτη σε βάρος σας. Αν δείτε στ' όνειρο σας σπασμένα ματογυάλια, είναι σημάδι αποξένωσης που θα προκληθεί από ροπές σε ανήθικες απολαύσεις. Αν δείτε ότι φοράτε ματογυάλια, προμηνύονται διαφωνίες με φίλους και προσπάθειες απομάκρυνσης από αυτούς. Για την κοπέλα που θα δει ότι ο αγαπημένος της φοράει γυαλιά, προβλέπεται χωρισμός.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(15 ψήφοι)

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι γράφατε σε μαυροπίνακα με λευκή κιμωλία, σημαίνει άσχημες ειδήσεις για κάποιο πρόσωπο που βασανίζεται από σοβαρή αρρώστια, ή ότι η οικονομική σας ασφάλεια θα κλονιστεί από την κατάσταση πανικού που επικρατεί στην αγορά.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(11 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε ένα μαυσωλείο, σημαίνει αρρώστια, θάνατο ή προβλήματα για κάποιον καλό σας φίλο. Αν δείτε πως βρισκόσαστε μέσα σε μαυσωλείο, σημαίνει πως θ' αρρωστήσετε ο ίδιος.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(35 ψήφοι)

Το όνειρο με μαχαίρια είναι κακός οιωνός γι' αυτόν που το είδε, γιατί προμηνά διαφωνίες και απώλειες στον εμπορικό τομέα. Σκουριασμένα μαχαίρια σημαίνουν ανικανοποίητες επιθυμίες και παράπονα ανθρώπων του σπιτιού' ακόμα, σημαίνουν χωρισμό εραστών. Ακονισμένα μαχαίρια και γυαλισμένα προλέγουν στενοχώρια. Σας περιστοιχίζουν κόλακες και εχθροί. Σπασμένα μαχαίρια φανερώνουν ήττα σε όλους τους τομείς, υλικούς και ηθικούς. Αν ονειρευτείτε πως πληγωθήκατε από μαχαίρι, σημαίνει οικογενειακές προστριβές και ανυπάκουα παιδιά. Αν δείτε πως μαχαιρώσατε κάποιον, είναι προειδοποίηση και πρέπει να προσέξετε να βελτιώσετε την κρίση σας και τις αρχές σας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(13 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι συμμετείχατε σε μάχη, σημαίνει πως θα έχετε προβλήματα με τους αντιπάλους σας και προμηνύονται αντιδικίες, που ίσως φτάσουν στα δικαστήρια. Αν δείτε στ' όνειρο σας μάχη, σημαίνει πως σπαταλάτε το χρόνο και το χρήμα σας και χρειάζεται προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας. Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως ο αγαπημένος της πολεμά, είναι σημάδι πως είναι ανάξιος της αγάπης της. Αν ονειρευτείτε πως νικηθήκατε σε μάχη, σημαίνει πως θα χάσετε τα δικαιώματα σας σε κάποιο περιουσιακό σας στοιχείο. Αν ονειρευτείτε πως μαστιγώνατε τον αντίπαλο σας, σημαίνει πως με κουράγιο και υπομονή θα κερδίσετε πλούτο και εκτίμηση, παρόλες τις εναντιότητες που θα συναντήσετε. Αν ονειρευτείτε δύο άντρες να μονομαχούν με πιστόλια, προβλέπονται ανησυχίες και περιπλοκές, αλλά η κατάληξη θα είναι μάλλον ευχάριστη και ίσως υπάρξει κάποιο κέρδος.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(5 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε ότι ζείτε μέσα σε μεγαλεία, σημαίνει επιτυχία και άνοδο, ακόμα, σημαίνει αλλαγή διαμονής. Αν δείτε άλλους να ζούνε μέσα σε μεγαλεία, προοιωνίζεται ευχαρίστηση που θα σας δώσουν φίλοι ενδιαφερόμενοι για σας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(4 ψήφοι)

Αν δείτε πως βρισκόσαστε σε ένα μέγαρο όπου υπάρχει ένα στοιχειωμένο δωμάτιο, σημαίνει ξαφνική ατυχία κατά τη διάρκεια μιας χαράς. Αν ονειρευτείτε πως βρισκόσαστε σε ένα μέγαρο, σημαίνει πως θ' αποκτήσετε μεγάλη ιδιοκτησία. Αν δείτε ένα μέγαρο από μακριά, σημαίνει μελλοντικές επιτυχίες.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(9 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πως βλέπετε μέσα από μεγεθυντικό φακό, σημαίνει αποτυχία στο να εκτελέσετε τη δουλειά σας με ικανοποιητικό τρόπο. Για τη γυναίκα που θα ονειρευτεί πως έχει στην κατοχή της έναν τέτοιο φακό, σημαίνει πως θα τραβήξει την προσοχή ανθρώπων που αργότερα θα την αγνοήσουν.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(16 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πως είστε μεθυσμένος, υπάρχει κίνδυνος να χάσετε τη δουλειά σας. Αν δείτε ότι έχετε μεθύσει πίνοντας κρασί, τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν. Αν ονειρευτείτε ότι άλλα άτομα είναι μεθυσμένα, είναι σημάδι άσχημων καταστάσεων για εσάς και για άλλα πρόσωπα.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(5 ψήφοι)

Αν δείτε ότι νιώθετε μελαγχολία, είναι σημάδι απογοήτευσης από κάποιες ανεκπλήρωτες επιθυμίες. Αν ονειρευτείτε άλλους να πάσχουν από μελαγχολία, είναι προμήνυμα καθυστερήσεων σε ζητήματα που σας απασχολούν.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(6 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας μελάνι χυμένο πάνω στα ρούχα κάποιου, σημαίνει πως λόγω ορισμένων μικροπρεπειών θα γίνετε αντικείμενο φθόνου. Αν μια νέα γυναίκα ονειρευτεί μελάνι, είναι ένδειξη ότι θα κατατροπωθεί από κάποιον εχθρό. Αν δείτε πως έχετε μελάνι στα δάχτυλα σας, σημαίνει πως θα ζηλέψετε και θα θελήσετε να πληγώσετε κάποιον, εκτός αν υπερισχύσει η καλή σας πλευρά. Αν το μελάνι ήταν κόκκινο, θ' ανακατευτείτε σε κάποια σοβαρή φασαρία. Αν ονειρευτείτε πως φτιάχνατε μελάνι, σημαίνει πως θα μπλεχτείτε σε κάποια υποτιμητική επιχείρηση και θα συνδεθείτε με ύποπτα πρόσωπα. Αν δείτε μπουκάλια με μελάνι, σημαίνει εχθρούς και ανεπιτυχείς επιχειρήσεις. Αν ονειρευτείτε άδειο μελανοδοχείο, σημαίνει πως μετά βίας θα μπορέσετε να ξεφύγετε την κατακραυγή της κοινής γνώμης για κάποια αδικία σας. Αν δείτε γεμάτο μελανοδοχείο, σημαίνει πως, αν δεν προσέξετε, οι εχθροί θα σας κάνουν κακό.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(35 ψήφοι)

Αν δείτε καθαρό μέλι, είναι προμήνυμα πλούτου και υλικών απολαύσεων. Αν ονειρευτείτε ότι είδατε μέλι, θα αποκτήσετε μεγάλη περιουσία. Αν δείτε ότι τρώτε μέλι, σημαίνει αγάπη και πλούτη. Για τους ερωτευμένους, σημαίνει ότι ανυπομονούν να παντρευτούν.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(47 ψήφοι)

Είναι καλός οιωνός, σε γενικές γραμμές. Αν, όμως, ονειρευτείτε ότι σας κέντρισε μέλισσα, είναι σημάδι αδικίας ή ζημίας από φιλικό σας πρόσωπο.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(5 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας μέντα, προβλέπεται διασκέδαση και ενδιαφέρουσες υποθέσεις. Αν δείτε φυτό μέντας, σημαίνει πως θα βρεθείτε σε μια διασκέδαση όπου θα υπάρχει κάποια νότα ρομαντισμού. Αν δείτε ότι απολαμβάνατε ένα ποτό με μέντα, σημαίνει πως θ' απολαύσετε ερωτικό δεσμό με ένα ελκυστικό και γοητευτικό πρόσωπο. Για μια κοπέλα, αυτό το όνειρο είναι προειδοποίηση ότι πρέπει να προσέξει τη γοητεία των απολαύσεων.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(8 ψήφοι)

Αν μία γυναίκα δει ότι ο σύντροφός της της χάρισε μενταγιόν, είναι προμήνυμα ευχάριστων γεγονότων και γάμου. Αν ονειρευτεί ότι έχασε το μενταγιόν, σημαίνει λύπη και θάνατο.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(3 ψήφοι)

Οι εμπορευόμενοι που θα ονειρευτούν πως παίρνουν μεροκάματο, μπορούν να περιμένουν απροσδόκητα κέρδη. Αν δείτε ότι δίνετε μεροκάματο, σημαίνει απογοήτευση και ανικανοποίηση. Αν δείτε πως σας ελάττωσαν το μεροκάματο, είναι προειδοποίηση συνωμοσίας εναντίον σας. Αύξηση του μεροκάματου, στο όνειρο, προμηνά πολλά κέρδη για εκείνους που έχουν επιχειρήσεις.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(5 ψήφοι)

Μια παχουλή, μέση στ' όνειρο, σημαίνει ευνοϊκή διεξαγωγή επιχειρήσεων και καλή τύχη. Μια μικρή αφύσικη μέση, είναι σημάδι επιτυχίας, αλλά με δυσφορία. Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι έχει όμορφη μέση, προβλέπεται επιτυχία και θαυμασμός για τους καλούς της τρόπους και την ευχάριστη συμπεριφορά της.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(7 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πως κάνατε τον μεσολαβητή σε κάποιον, σημαίνει πως σίγουρα θα βρείτε βοήθεια όταν την έχετε ανάγκη.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(7 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε ότι παίζετε το ρόλο του μεσολαβητή σε ένα ζήτημα, σημαίνει ότι θα έχετε τη βοήθεια που θέλετε.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(9 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πως βρισκόσαστε σε μεταλλείο, σημαίνει αποτυχία στις υποθέσεις σας. Αν δείτε πως σας ανήκει ένα μεταλλείο, σημαίνει πως στο μέλλον θ' αποκτήσετε μεγάλη περιουσία. Αν ονειρευτείτε μετάλλευμα, σημαίνει πως κάποιος εχθρός θα προσπαθήσει να σας καταστρέψει φέρνοντας στο φως παλιές αμαρτίες σας. Αν δείτε πως στεκόσαστε κοντά σε μεταλλείο, είναι σημάδι πως θα κάνετε δυσάρεστα ταξίδια.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(14 ψήφοι)

Σημαίνει αλλαγές είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο, ανάλογα με τη φύση της μεταμόρφωσης. Αν δείτε ότι εσείς μεταμορφώνεστε, θα σας εκτιμήσουν σημαντικά πρόσωπα.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(7 ψήφοι)

Αν δείτε ότι είστε μεταμφιεσμένος, είναι προειδοποίηση ότι θα παραμελήσετε τις υποχρεώσεις σας και θα ενδώσετε σε πειρασμούς και ανούσιες απολαύσεις. Για μία γυναίκα, σημαίνει ότι κάποιο πρόσωπο θα την εξαπατήσει.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(4 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας μεταξοσκώληκα, θα πάρετε μέρος σε μια επικερδή επιχείρηση που θα σας βοηθήσει επίσης να καταλάβετε κάποια σπουδαία θέση. Αν δείτε ψόφιους μεταξοσκώληκες ή μεταξοσκώληκες που βγαίνουν από τα κουκούλια τους, σύντομα θ' αντιμετωπίσετε δυσκολίες και θα χρειαστεί να προσπαθήσετε σκληρά.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(7 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε ότι φοράτε μεταξωτά ρούχα, είναι προμήνυμα επίτευξης των στόχων σας. Για μία νέα γυναίκα που θα δει ότι φορά παλιά μεταξωτά ρούχα, σημαίνει ότι θα κάνει σχέση με έναν μεγαλύτερο από εκείνη άντρα.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(13 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πως μετρούσατε τα παιδιά σας, και φαίνονταν χαρούμενα και χαριτωμένα, σημαίνει ότι θα μπορέσετε εύκολα να τα κρατήσετε κάτω από τον έλεγχο σας, και θα μπορέσουν να καταλάβουν αξιόλογες θέσεις. Αν ονειρευτείτε πως μετρούσατε χρήματα, θα είστε τυχερός και θα μπορείτε πάντα να πληρώνετε τα χρέη σας' αν όμως μετρούσατε χρήματα σε κάποιον άλλο, θα αντιμετωπίσετε κάποιου είδους απώλεια. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που θα ιδείτε ότι μετράτε άλλα πράγματα. Αν τα μετράτε για τον εαυτό σας, είναι καλό' αν όμως τα μετράτε για άλλους, συνήθως έρχεται κακοτυχία.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.