Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Π

Ονειροκρίτης - Όνειρα με σύμβολα από Π.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(88 ψήφοι)

Αν δείτε πως στήνετε παγίδα, είναι προειδοποίηση ότι θα επιτύχετε τους στόχους σας με πλάγια μέσα. Αν ονειρευτείτε ότι πιαστήκατε σε παγίδα, θα πρέπει να προσέξετε τις συναναστροφές σας για να μη σας ξεγελάσουν. Αν δείτε ότι πιάσατε θήραμα, είναι προμήνυμα επιτυχίας. Αν ονειρευτείτε άδεια παγίδα, είναι προειδοποίηση κακοτυχίας. Αν δείτε σπασμένη ή παλιά παγίδα, είναι προμήνυμα ασθένειας και επαγγελματικής αποτυχίας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(22 ψήφοι)

Αν δείτε ότι κάθεστε σε πάγκο, είναι προμήνυμα προδοσίας φίλων. Αν ονειρευτείτε άλλα άτομα να κάθονται σε πάγκο, σημαίνει συμφιλίωση με πρόσωπα που σας είχαν δυσαρεστήσει στο παρελθόν.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(25 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πάγο, προμηνύεται μεγάλη δοκιμασία, και δόλιοι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να σας πληγώσουν. Αν δείτε πάγο να κυλάει σε ποτάμι με γάργαρο νερό, σημαίνει πως η επιτυχία σας θα ναυαγήσει λόγω κακού χαρακτήρα και ζηλόφθονων φίλων. Αν δείτε πως περπατούσατε πάνω σε πάγο, κινδυνεύετε να χάσετε τις ανέσεις και την υπόληψη σας για πρόσκαιρες απολαύσεις. Για τη νέα γυναίκα που θα δει πως περπατά πάνω σε πάγο, είναι μια προειδοποίηση πως μόνο ένα λεπτό παραπέτασμα κρύβει την ντροπή της. Αν ονειρευτείτε ότι κρέμονται κρύσταλλοι από τις στέγες των σπιτιών, σημαίνει φτώχεια και έλλειψη ανέσεων. Ακόμη, είναι σημάδι ότι θα υπάρξουν προβλήματα υγείας. Αν δείτε κρυστάλλους πάγου πάνω σε φράχτη, σημαίνει πως θα υποφέρετε σωματικά και πνευματικά. Αν δείτε κρυστάλλους πάνω σε δέντρα, σημαίνει πως θα χάσετε κάθε ελπίδα. Οι κρύσταλλοι πάνω σε πρασινάδα προμηνούν πως το λαμπρό σας μέλλον θα σκιαστεί από ύποπτες διακρίσεις. Αν δείτε πως φτιάχνατε πάγο, θα αποτύχετε στη ζωή σας λόγω φιλαυτίας και εγωισμού. Αν τρώγατε πάγο, σημαίνει αρρώστια. Αν πίνατε παγωμένο νερό, θα αρρωστήσετε από ασωτία. Αν κάνατε μπάνιο σε παγωμένο νερό, προγραμματισμένες διασκεδάσεις θα διακοπούν από κάποιο απρόβλεπτο γεγονός.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(17 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας παγώνι, σημαίνει πως πίσω από τη διασκέδαση και την ανεμελιά κρύβεται λύπη και αποτυχία, που για ένα διάστημα θα σκιάσουν την ευτυχία σας. Η γυναίκα που θα δει στ' όνειρο της ότι έχει παγώνια, θα πέσει έξω στην εκτίμηση της για το χαρακτήρα κάποιου άντρα. Αν δείτε στ' όνειρο σας παγώνια με ανοιχτή την πλουμιστή ουρά τους και ακούσετε συγχρόνως τις σκληρές φωνές τους, σημαίνει ότι κάποιο ελκυστικό πρόσωπο θα σας δημιουργήσει προβλήματα.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(12 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε παγωνιά κατά τη διάρκεια ενός σκοτεινού και θαμπού πρωινού, σημαίνει εξορία σε ξένη χώρα, αλλά οι περιπλανήσεις σας θα τελειώσουν ειρηνικά. Αν ονειρευτείτε παγωνιά σε ένα μικρό ηλιοφώτιστο κομμάτι γης, σημαίνει πως θα έχετε άνομες ευχαριστήσεις, αλλά αργότερα θα επιστρέψετε στην ήσυχη ζωή και θα κάνετε τους άλλους να ξεχάσουν τις παλιές σας αμαρτίες. Αν ονειρευτείτε ένα φίλο σας στην παγωνιά, σημαίνει ότι θα νικήσετε τον ερωτικό σας αντίζηλο. Για μια νέα γυναίκα, αυτό το όνειρο προοιωνίζεται απουσία του αγαπημένου της.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(45 ψήφοι)

Αν δέιτε ότι τρώτε παγωτό, είναι προμήνυμα επιτυχίας. Αν ονειρευτείτε πως παιδιά τρώνε παγωτό, είναι σημάδι ευτυχίας και ευημερίας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(58 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας πολλά όμορφα παιδιά, είναι προμήνυμα μεγάλης ευημερίας και ευδαιμονίας. Για μια μητέρα που θα ονειρευτεί το παιδί της ελαφρά άρρωστο, σημαίνει ότι μπορεί να το δει να χαίρεται μια ρωμαλέα υγεία, αλλά μπορεί να τη βασανίσουν άλλα μικροπράγματα. Αν δείτε παιδιά να εργάζονται ή να μελετούν, σημαίνει ειρήνη και γενική ευημερία. Αν δείτε το παιδί σας απελπιστικά άρρωστο ή νεκρό, έχετε κάθε λόγο να φοβάστε, γιατί απειλείται η ευημερία του. Αν δείτε το πεθαμένο σας παιδί, σημαίνει στενοχώρια και απογοήτευση στο κοντινό μέλλον. Αν ονειρευτείτε απογοητευμένα παιδιά, σημαίνει φασαρίες με εχθρούς, και ανήσυχα προμηνύματα από το ύπουλο έργο φαινομενικά φιλικών ανθρώπων. Αν δείτε πως χοροπηδάτε και παίζετε με παιδιά, σημαίνει ότι όλες σας οι κερδοσκοπικές και ερωτικές επιχειρήσεις θα πάνε καλά.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(24 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε παιγνίδια που είναι καινούργια, προβλέπεται ευχάριστη οικογενειακή ζωή, αλλά αν είναι σπασμένα, θλίψη θα γεμίσει την ψυχή σας. Αν δείτε στ' όνειρο σας παιδιά να παίζουν με παιγνίδια, είναι σημάδι ευτυχισμένης οικογενειακής ζωής. Αν δείτε ότι δίνατε παιγνίδια, είναι σημάδι ότι θα αγνοηθείτε από τους γνωστούς σας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(15 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πως σας δίνουν ένα πακέτο, είναι προμήνυμα ευχάριστης έκπληξης. Αν δείτε ότι κουβαλάτε ένα πακέτο, είναι προειδοποίηση ενασχόλησης με δυσάρεστη υπόθεση. Αν ονειρευτείτε ότι το πακέτο που κρατούσατε στα χέρια σας έπεσε, είναι προειδοποίηση επαγγελματικής αποτυχίας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(15 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι περπατούσατε μέσα σε ένα παλάτι, σημαίνει πως οι προοπτικές σας θα βελτιωθούν. Αν δείτε πως μέσα στο παλάτι γινόταν χορός, σημαίνει πως θα κάνετε ευχάριστες και χρήσιμες γνωριμίες. Για την κοπέλα που θα δει ότι πήρε μέρος σ'έναν τέτοιο χορό, προβλέπεται πλούσιος γάμος και γενναιοδωρία των συγγενών της.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(12 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πως ξεγελαστήκατε από παλιάτσο, σημαίνει πως θα δυσκολευτείτε ν' αναγνωρίσετε ορισμένες προσοδοφόρες για σας καταστάσεις. Αν δείτε παλιάτσο, σημαίνει πως θα έχετε προβλήματα. Αν δείτε πως είσασταν ντυμένος παλιάτσος, σημαίνει αδικαιολόγητα λάθη και παράτολμες επιθέσεις ενάντια σε δυνατούς και πλούσιους. Επιδέξιες γυναίκες θα σας παρασύρουν στην αμαρτία.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(17 ψήφοι)

Αν ένας άντρας ονειρευτεί ότι συνοδεύεται από μια παλλακίδα, είναι προμήνυμα ότι κινδυνεύει να εξευτελιστεί δημόσια, στην προσπάθεια του να κρύψει από τον κόσμο τον αληθινό του χαρακτήρα και την κατάσταση της δουλειάς του. Για μια γυναίκα που θα ονειρευτεί πως είναι παλλακίδα, είναι σημάδι ότι θα εξευτελίσει τον εαυτό της με τις απρέπειές της. Για έναν άντρα που θα δει στ' όνειρο του πως η ερωμένη του είναι άπιστη, σημαίνει ότι θα έχει ν' αντιμετωπίσει παλιούς εχθρούς, θα εμφανιστούν αναμενόμενες αναποδιές.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(22 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας ένα παλτό, σημαίνει πως θα υποφέρετε από αντιθέσεις που θα προέλθουν από τους γύρω σας. Αν δείτε πως δανειστήκατε παλτό, σημαίνει πως θα υποφέρετε από τα λάθη των άλλων. Αν δείτε πως θαυμάζατε ή φορούσατε ένα ωραίο καινούργιο παλτό, σημαίνει πως θα είστε εξαιρετικά τυχεροί στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(15 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε ένα πανδοχείο, είναι προμήνυμα ευημερίας και απολαύσεων, αν είναι άνετο και ωραία επιπλωμένο. Αν δείτε πως βρισκόσαστε σ' ένα κακοδιατηρημένο πανδοχείο, προβλέπονται μικρές επιτυχίες ή πένθιμες καταστάσεις, ή δυσάρεστα ταξίδια.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(16 ψήφοι)

Αν δείτε ότι βρίσκεστε σε πανηγύρι, είναι προμήνυμα χαράς στον επαγγελματικό τομέα και ευχάριστων συναναστροφών. Αν μία γυναίκα ονειρευτεί πως βρίσκεται σε πανηγύρι, θα κάνει ένα ευτυχισμένο γάμο.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(8 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας πάνθηρα κι αισθανθείτε φόβο, σημαίνει πως οι συμφωνίες σας στη δουλειά ή στον έρωτα θα αθετηθούν λόγω κάποιων αρνητικών επιρροών. Αν όμως δείτε πως εξουδετερώσατε τον πάνθηρα, σημαίνει πως θα έχετε επιτυχίες σε όλους τους τομείς. Το περιβάλλον σας θα έχει καλή τύχη. Αν δείτε πως ένας πάνθηρας σας απειλούσε με την παρουσία του, σημαίνει πως θ' απογοητευτείτε από τις επιχειρήσεις σας. Μερικά πρόσωπα δεν θα εκπληρώσουν τις υποσχέσεις τους σε σας. Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε το βρυχηθμό ενός πάνθηρα και φοβηθήκατε, σημαίνει πως θα ακούσετε άσχημα νέα για τη δουλειά σας και ίσως υποφέρετε από την κοινωνική επίκριση. Αν όμως δεν φοβηθήκατε, σας περιμένουν λιγότερες στενοχώριες.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(10 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας ένα πανόραμα, σημαίνει πως θα αλλάξετε ασχολία ή κατοικία, θα πρέπει όμως να χαλιναγωγήσετε την επιθυμία σας γι' αλλαγή περιβάλλοντος ή φίλων.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(46 ψήφοι)

Αν δείτε παντελόνι, είναι προειδοποίηση κινδύνου.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(33 ψήφοι)

Αν δείτε ότι τρώτε παντζάρια, θα μάθετε ευχάριστα νέα.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(23 ψήφοι)

Αν δείτε παντόφλες, σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί αν σκοπεύετε να αναμιχθείτε σε ένα θέμα που θα έχει άσχημη κατάληξη. Αν ονειρευτείτε ότι θαυμάζετε τις παντόφλες σας, είναι προμήνυμα όμορφης ερωτικής σχέσης.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(14 ψήφοι)

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φοράτε το πανωφόρι ενός άλλου, σημαίνει ότι θα ζητήσετε από κάποιο φίλο να εγγυηθεί για σας. Αν δείτε το παλτό σας σκισμένο, σημαίνει την απώλεια στενού φίλου και ζοφερή κατάσταση στις επιχειρήσεις. Αν δείτε στ' όνειρο σας ένα καινούργιο πανωφόρι, θα χρειαστεί να ξαναφτιάξετε την περιουσία σας, διότι θα τη χάσετε από υπερβολική εμπιστοσύνη σε κερδοσκοπικές επιχειρήσεις.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(12 ψήφοι)

Αν δείτε ότι τρώτε παξιμάδια, είναι κακός οιωνός. Είναι σημάδι κακής υγείας και οικογενειακών προβλημάτων.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(24 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας παπαγάλους να φλυαρούν, προβλέπεται χασομέρικη ζωή και κουτσομπολιό με τους φίλους σας. Αν δείτε ήσυχους παπαγάλους, προβλέπεται ένα διάλειμμα στους οικογενειακούς καυγάδες. Η κοπέλα που θα δει ότι έχει έναν παπαγάλο, θα θεωρηθεί εριστική από τον αγαπημένο της. Αν δείτε πως διδάσκατε έναν παπαγάλο, σημαίνει πως θα έχετε προβλήματα με τις ιδιωτικές σας υποθέσεις. Ένας ψόφιος παπαγάλος είναι σημάδι απώλειας κοινωνικών σχέσεων.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(15 ψήφοι)

Οι παπαρούνες στ' όνειρο προοιωνίζονται μια περίοδο γοητευτικών απολαύσεων και κολακευτικής δουλειάς, χωρίς όμως σταθερές βάσεις. Αν δείτε πως μυρίζατε μια παπαρούνα, θα πέσετε θύμα της πειθούς και της κολακείας ενός προσώπου.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(89 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πως είδατε παπά, σημαίνει άτυχες αλλαγές και δυσάρεστα ταξίδια. Αν δείτε πως ένας παπάς σας παρότρυνε σε κάτι, σημαίνει πως ένα ύπουλο πρόσωπο θα σας σπρώξει σε κακή πράξη. Αν ονειρευτείτε πως είσαστε παπάς, σημαίνει πως θα καταπατήσετε τα δικαιώματα άλλων.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(23 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πάπια σε καθαρό νερό, σημαίνει ότι θα κάνετε ευχάριστα ταξίδια. Αν δείτε πως κυνηγάτε πάπιες, είναι προειδοποίηση αλλαγών στον εργασιακό χώρο. Αν ονειρευτείτε ψόφια πάπια, είναι προμήνυμα ότι οι αντίπαλοί σας θα επιδιώξουν να ανακατευτούν σε προσωπικά σας θέματα. Αν δείτε πάπιες να πετάνε, σημαίνει ευχάριστο μέλλον και γάμο για τους αδέσμευτους.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(30 ψήφοι)

Αν δείτε πάπλωμα, είναι σημάδι εύνοιας της τύχης.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(71 ψήφοι)

Αν δείτε καινούρια παπούτσια, σημαίνει ότι θα σημειωθούν αλλαγές στη ζωή σας προς όφελός σας. Αν ονειρευτείτε καινούρια παπούτσια τα οποία σας στενεύουν, είναι προειδοποίηση άσχημης συμπεριφοράς από την πλευρά των φίλων σας. Αν δείτε ότι τα παπούτσια σας είναι μεγάλα, είναι προειδοποίηση διαφωνιών, απωλειών και κακής υγείας. Αν ονειρευτείτε πως τα χάσατε, σημαίνει χωρισμός. Αν δείτε ότι τα παπούτσια σας είναι βρώμικα ή παλιά, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε εχθρούς εξαιτίας της κριτικής που ασκείτε. Αν ονειρευτείτε πως βάφετε τα παπούτσια σας μαύρα, είναι προμήνυμα βελτιώσης στον εργασιακό τομέα.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(37 ψήφοι)

Αν δείτε ότι συζητάτε με τον παππού ή τη γιαγιά σας, σημαίνει ότι θα συναντήσετε σοβαρά εμπόδια τα οποία θα ξεπεραστούν με τις σωστές συμβουλές.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(22 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας τον Παράδεισο, είναι σημάδι πως έχετε πιστούς φίλους που είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Αυτό το όνειρο προλέγει ένα υπέροχο ταξίδι για τους ναυτικούς και τους ταξιδιώτες. Για τις μητέρες, αυτό το όνειρο είναι σημάδι καλών και υπάκουων παιδιών. Αν είστε άρρωστος ή άτυχος, σας περιμένει γρήγορη ανάρρωση ή καλή τύχη. Για τους ερωτευμένους, αυτό το όνειρο είναι σημάδι πλούτου και αφοσίωσης. Αν δείτε πως χαθήκατε μέσα στον Παράδεισο, σημαίνει πως θα ξεκινήσετε μια επιχείρηση που αρχικά θα φαίνεται προσοδοφόρα, μα που θα αποδειχθεί απογοητευτική και ενοχλητική.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(11 ψήφοι)

Αν δείτε ότι υποβάλετε την παραίτησή σας, σημαίνει επαγγελματική αποτυχία. Αν ονειρευτείτε ότι ακούσατε πως άλλοι υπέβαλαν την παραίτησή τους, είναι σημάδι ανεπιθύμητων συναναστροφών.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(12 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι είστε παράλυτος, σημαίνει πως κάνατε λαθεμένες συμφωνίες. Αν δείτε πως ένας φίλος σας είναι παράλυτος, σημαίνει πως θα έχετε αμφιβολίες για την πίστη του και ίσως υπάρξει αρρώστια στην οικογένεια σας. Για τους ερωτευμένους που θα ονειρευτούν ότι ο σύντροφος τους είναι παράλυτος, σημαίνει πως κάποια απογοήτευση θα σκιάσει το δεσμό τους.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(6 ψήφοι)

Αν δείτε ότι είστε τροφός, σημαίνει ότι θα χηρέψετε ή ότι θα αναλάβετε τη φροντίδα ηλικιωμένου ή μικρού παιδιού. Για τη γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι είναι τροφός, είναι ένα προμήνυμα ότι θα χρειαστεί να βασίζεται στις δικές της δυνάμεις για την εξασφάλιση των αναγκών της.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(7 ψήφοι)

Αν δείτε παράσημο, σημαίνει αναγνώριση των κόπων σας. Αν ονειρευτείτε ότι χάσατε παράσημο, είναι προειδοποίηση ατυχίας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(7 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι παρασημοφορηθήκατε, ή ότι παρασημοφορήθηκαν άλλοι για κάποια ηρωική πράξη, είναι προμήνυμα ότι θα γίνετε άξιος, αλλά λίγοι θα αναγνωρίσουν την ικανότητα σας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(10 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πως θωρούσατε την πλάση και όμορφες πεδιάδες από ένα παρατηρητήριο, σημαίνει πως σύντομα θα ανεβείτε σε υψηλή και μόνιμη εμπιστευτική θέση. Για μια νέα γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει την πραγματοποίηση των ονείρων της. Αν ο ουρανός ήταν συννεφιασμένος, οι σκοποί σας δεν θα πραγματοποιηθούν.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(10 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας παρεκκλήσι, σημαίνει διαφωνία σε κοινωνικούς κύκλους και ατακτοποίητη δουλειά. Αν δείτε πως είσαστε μέσα σε παρεκκλήσι, σημαίνει απογοήτευση και αλλαγή επιχείρησης ή εργασίας. Για τους νέους που θα ονειρευτούν ότι μπήκαν σε παρεκκλήσι, σημαίνει ψεύτικες αγάπες και εχθρούς. Μπορεί να μπλεχτούν σε αποτυχημένους δεσμούς.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(3 ψήφοι)

Το να δείτε παρθένο στον ύπνο σας, σημαίνει καλοτυχία στις επιδιώξεις σας. Για μια παντρεμένη γυναίκα που θα ονειρευτεί πως είναι παρθένος, είναι σημάδι πως θα υποφέρει από μεταμέλειες για το παρελθόν της και το μέλλον δεν θα έχει πάρα πολλά καλά να της υποσχεθεί. Αν μια νέα κοπέλα ονειρευτεί ότι δεν είναι παρθένος, είναι μια προειδοποίηση ότι κινδυνεύει να χάσει την υπόληψη της εξαιτίας της συμπεριφοράς της με τους άντρες. Αν ένας άντρας δει στον ύπνο του ότι έχει αθέμιτες σχέσεις με παρθένο, σημαίνει ότι θα αποτύχει στις επιχειρήσεις του και οι φιλοδοξίες του δεν θα πραγματοποιηθούν.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(10 ψήφοι)

Αν δείτε ότι περπατάτε σε ένα όμορφο πάρκο, είναι σημάδι ευχάριστων διακοπών. Αν ονειρευτείτε πως περπατάτε με το σύντροφό σας, είναι προμήνυμα ευτυχισμένου γάμου. Αν δείτε παραμελημένο πάρκο, σημαίνει ατυχίες.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(32 ψήφοι)

Οι πατάτες στ' όνειρο, είναι προάγγελμα ευχάριστων γεγονότων. Αν δείτε πως σκάβατε ένα χώρο με πατάτες, προβλέπεται επιτυχία. Αν δείτε πως τις τρώγατε, θα καρπωθείτε ένα σημαντικό κέρδος. Αν δείτε πως τις μαγειρεύατε, η δουλειά σας θα είναι κατάλληλη για σας. Αν δείτε πως τις φυτεύατε, σημαίνει πραγματοποίηση των επιθυμιών σας. Αν δείτε πατάτες που σαπίζουν, σημαίνει πως οι διασκεδάσεις σύντομα τελειώνουν και το μέλλον σας διαγράφεται σκοτεινό.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(8 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι προσπαθούσατε να εξασφαλίσετε μια πατέντα, σημαίνει πως θα είστε προσεκτικοί και φιλόπονοι για υπόθεση που θα αναλάβετε. Αν δεν μπορέσατε να εξασφαλίσετε την πατέντα, σημαίνει πως θ' απογοητευθείτε από υποθέσεις που θ' αναλάβετε λόγω του ότι δεν είναι της αρμοδιότητας σας. Αν δείτε πως αγοράζατε μια πατέντα, σημαίνει πως θα κάνετε ένα κουραστικό και άκαρπο ταξίδι. Αν δείτε στ' όνειρο σας μια πατέντα, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε από κάποια αρρώστια.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(82 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε τον πατέρα σας, είναι προειδοποίηση ότι θα βρεθείτε σύντομα μπλεγμένοι σε μία κατάσταση από την οποία θα βγείτε μόνο με τη βοήθεια άλλων ανθρώπων και της σωστής τους κρίσης. Αν δείτε το νεκρό πατέρα σας, σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στην εργασία σας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(14 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι κάνατε πατινάζ στον πάγο, σημαίνει πως κινδυνεύετε να χάσετε τη δουλειά σας ή κάποιο πολύτιμο αντικείμενο. Αν ο πάγος έσπασε, σημαίνει πως έχετε ανάξιους φίλους που σας δίνουν κακές συμβουλές. Αν δείτε άλλους να πατινάρουν στο πάγο, προβλέπεται πως αντιπαθητικά πρόσωπα θα συνδέσουν το όνομα σας με κάποιο δήθεν σκάνδαλο προσώπου που θα σας θαυμάζει. Αν ονειρευτείτε απλώς πατίνια, προβλέπονται διαφωνίες μεταξύ γνωστών σας. Αν δείτε νέους ανθρώπους να κάνουν πατίνι πάνω σε πίστα, σημαίνει πως η υγεία σας θα είναι καλή και πως θα απολαύσετε τη χαρά της προσφοράς στους γύρω σας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(10 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πατσά, θα πρέπει να περιμένετε κινδύνους και ασθένειες. Το να δείτε στ' όνειρο σας ότι τρώγατε πατσά, είναι προμήνυμα ότι θ' απογοητευτείτε από κάποιο σοβαρό ζήτημα.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(14 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πως παίρνετε βάρος, είναι σημάδι ευχάριστης αλλαγής στη ζωή σας. Αν δείτε άλλα άτομα να παχαίνουν, σημαίνει ευημερία.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(14 ψήφοι)

Για κάποιον που θα ονειρευτεί πως είναι παχύσαρκος, είναι σημάδι ότι θ' αυξηθεί η περιουσία του και θα έχει ευχάριστη μόνιμη θέση. Αν δείτε άλλους παχύσαρκους, σημαίνει ασυνήθιστη δραστηριότητα και ευημερία. Αν ένας άντρας ή μια γυναίκα ονειρευτούν τον εαυτό τους άγαρμπα χοντρό, θα πρέπει να προσέξουν πολύ την ηθική τους υπόσταση και τις παρορμήσεις τους. Αν δείτε στ' όνειρο σας φωτογραφίες σας τραβηγμένες τηλεσκοπικώς ή μικροσκοπικώς με κυρτό ή κοίλο κάτοπτρο, είναι προμήνυμα κακού.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(13 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε ότι περπατούσατε σε ευχάριστες και πράσινες πεδιάδες, είναι προμήνυμα μεγάλης βελτίωσης στις επιχειρήσεις σας και στον έρωτα. Αν οι πεδιάδες που θα δείτε είναι ξερές και γυμνές, το όνειρο αυτό σημαίνει εντελώς το αντίθετο. Αν δείτε ότι οι πεδιάδες είχαν έλη, είναι σημάδι αρρώστιας και στενοχώριας. Αν δείτε στ' όνειρο σας μια πεδιάδα, σημαίνει πως θ' απολαύσετε ανέσεις, πολυτέλεια και αδιάκοπη πρόοδο. Μια κυματιστή πεδιάδα με γρασίδι και λουλούδια σημαίνει ευτυχία. Μια άγονη πεδιάδα σημαίνει απώλειες και λύπη λόγω της απουσίας κάποιου φίλου. Αν δείτε πως χανόσασταν σε μια πεδιάδα, είναι σημάδι λύπης και ατυχίας.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(56 ψήφοι)

Αν δείτε την πεθερά σας, είναι σημάδι ευχάριστων συμφιλιώσεων. Αν μία γυναίκα ονειρευτεί πως διαφωνεί με την πεθερά της, κάποια πρόσωπα θα την ενοχλήσουν με τη συμπεριφορά τους.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(39 ψήφοι)

Αν δείτε τον πεθερό σας, είναι προειδοποίηση συγκρούσεων με συγγενικά ή φιλικά σας πρόσωπα. Αν ονειρευτείτε ότι είναι ευδιάθετος και υγιής, σημαίνει ευχάριστες οικογενειακές σχέσεις.

Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(34 ψήφοι)

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πεινάτε, είναι κακός οιωνός: δεν θα βρείτε άνεση και ικανοποίηση στο σπίτι σας και για τους ερωτευμένους σημαίνει δυστυχισμένο γάμο.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.