Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Ονειροκρίτης Άγιος

Άγιος

Γράφτηκε από  Ονειροκριτης
Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(30 ψήφοι)

Αν στο Όνειρο σας δείτε Άγιο που σας πλησιάζει το όνειρο είναι καλό, οι δουλειές σας θα πάνε καλά. Αν πάλι ο άγιος σας μιλήσει τότε δώστε μεγάλη προσοχή στις δουλειές σας αν θέλετε να έχετε καλά αποτελέσματα. Αν ονειρευτείτε λείψανα ή την εικόνα Αγίου να δώσετε μεγάλη προσοχή στην υγεία σας γιατί διατρέχετε κινδύνους και ειδικά ο κίνδυνος για μεγάλη και σοβαρή αρρώστια υπάρχει αν δείτε ότι ο Άγιος σας προσκαλεί κοντά του. Αντίθετα όταν φιλάτε ή προσκυνάτε εικόνα Αγίου και είσαστε άρρωστος θα γίνετε καλά ή θα έχετε ανακούφιση από στενοχώριες.


Διαβάστηκε 11016 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αγιασμός Αγκάθια »

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου ΕΙΡΗΝΗ Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2012 12:16 δημοσιεύθηκε από ΕΙΡΗΝΗ

    Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ.
    ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΜΗΝΑ ΙΟΥΝΙΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ. ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΗΜΑΙΝΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ. ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕ Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΑΠΕΒΑΛΑ ΤΟ ΜΟΛΙΣ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΚΥΟΦΟΡΟΥΣΑ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο). Γράψτε το σχόλιο - όνειρο αναλυτικά. Παρακαλούμε προσπαθήστε να γράφετε με σωστή ορθογραφία. Ελέγχουμε το σχόλιο - όνειρό σας, πριν δημοσιευθεί, για την καταλληλότητά του. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Αναζητήσατε

Ονειροκριτης Αγιος
Τι σημαίνει ο άγιος στο όνειρο;
Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.