Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Ονειροκρίτης Άλογο

Άλογο

Γράφτηκε από  Ονειροκριτης
Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(55 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε ότι ιππεύετε ή βλέπετε άσπρο άλογο, θα γνωρίσετε επιτυχία στην προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή. Αν το άλογο είναι αδύνατο και βρώμικο, η εμπιστοσύνη σας θα προδοθεί. Αν είναι μαύρο, η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αλλά θα νιώσετε ενοχές για κάποιες απολαύσεις. Επίσης, για μία γυναίκα, σημαίνει ότι ο σύντροφός της την απατά.

Αν δείτε σκούρο άλογο, σημαίνει ότι θα ζήσετε ευνοϊκές για εσάς καταστάσεις, αλλά συγχρόνως και μία μεγάλη απογοήτευση. Αν ονειρευτείτε ότι ιππεύετε ένα όμορφο και γυμνασμένο άλογο, η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα απολαύσετε τον έρωτα. Για μία γυναίκα, σημαίνει ότι θα ενδώσει σε μία ερωτική πρόταση. Αν ονειρευτείτε ότι ιππεύετε ένα αφηνιασμένο άλογο, κάποιος φίλος ή υπάλληλος θα βλάψει τα συμφέροντά σας. Αν το άλογο τρέχει μαζί με άλλα, θα μάθετε για την αρρώστια κάποιου φιλικού σας προσώπου.

Αν δείτε όμορφα αρσενικά άλογα, σημαίνει επιτυχία, αλλά και πάθη. Αν δείτε φοράδες, σημαίνει ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στη σχέση σας. Αν ιππεύετε άλογο και περάσετε ποτάμι, σημαίνει πως θα έχετε καλή τύχη. Αν δείτε ότι κολυμπάτε καβάλα σε ένα άλογο σε καθαρό νερό, σημαίνει πως θα ζήσετε έναν έντονο έρωτα. Αν ασχολείστε με επιχειρήσεις, θα αποκτήσετε μεγάλα κέρδη. Αν δείτε πληγωμένο άλογο, σημαίνει ότι οι φίλοι σας θα αντιμετωπίσουν προβλήματα. Αν δείτε νεκρό άλογο, θα απογοητευτείτε. Αν ονειρευτείτε ότι πεταλώνετε άλογο, η επιτυχία σας είναι σίγουρη.


Διαβάστηκε 15857 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αλεύρι Αλυσίδα »

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο). Γράψτε το σχόλιο - όνειρο αναλυτικά. Παρακαλούμε προσπαθήστε να γράφετε με σωστή ορθογραφία. Ελέγχουμε το σχόλιο - όνειρό σας, πριν δημοσιευθεί, για την καταλληλότητά του. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Αναζητήσατε

Ονειροκριτης Αλογο
Τι σημαίνει το άλογο στο όνειρο;
Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.