Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Ονειροκρίτης Απόστημα

Απόστημα

Γράφτηκε από  Ονειροκριτης
Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(4 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας απόστημα από όπου τρέχει πύο και αίμα, θα έχετε δυσάρεστα πράγματα ν' αντιμετωπίσετε στο άμεσο μέλλον. Ίσως η ανειλικρίνεια φίλων να σας δημιουργήσει άσχημη κατάσταση. Αν δείτε πως έχετε αποστήματα στο μέτωπο, είναι σημάδι αρρώστιας κάποιου δικού σας. Αν δείτε πως το απόστημα που έχετε,πάει να γίνει χρόνιο, κάποια κακοτυχία θα σας κάνει τη ζωή μαύρη. Ταυτόχρονα, οι πιο βαθιές σας συμπάθειες θα προξενήσουν μεγάλη λύπη σε άλλους.


Διαβάστηκε 4021 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Απόσταση Αποχαιρετισμός »

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Ζωη Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017 20:28 δημοσιεύθηκε από Ζωη

    Είδα στον ύπνο μου ότι έσπασε ένα απόστημα στο στόμα μου και έβγαζε ένα πηχτό μαύρο πράγμα,σαν βρεφική κρέμα αλλά μαύρο.Αυτό το πράγμα νόμιζα ότι θα με έπνιγε γιατί ήταν μεγάλη η ποσότητα κ εγώ εφτυνα συνεχεια μέχρι που καθάρισε το στόμα μου και ένιωσα ανακούφιση..Τι σημαίνει αυτό;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο). Γράψτε το σχόλιο - όνειρο αναλυτικά. Παρακαλούμε προσπαθήστε να γράφετε με σωστή ορθογραφία. Ελέγχουμε το σχόλιο - όνειρό σας, πριν δημοσιευθεί, για την καταλληλότητά του. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Αναζητήσατε

Ονειροκριτης Αποστημα
Τι σημαίνει το απόστημα στο όνειρο;
Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.