Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Ονειροκρίτης Βάφτιση

Βάφτιση

Γράφτηκε από  Ονειροκριτης
Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(15 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε βαφτίσια, σημαίνει πως πρέπει να διορθώσετε το χαρακτήρα σας με τον αυτοέλεγχο, όταν υποστηρίζετε τις γνώμες σας, και να μην υποτιμάτε τους φίλους σας. Αν ονειρευτείτε πως εσείς κάνετε βάφτιση, σημαίνει ότι θα ταπεινώσετε το εσώτερο εγώ σας για την κοινή εύνοια. Αν ονειρευτείτε τον Ιωάννη το Βαπτιστή να βαφτίζει το Χριστό στον Ιορδάνη, σημαίνει ότι θα έχετε ένα τρομερό δίλημμα: να δεχθείτε μια πενιχρή θέση για να υποστηρίξετε άλλους, ή να ακολουθήσετε επιθυμίες που θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν στον πλούτο και στη διάκριση. Αν δείτε το Άγιο Πνεύμα να κατεβαίνει πάνω στο Χριστό, σημαίνει υποταγή στο καθήκον και αυταπάρνηση. Αν δείτε πως βαφτιζόσασταν ο ίδιος με το Άγιο Πνεύμα και φωτιά, σημαίνει ότι θα πέσετε σε μια κατάσταση τρόμου, ανακαλύπτοντας πως είστε μπλεγμένος σ' έναν ακόλαστο δεσμό.


Διαβάστηκε 7501 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Βδέλλες Βάτραχος »

2 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου Dimitra Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011 17:14 δημοσιεύθηκε από Dimitra

    αν δούμε ότι βαπτίζετε μωρό μιας κοπέλας που προσπαθεί να κάνει μωρό τι σημαίνει?

  • Σύνδεσμος σχολίου ζουζουνη....... Τρίτη, 05 Ιουλίου 2011 11:24 δημοσιεύθηκε από ζουζουνη.......

    θα ηθελα να μαθω αν δουμε ονειρο οτι βαπτιζουμε το παιδι μας που ειναι ειδη αβαπτιστο... οτι το βαπτισαμε ακουγοντας και το ονομα τη σημαινει??? αν και εχουμε μια διαφονια σχετικα με το ονομα με τον αντρα μου.... στο ονειρο ακουστικε το ονομα που θελει ο αντρας μου τελικα.. τη σημαινει αυτο???????????

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο). Γράψτε το σχόλιο - όνειρο αναλυτικά. Παρακαλούμε προσπαθήστε να γράφετε με σωστή ορθογραφία. Ελέγχουμε το σχόλιο - όνειρό σας, πριν δημοσιευθεί, για την καταλληλότητά του. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Αναζητήσατε

Ονειροκριτης Βαφτιση
Τι σημαίνει η βάφτιση στο όνειρο;
Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.