Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Ονειροκρίτης Γάμος

Γάμος

Γράφτηκε από  Ονειροκριτης
Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(83 ψήφοι)

Το να δει κανείς ότι παρευρίσκεται σε γάμο, είναι προμήνυμα ότι σύντομα θα βρεθεί σε περίπτωση τέτοια που θα του προξενήσει θλίψη και καθυστέρηση στην πρόοδο. Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι ο γάμος της γίνεται κρυφά, σημαίνει ανεπιθύμητα γεγονότα και αποτυχίες. Αν δει πως ετοιμάζει ανοιχτό γάμο, θα πρέπει σίγουρα να περιμένει επιτυχία και εκτίμηση από το περιβάλλον της. Αν ονειρευτεί ότι υπάρχει διαφωνία γονέων για το γάμο, θα ανακαλύψει ότι μεταξύ των συγγενών της υπάρχουν παρεξηγήσεις. Αν δει ότι ο αγαπημένος της παντρεύεται μιαν άλλη, σημαίνει πως άδικα αγωνιά, γιατί ο εραστής της θα της είναι πιστός.

Αν κάποιος δει ότι παντρεύεται, είναι κακός οιωνός. Αν ο γάμος είναι χαρούμενος, και οι παπάδες δε φοράνε μαύρα ράσα, τότε σημαίνει το αντίθετο. Για μια νέα γυναίκα, το να δει ότι κάποιος φοράει πένθιμα ρούχα στο γάμο της είναι προμήνυμα δυστυχίας και άσχημης έγγαμης ζωής. Αν δει πως βρίσκεται σε γάμο κάποιου άλλου, θα λυπηθεί για την κακοτυχία φίλου ή συγγενή. Ακόμα, ίσως να δοκιμάσει στενοχώρια εκεί όπου περίμενε ευτυχία και υγεία. Τα ταξίδια αναψυχής, τα δικά της και των άλλων, ίσως διαταραχθούν από δυσάρεστες εκπλήξεις.


Διαβάστηκε 18196 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Γαλοπούλα Γάμπες »

3 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου Αλεξια Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 17:18 δημοσιεύθηκε από Αλεξια

    Η μητέρα μου είδε στον ύπνο της δυο άντρες ένα σχοινί να κρατάνε και της είπανε ο γάμος θα γίνει, έρχεται, λίγο έμεινε ακόμη και αυτό ερχόταν από μακριά το σχοινί και της είπαν να πλησιάζει θα γίνει γάμος. Το σχοινί ήταν άσπρο. Τι σημαίνει αυτό???

  • Σύνδεσμος σχολίου ΜΑΝΤΥ Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014 13:29 δημοσιεύθηκε από ΜΑΝΤΥ

    ο σύζυγος μου ξεκίνησε διαζύγιο με αντιδικία τελικά συμφώνησα να του το δώσω σε λίγες ημέρες θα υπογράψουμε κοινή συναίνεσή,είδα στον ύπνο μου πως ήταν ντυμένος γαμπρός και δίπλα του νύφη μια κοπέλα μαύρη ,σημαίνει κάτι για εμένα;

  • Σύνδεσμος σχολίου Νικόλ Σάββατο, 05 Ιανουαρίου 2013 14:06 δημοσιεύθηκε από Νικόλ

    Γεια σας, είδα ένα πολύ περίεργο και ανήσυχο όνειρο. Παντρευόμουν και είχα βγει για τα τελευταία ψώνια με μία γνωστή μου που επίσης παντρευόταν παράλληλα με εμένα. Ψώνισα πολλά πράγματα και γρήγορα έχασα την αίσθηση του χρόνου. Η άλλη κοπέλα που έκανε λιγότερα ψώνια με πίεζε να βιαστώ γιατί δεν θα προλαβαίναμε να ετοιμαστούμε για την εκκλησία. Μέσα στον πανικό μου να προλάβω έφυγα από το μαγαζί χωρίς να πληρώσω για τις αγορές μου. Στο δρόμο κατάλαβα τι είχα κάνει και ενώ οι περαστικοί και η κοπέλα που ήταν μαζί μου μου με πίεζαν να προχωρήσω εγώ θέλησα να γυρίσω στο μαγαζί για να πληρώσω. Προσπάθησα να εξηγήσω σε έναν υπάλληλο τι συνέβη κι εκείνος μας έστειλε στο δεύτερο όροφο για να λύσουμε το ζήτημα. Αρχίσαμε να τρέχουμε μέσα σε πανικό και βρεθήκαμε να ανεβαίνουμε σκάλες, μπροστά η γνωστή μου και πίσω της εγώ, όμως όσο κι αν ανεβαίναμε δεν φτάναμε στον προορισμό μας. Παράλληλα προσπαθούσα να ειδοποιήσω την μητέρα μου να καλέσει μια κομμώτρια στο σπίτι όμως δεν λειτουργούσε το κινητό μου. Τότε κοίταξα το ρολόι και είχε περάσει τόσο η ώρα που κατάλαβα πως δεν θα τα καταφέρναμε ποτέ να φτάσουμε έγκαιρα στην εκκλησία. Μετά ξύπνησα. Τι μπορεί να σημαίνει όλο αυτό; Σημειώστε ότι είμαι ανύπαντρη και δεν θυμάμαι ποιον παντευόμουν ούτε ήμουν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με το γάμο μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο). Γράψτε το σχόλιο - όνειρο αναλυτικά. Παρακαλούμε προσπαθήστε να γράφετε με σωστή ορθογραφία. Ελέγχουμε το σχόλιο - όνειρό σας, πριν δημοσιευθεί, για την καταλληλότητά του. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Αναζητήσατε

Ονειροκριτης Γαμος
Τι σημαίνει ο γάμος στο όνειρο;
Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.