Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Ονειροκρίτης Γη

Γη

Γράφτηκε από  Ονειροκριτης
Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(8 ψήφοι)

Γενικά το να δεις την γη είναι ένα καλό όνειρο.

Αν στο όνειρο σας δείτε ότι είστε ψηλά και κοιτάτε κάτω την γη θα σας τύχει κληρονομιά αλλά θα δυσκολευτείτε πολύ για να την κερδίσετε. Αν όμως δείτε τον πλανήτη γη η επαγγελματική σας σταδιοδρομία θα απογειωθεί.

Αν ονειρευτείτε την γη εύφορη σημαίνει ευτυχία, χαρές και ελπίδα ενώ αν ονειρευτείτε πως είστε γεωλόγοι, γεωπόνοι ή γεωργοί, χαρά , ευτυχία και καλές ειδήσεις να περιμένετε.   

Αν δείτε πως γονατίζετε και φιλάτε το χώμα να προσέχετε τον εαυτό σας γιατί προμηνύεται για σας ή τους δικού σας ανθρώπους σοβαρή ασθένεια και ίσως απώλεια κοντινού σας ανθρώπου. Αν δείτε τη γη ξερή ή καμένη και άγονη προμηνύονται δύσκολες ώρες.


Διαβάστηκε 6495 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Γνωριμία

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο). Γράψτε το σχόλιο - όνειρο αναλυτικά. Παρακαλούμε προσπαθήστε να γράφετε με σωστή ορθογραφία. Ελέγχουμε το σχόλιο - όνειρό σας, πριν δημοσιευθεί, για την καταλληλότητά του. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Αναζητήσατε

Ονειροκριτης Γη
Τι σημαίνει η γη στο όνειρο;
Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.