Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Ονειροκρίτης Γιαγιά

Γιαγιά

Γράφτηκε από  Ονειροκριτης
Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(59 ψήφοι)

Αν δείτε στον ύπνο σας την γιαγιά σας και αυτή είναι ζωντανή, σημαίνει πως θα σας συμβούν ευτυχισμένα γεγονότα σύντομα. Αν είναι πεθαμένη και προσπαθεί να σας πάρει κοντά της θα σας συμβεί μεγάλο ατύχημα. Αν σας διώχνει, αυτό σημαίνει πως θα γλυτώσετε από σοβαρό κίνδυνο. Αν την δείτε απλώς αυτό σημαίνει πως έχετε έναν γερο προστάτη.


Διαβάστηκε 12516 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Γέφυρα Γιαούρτι »

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Λένα Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012 14:27 δημοσιεύθηκε από Λένα

    Εγώ που την είδα και μου είπε πως κάτι κακό θα συμβεί θα συμβεί στους γονείς μου,;; Το είπε αυτό γιατί είδε στο ψυγείο μας κολλημένο ένα μικρό ξερό φίδι που είχε αντί για ουρά κι άλλο κεφάλι και μου είπε "δε σας έχω πει πως αυτό το φίδι σημαίνει πως κάτι θα πάθει ένας από τους 2;" το φιδάκι ήταν πολύ μικρό, φαινόταν ξεραμένο και σε μπεζ χρώμα. Κ την ώρα που ελεγε πως να το εξαφανισουμε για να μη μας κανει κακο, τελειωσε το ονειρο...
    Σημ.: Η γιαγια μου ζει και είχε πολλά προβλήματα υγείας...
    Πείτε μου παρακαλώ τι μπορεί να σημαίνει!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο). Γράψτε το σχόλιο - όνειρο αναλυτικά. Παρακαλούμε προσπαθήστε να γράφετε με σωστή ορθογραφία. Ελέγχουμε το σχόλιο - όνειρό σας, πριν δημοσιευθεί, για την καταλληλότητά του. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Αναζητήσατε

Ονειροκριτης Γιαγια
Τι σημαίνει η γιαγιά στο όνειρο;
Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.