Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Ονειροκρίτης Δράκος

Δράκος

Γράφτηκε από  Ονειροκριτης
Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(11 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε δράκο, σημαίνει ότι θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρασυρθεί από πάθη και ότι θ' αφεθείτε στα χέρια των εχθρών σας. Το όνειρο αυτό σας προειδοποιεί ώστε να προσπαθήσετε να δείξετε εγκράτεια.


Διαβάστηκε 5311 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Δράμα Δίσκος »

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Διονύσης Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 11:44 δημοσιεύθηκε από Διονύσης

    Σήμερα το βράδυ μαζί με άλλα όνειρα είδα και αυτό που λέει πως είχα κρατημένο έναν δράκο κόκκινο μέσα σε ένα γυάλινο μπουκάλι ( μέγεθος όσο η παλάμη του χεριού ).Μετά έπιασα και έναν άλλο δράκο μικρότερο και μαύρο και το έβαλα και αυτόν στο ίδιο μπουκάλι.Ο μαύρος ήταν ζόρικος ενώ ο κόκκινος ξαπλωμένος και τότε άρχισε ο μαύρος να πετάει φωτιά και συνέχισε και ο κόκκινος.Το γυαλί ξεκίνησε να θερμαίνετε και ήξερα πως λίγο ακόμα και θα έσπαγε , έτσι καθώς το κρατούσα άρχισα να φυσάω ( σαν να φύσαγα πάγο ) στο σημείο που φύσαγαν και οι δράκοι και κράτησα την θερμοκρασία στο κανονικό και ίσως το πάγωσα και λίγο και έτσι δεν έσπασε. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο). Γράψτε το σχόλιο - όνειρο αναλυτικά. Παρακαλούμε προσπαθήστε να γράφετε με σωστή ορθογραφία. Ελέγχουμε το σχόλιο - όνειρό σας, πριν δημοσιευθεί, για την καταλληλότητά του. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Αναζητήσατε

Ονειροκριτης Δρακος
Τι σημαίνει ο δράκος στο όνειρο;
Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.