Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Ονειροκρίτης Δόντια

Δόντια

Γράφτηκε από  Ονειροκριτης
Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(121 ψήφοι)

Συνήθως, τα όνειρα όπου βλέπει κανείς δόντια δεν προμηνούν ευχάριστα πράγματα. Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κουνιούνται τα δόντια σας, είναι προμήνυμα αποτυχίας. Αν δείτε γιατρό να σας βγάζει δόντι, σημαίνει ασθένεια ίσως και θανατηφόρα. Το να δείτε ότι τα σφραγίζετε είναι ενδεικτικό ότι σύντομα θα βρείτε χαμένα αντικείμενα. Αν δείτε ότι καθαρίζετε τα δόντια σας, προμηνύονται αγώνες για να μπορέσετε να διατηρήσετε την περιουσία σας.

Αν δείτε ότι σας φτιάχνουν μασέλες, σημαίνει ότι πολλά βάρη θα πέσουν επάνω σας και θα τ' αντιμετωπίσετε με μεγάλη δυσκολία. Αν χάσατε δόντια με οποιοδήποτε τρόπο, σημαίνει ξαφνική κακοτυχία στις επιχειρήσεις και στις ιδιωτικές και οικογενειακές υποθέσεις σας.

Αν δείτε ότι εξετάζετε τα δόντια σας, είναι μια προειδοποίηση ότι σας περιτριγυρίζουν εχθροί. Αν ονειρευτείτε πως φτύνετε δόντια, προμηνύεται αρρώστια δική σας, ή της οικογένειας σας. Ένα από τα πιο δυσοίωνα όνειρα είναι να δει κανείς δόντια κακοφτιαγμένα.

Γι' αυτόν που θα δει ένα τέτοιο όνειρο προμηνύονται πολλές κακοτυχίες: απώλεια περιουσίας, αποτυχία σε προσπάθειες, κακή υγεία, εκνευρισμοί και νευρικές διαταραχές ακόμα και γι' αυτούς που διαθέτουν γερό νευρικό σύστημα. Αν ονειρευτείτε ότι θαυμάζατε τα δόντια σας για τη συμμετρία και τη λευκότητα τους, προμηνύονται ευχάριστες απασχολήσεις, ευτυχία και ευχαρίστηση μετά την εκπλήρωση των επιθυμιών σας.


Διαβάστηκε 15374 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Δόξα Δολοφόνος »

3 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου Νέστορας Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019 20:08 δημοσιεύθηκε από Νέστορας

    Η σύζυγος είδε ότι έχανε δόντια στην αρχή της έλειπαν 4 και στη συνέχεια έφτυσε πολλά.Άλλο όνειρο Είδε επίσης ότι με έδιωχνε απο το σπίτι. Κάποια ερμηνεία;

  • Σύνδεσμος σχολίου Tzima vivi Πέμπτη, 06 Μαρτίου 2014 23:42 δημοσιεύθηκε από Tzima vivi

    Ειδα οτι τα δοντια ενος φιλου μου ηταν ασυμμετρα καθως και το ενα μπροστα σπασμενο.τι σημαινει;σας ευχαριστω πολυ

  • Σύνδεσμος σχολίου σταυρουλα Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2012 12:37 δημοσιεύθηκε από σταυρουλα

    καλησπερα ειδα στο ονειρο μου οτι κουνιοντουσαν ενος φιλο μου τα δοντια του και του ελεγα να παμε γρηγορα στο γιατρο αλλα ειδα πολλα δοντια που ηταν κακοφτιαγμενα και κουνιοντουσαν και μου λεει βγαλε μου το δοντι και ετσι ειδα οτι κουνιοντουσαν ολλα τα πανο και ειδα οτι ετρεχε αιμα απο το ποδι του.σας παρακαλω πειτε τι σημαινη αυτο γιατι δεν το καταλαβενω ευχαρηστο πολυ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο). Γράψτε το σχόλιο - όνειρο αναλυτικά. Παρακαλούμε προσπαθήστε να γράφετε με σωστή ορθογραφία. Ελέγχουμε το σχόλιο - όνειρό σας, πριν δημοσιευθεί, για την καταλληλότητά του. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Αναζητήσατε

Ονειροκριτης Δοντια
Τι σημαίνουν τα δόντια στο όνειρο;
Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.