Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Ονειροκρίτης Εκκλησία

Εκκλησία

Γράφτηκε από  Ονειροκριτης
Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(103 ψήφοι)

Αν δεις ότι κτίζεις εκκλησία στη ζωή σου θα σου έρχονται όλα δεξιά. Αν μπαίνεις σε εκκλησία για να ανάψεις κερί ή να λειτουργηθείς θα κάνεις πολλά καλά έργα στη ζωή σου, θα κερδίσεις κάποια δύσκολη δίκη για σένα, 'η ακόμα να πάρεις και καλή κληρονομιά. Αν δεις ότι κλέβεις ή κοιμάσαι μέσα στην εκκλησία θα κάνεις κάτι για το οποίο θα τιμωρηθείς σκληρά. Αν είσαι γυναίκα παντρεμένη και μπαίνεις νύφη μέσα στην εκκλησία, θα χωρίσεις με τον άντρα σου, το ίδιο σημαίνει και για τον άντρα που μπαίνει γαμπρός.


Διαβάστηκε 13692 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Εμετός Εκδρομή »

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου ΑΛΕΚΟΣ Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2013 07:00 δημοσιεύθηκε από ΑΛΕΚΟΣ

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΗ ΝΟΙΚΙΑΣΑ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΕΚΛΗΣΙΑ ΠΕΤΡΗΝΗ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΗΣΩ ΤΗ ΣΗΜΕΝΗ ΑΥΤΟ .ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕΤΑΚΟΜΗΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο). Γράψτε το σχόλιο - όνειρο αναλυτικά. Παρακαλούμε προσπαθήστε να γράφετε με σωστή ορθογραφία. Ελέγχουμε το σχόλιο - όνειρό σας, πριν δημοσιευθεί, για την καταλληλότητά του. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Αναζητήσατε

Ονειροκριτης Εκκλησια
Τι σημαίνει η εκκλησία στο όνειρο;
Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.