Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Ονειροκρίτης Ηλιος

Ηλιος

Γράφτηκε από  Ονειροκριτης
Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(2 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας ήλιο λαμπερό, σημαίνει ευχάριστα γεγονότα και ευημερία με ακόμα πιο θαυμάσιες υποσχέσεις. Ήλιος μεσημεριού, στο όνειρο, επιβεβαιώνει την ωριμότητα κάθε φιλοδοξίας σας και προλέγει ατέλειωτες απολαύσεις. Δύση ηλίου, στο όνειρο, είναι σημάδι χαράς και ευημερίας, που φθάνει στο ζενίθ και σας προειδοποιεί να λάβετε τα μέτρα σας και να επαγρυπνείτε για τα υπάρχοντα σας Αν ονειρευτείτε ήλιο να λάμπει μέσα από σύννεφα, είναι προμήνυμα δυσκολιών που βρίσκονται στο τέλος και ευημερίας που πλησιάζει. Αν δείτε έναν ήλιο παράξενο ή έκλειψη ηλίου, είναι σημάδι δύσκολης εποχής που θα περάσει και τελικά θ' αφήσει επιχειρήσεις και οικογενειακές καταστάσεις καλύτερες από πριν.


Διαβάστηκε 6173 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ηλιοτρόπιο Ηλικία »

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Νίκη Σάββατο, 02 Ιουνίου 2012 13:35 δημοσιεύθηκε από Νίκη

    Είδα ένα περίεργο όνειρο..είχα καιρό να θυμηθώ όνειρο..Ήταν βράδυ , σε ένα άγνωστο σπίτι που υποτίθεται ότι ήταν το σπίτι μου, ήμαστε αρκετά άτομα, όταν ξαφνικά ακούσαμε φασαρία.Ανοίξαμε την πόρτα, νομίζω εγώ την άνοιξα, και είδα στο ορίζοντα μέσα από δάσος στο σκοτάδι να ενφανίζονται πολλοί άνθρωποι με μπόγους στα χέρια και στις πλάτες να έχονται προς εμάς και πίσω τους μέσα στη νύχτα να βγαίνει ένας λαμπερός αλλά κάπως παράξενος ήλιος.Οι άνθρωποι ήταν τρομαγμένοι, φώναζαν και έκλαιγαν. Όταν κατάλαβα πόσο παράξενο είναι (μέσα στο όνειρο) να βγαίνει ο ήλιος νύχτα...τότε ξύπνησα.

    Τι θα μπορούσε να σημαίνει?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο). Γράψτε το σχόλιο - όνειρο αναλυτικά. Παρακαλούμε προσπαθήστε να γράφετε με σωστή ορθογραφία. Ελέγχουμε το σχόλιο - όνειρό σας, πριν δημοσιευθεί, για την καταλληλότητά του. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Αναζητήσατε

Ονειροκριτης Ηλιος
Τι σημαίνει ο ηλιος στο όνειρο;
Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.