Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Ονειροκρίτης Καθρέφτης

Καθρέφτης

Γράφτηκε από  Ονειροκριτης
Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(35 ψήφοι)

Αν δείτε ότι κοιτάζεστε στον καθρέφτη, θα αντιμετωπίσετε καταστάσεις που θα σας απογοητεύσουν. Επίσης, υπάρχει πιθανότητα αρρώστιας. Αν ονειρευτείτε σπασμένο καθρέφτη, σημαίνει πως κάποιο συγγενικό ή φιλικό σας πρόσωπο θα πεθάνει από βίαιο ή ξαφνικό θάνατο. Αν δείτε άλλους να κοιτάζονται στον καθρέφτη, είναι προειδοποίηση ότι κάποιοι θα σας αδικήσουν στην προσπάθειά τους να προωθήσουν τα δικά τους συμφέροντα. Για τη νέα γυναίκα που θα δει πως έσπασε καθρέφτη, σημαίνει ότι θα κάνει δυστυχισμένο γάμο. Αν ονειρευτεί ότι ο αγαπημένος της κοιτάζεται στον καθρέφτη και είναι χλωμός, σημαίνει χωρισμός ή θάνατος. Αν δει ότι είναι ευτυχισμένος, ο χωρισμός θα είναι μικρής διάρκειας.


Διαβάστηκε 13187 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Καιρός Καγκουρό »

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου αναστασια Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011 11:48 δημοσιεύθηκε από αναστασια

    καλημερα σας! ειδα στον υπνο μου οτι μπροστα απο εναν καθρεφτη βρισκονταν 2 ατομα..στον εναν δεν αντικατοπτριζοταν καν το ειδωλο του..ενω στον αλλον το ειδωλο του δεν ακολουθουσε τις κινησεις του αλλα αντιθετα με κοιτουσε εντονα με ενα σαρκαστικο υφος..απαντηστε μου παρακαλω τι σημαινει αυτο...επειγον!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο). Γράψτε το σχόλιο - όνειρο αναλυτικά. Παρακαλούμε προσπαθήστε να γράφετε με σωστή ορθογραφία. Ελέγχουμε το σχόλιο - όνειρό σας, πριν δημοσιευθεί, για την καταλληλότητά του. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Αναζητήσατε

Ονειροκριτης Καθρεφτης
Τι σημαίνει ο καθρέφτης στο όνειρο;
Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.