Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Ονειροκρίτης Καλόγρια

Καλόγρια

Γράφτηκε από  Ονειροκριτης
Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(37 ψήφοι)

Για τη γυναίκα που θα δει καλόγρια, σημαίνει ότι θα χάσει τον αγαπημένο της. Αν ονειρευτεί πως η ίδια είναι καλόγρια, θα αντιμετωπίσει προβλήματα με το περιβάλλον της. Αν δει νεκρή καλόγρια, είναι προειδοποίηση απογοήτευσης εξαιτίας της απιστίας αγαπημένων της προσώπων.


Διαβάστηκε 12252 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Καλοφαγάς Καλόγερος »

2 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου Σοφια+Ελενίτσα Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 13:55 δημοσιεύθηκε από Σοφια+Ελενίτσα

    Μια φίλη μου είδε πως στο μαγαζί της μπήκαν δυο καλόγριες της συστήθηκαν η μια ως Ευαγγελία και η άλλη ως Καρπενησία και της είπαν πως θέλουν να της μιλήσουν τις ρώτησε αν θέλουν να τις κεράσει κάτι καφέ κέικ και της είπαν όχι μόνο 1 ποτήρι νερό. Την ώρα που έκατσαν έβγαλαν την μαντήλα από το πρόσωπο τος και μόλις τα είδε τα αναγνώρισε , την ώρα που πήγαινε με δίσκο να σερβίρει το νερό ξύπνησε. Τι σημαίνει το όνειρο;

  • Σύνδεσμος σχολίου Κατερινα12 Σάββατο, 01 Νοεμβρίου 2014 11:51 δημοσιεύθηκε από Κατερινα12

    Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν στο σπίτι ενός φίλου δικηγόρου και είχα μεταμφιεστεί σε καλογριά, δεν ήμουν καλογριά στην πραγματικότητα, μπορείτε να μου πείτε τι σημαίνει?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο). Γράψτε το σχόλιο - όνειρο αναλυτικά. Παρακαλούμε προσπαθήστε να γράφετε με σωστή ορθογραφία. Ελέγχουμε το σχόλιο - όνειρό σας, πριν δημοσιευθεί, για την καταλληλότητά του. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Αναζητήσατε

Ονειροκριτης Καλογρια
Τι σημαίνει η καλόγρια στο όνειρο;
Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.