Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Ονειροκρίτης Κηδεία

Κηδεία

Γράφτηκε από  Ονειροκριτης
Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(37 ψήφοι)

Αν δείτε κηδεία, σημαίνει δυστυχισμένο γάμο και άρρωστα παιδιά. Αν ονειρευτείτε την κηδεία κάποιου ξένου, είναι προειδοποίηση στεναχώριας. Αν δείτε την κηδεία του παιδιού σας, σημαίνει καλή υγεία για όλη την οικογένεια. Αν ονειρευτείτε την κηδεία κάποιου συγγενή, είναι προειδοποίηση νευρολογικών διαταραχών και οικογενειακών προβλημάτων. Αν δείτε πως παρακολουθείτε μία κηδεία ντυμένοι στα μαύρα, θα χάσετε σύντομα αγαπημένο σας πρόσωπο.


Διαβάστηκε 11651 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κηδεμόνας Κεφάλι »

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου foteini Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012 17:48 δημοσιεύθηκε από foteini

    ειδα οτι η κορη μου κατεβηκε μια σκαλα που ελειπε ενα σκαλοπατι και επεσε απο το κενο και σκοτωθηκε...στην κηδεια
    ηταν εκει και οι νεκροι γονεις μου.......και η κορη μου ομως εχει δει δυο φορες την μητερα μου που πεθανε προσφατα οτι κυνηγαει την κορη μου και την τρομαζει...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο). Γράψτε το σχόλιο - όνειρο αναλυτικά. Παρακαλούμε προσπαθήστε να γράφετε με σωστή ορθογραφία. Ελέγχουμε το σχόλιο - όνειρό σας, πριν δημοσιευθεί, για την καταλληλότητά του. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Αναζητήσατε

Ονειροκριτης Κηδεια
Τι σημαίνει η κηδεία στο όνειρο;
Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.