Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Ονειροκρίτης Κρεβάτι

Κρεβάτι

Γράφτηκε από  Ονειροκριτης
Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(23 ψήφοι)

Για μία γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι στρώνει κρεβάτι σημαίνει ότι θα αποκτήσει νέο σύντροφο. Αν δείτε πως κοιμάστε σε κρεβάτι στη φύση, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία. Αν δείτε ότι είστε σε κρεβάτι, αλλά όχι στο δικό σας δωμάτιο, σημαίνει πως θα δεχθείτε την επίσκεψη φίλων που δεν περιμένατε. Αν δείτε κάποιο φίλο σας σε κρεβάτι ο οποίος είναι χλωμός, σημαίνει ότι κάποια γεγονότα θα δυσαρεστήσουν και θα στεναχωρήσουν τους φίλους σας και θα επηρεάσουν και εσάς. Αν ένα άρρωστο άτομο ονειρευτεί ότι είναι στο κρεβάτι, είναι σημάδι επιπλοκών. Αν ονειρευτείτε ότι βρίσκεστε στο κρεβάτι με ένα άγνωστο πρόσωπο, θα δείξετε δυσφορία στους γύρω σας η οποία θα τους επηρεάσει αρνητικά.


Διαβάστηκε 11230 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κρεβατοκάμαρα Κρεατοελιά »

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου ver Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011 22:08 δημοσιεύθηκε από ver

    Είδα την επόμενη μέρα μετά από μια ερωτική εξομολόγηση που έκανα σε μια κοπέλα και με απέρριψε το εξής: ότι ήμασταν σε ένα κρεβάτι μπροστά από έναν υπολογιστή (ίσως σπίτι της), υπήρχε ευχαριστώ κλίμα και πήρε ένα τετράδιο και ένα και μου έκανε αυτή μια ερωτική εξομολόγηση γράφοντας κάτι και να απαντήσω σε ολα αυτα με ενα ναι ή όχι. Αυτή γέλαγε αρκετά και εγω ήμουν χαλαρός. Τα σεντόνια ήταν κίτρινα και το όνειρο ήταν απίστευτα αληθινό... τι μπορεί να σημαίνει αυτο???

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο). Γράψτε το σχόλιο - όνειρο αναλυτικά. Παρακαλούμε προσπαθήστε να γράφετε με σωστή ορθογραφία. Ελέγχουμε το σχόλιο - όνειρό σας, πριν δημοσιευθεί, για την καταλληλότητά του. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Αναζητήσατε

Ονειροκριτης Κρεβατι
Τι σημαίνει το κρεβάτι στο όνειρο;
Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.