Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Ονειροκρίτης Κρεμμύδι

Κρεμμύδι

Γράφτηκε από  Ονειροκριτης
Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(20 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε ότι τρώτε κρεμμύδια, σημαίνει ότι θα ξεπεράσετε τα εμπόδια. Αν δείτε ότι κόβετε κρεμμύδια και τα μάτια σας καίνε, είναι προειδοποίηση κινδύνων και ήττας από τους εχθρούς σας.


Διαβάστηκε 8289 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κρεοπώλης Κρεβατοκάμαρα »

2 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου Ελένη Π. Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 10:27 δημοσιεύθηκε από Ελένη Π.

    Είδα στο όνειρό μου ότι με είχε καλέσει σπίτι της μία φίλη μου για φαγητό και συγκεκριμένα για ομελέτα την οποία είδα να φτιάχνει από τιγανητό κρεμμύδι. Η πιο έντονη στιγμή του ονείρου ήταν όταν είδα το κρεμμύδι στο τιγάνι και μετά όταν τρώγαμε και οι δύο την ομελέτα. Μετά όμως ήθελα να την καλέσω κ γω σπίτι για φαγητο για να φτιάξω ομελέτα από αυγά. Ξαφνικά βλέπω ότι η αδερφή μου είχε φάει τα αυγά και της φώναζα διότι θα με έκανε ρεζίλι στην φίλη μου. Τελικά δεν μαγείρεψα τίποτα και είδα στην έκφραση της φίλης μου ότι δυσαρεστήθηκε. Τι να σημαίνει αυτό το όνειρο ??

  • Σύνδεσμος σχολίου Άννα_Μαρία Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012 09:18 δημοσιεύθηκε από Άννα_Μαρία

    Καλημέρα!Είδα βρασμένα κρεμμύδια σε ένα πιάτο και ενω αγκαλιαζα ένα αγόρι που έχω πάρα πολύ καιρό να δω...αυτά κόλλησαν ανάμεσά μας... και τα έβγαλα...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο). Γράψτε το σχόλιο - όνειρο αναλυτικά. Παρακαλούμε προσπαθήστε να γράφετε με σωστή ορθογραφία. Ελέγχουμε το σχόλιο - όνειρό σας, πριν δημοσιευθεί, για την καταλληλότητά του. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Αναζητήσατε

Ονειροκριτης Κρεμμυδι
Τι σημαίνει το κρεμμύδι στο όνειρο;
Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.