Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Ονειροκρίτης Κροκόδειλος

Κροκόδειλος

Γράφτηκε από  Ονειροκριτης
Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(30 ψήφοι)

Όποιος δει στ' όνειρο του κροκόδειλο, μπορεί να είναι βέβαιος ότι θα εξαπατηθεί από τον πιο στενό του φίλο. Εχθροί παραμονεύουν να σας επιτεθούν σε κάθε γωνία. Αν ονειρευτείτε πως πηγαίνατε καβάλα στη ράχη ενός κροκόδειλου, μπορείτε να περιμένετε σκοτούρες, από τις οποίες θα παλέψετε πολύ για να απαλλαγείτε. Προσέξτε αυτή την προειδοποίηση, όταν δείτε όνειρα τέτοιου είδους. Αποφύγετε να δώσετε εμπιστοσύνη ακόμα και σε φίλους.


Διαβάστηκε 7027 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Καβούρια Κουτάλα »

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου dimis Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013 09:36 δημοσιεύθηκε από dimis

    Είδα πως ήμουν σε ένα μέρος γεμάτο από κροκοδειλους και έκανα βόλτα πάνω σε έναν από αυτούς και ξαφνικά ένας άλλος άρχισε να μου επιτίθεται με πολύ ορμή πήρα ένα ξύλο και άρχισα να τον χτυπάω με πολύ δύναμη όσο τον χτυπούσα αυτός άλλαζε χρώμα μέχρι που του ελιωσα το κεφάλι αυτό. Είχε γίνει λευκός δεν είχ. Όμως καθόλου αίμα μόνο άσπρη γλίτσα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο). Γράψτε το σχόλιο - όνειρο αναλυτικά. Παρακαλούμε προσπαθήστε να γράφετε με σωστή ορθογραφία. Ελέγχουμε το σχόλιο - όνειρό σας, πριν δημοσιευθεί, για την καταλληλότητά του. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Αναζητήσατε

Ονειροκριτης Κροκοδειλος
Τι σημαίνει ο κροκόδειλος στο όνειρο;
Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.