Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Ονειροκρίτης Λαβύρινθος

Λαβύρινθος

Γράφτηκε από  Ονειροκριτης
Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(25 ψήφοι)

Μπλέξιμο υποθέσεων και η γυναίκα σας θα κάνει το σπιτικό περιβάλλον δυσάρεστο ύστερα από ένα τέτοιο όνειρο. Οι ερωτευμένοι θα χάσουν το κέφι τους και δεν θα είναι καθόλου συνεργάσιμοι. Αν δείτε πως βρισκόσασταν σε λαβύρινθο και ήταν σκοτάδι, προμηνύονται περαστική, αλλά αγωνιώδης, περιπέτεια και αρρώστια. Λαβύρινθος με περικοκλάδες και δοκάρια σημαίνει αναπάντεχη ευτυχία. Λαβύρινθος με σιδηροδρόμους σημαίνει μακρινό και κουραστικό ταξίδι. Ενδιαφέροντα πρόσωπα θα σας πλησιάσουν σ' αυτό το ταξίδι, αλλά χωρίς οικονομικό όφελος.


Διαβάστηκε 3667 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Λάδι

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου marisia Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2011 13:34 δημοσιεύθηκε από marisia

    Το ονειρο μου ειναι πολυ περιεργο ειναι μερικα σημεια που δεν τα θημαμε....επεισησ ηταν και πολυ μεγαλο!.......
    ειδα μια μεγαλη περιπετεια!οτι ημουν σε ενα μεροσ νε πολυ μεγαλη βλαστηση και πολλα ζωα κυριως φυδια εκει ηταν μια μαυρη φυλη που ηταν φιλικοι μαζι μου εγο μετα επεσα απο μια μεγαλη κατυφορα και βρεθηκα στο νερο χωρισ να βραχω γιατι βρηκα μια κατασκεβη τουσ που την ονομαζαν ''τσαμπου'' που ηταν σαν βαρκα μετα ηρθε με βοηθησε ενασ μαυροσ καθοσ ανεβεναμε την ανηφορα εβλεπα τα φυδια οταν φτασαμε ειδαμε να εχουν καταλαβει το μεροσ καποιοι που προσπαθησαμε να τουσ αντιμετοποισουμε ενο δεν σκοτοσαμε κανεναν μετα νομιζο οτι κρυβομασταν απο αυτουσ!!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο). Γράψτε το σχόλιο - όνειρο αναλυτικά. Παρακαλούμε προσπαθήστε να γράφετε με σωστή ορθογραφία. Ελέγχουμε το σχόλιο - όνειρό σας, πριν δημοσιευθεί, για την καταλληλότητά του. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Αναζητήσατε

Ονειροκριτης Λαβυρινθος
Τι σημαίνει ο λαβύρινθος στο όνειρο;
Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.