Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Ονειροκρίτης Λουτρό

Λουτρό

Γράφτηκε από  Ονειροκριτης
Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(14 ψήφοι)

Για ένα νεαρό άτομο που θα δει στ' όνειρο του ότι κάνει μπάνιο, σημαίνει μεγάλη ανησυχία για κάποιον του αντίθετου φύλου, από φόβο μήπως χάσει την καλή του γνώμη εξαιτίας της επιρροής άλλων. Για μια έγκυο γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει αποβολή ή ατύχημα. Για έναν άντρα, σημαίνει μοιχεία. Διακριτικές δοσοληψίες κάθε λογής θα πρέπει να αναμένονται ύστερα από αυτό το όνειρο.

Αν δείτε ότι πηγαίνατε στο μπάνιο μαζί με άλλους, σημαίνει ότι θα πρέπει να αποφύγετε τις κακές παρέες. Μείωση της υπόληψης σας πιθανόν να ακολουθήσει αυτό το όνειρο. Αν το νερό ήταν λασπερό, το κακό, ο θάνατος και οι εχθροί είναι πολύ κοντά σας. Για μια χήρα που θα δει στ' όνειρο της το λουτρό της, σημαίνει ότι λησμόνησε τους προηγούμενους δεσμούς και σπεύδει σε επίγειες αγάπες. Τα κορίτσια θα πρέπει να αποφύγουν τις αντρικές συντροφιές. Οι άντρες θα μπλεχτούν σε ακόλαστες ιστορίες. Ένα ζεστό μπάνιο σημαίνει συνήθως κακό. Ένα κρύο, καθαρό μπάνιο είναι προάγγελος υγείας.

Μπάνιο σε καθαρή θάλασσα, σημαίνει επέκταση επιχειρήσεων και επιτυχείς έρευνες στον τομέα της γνώσης. Αν δείτε λευκά τριαντάφυλλα μέσα σε λουτρό, και κίτρινα σε δοχείο, σημαίνει ότι στην ευχαρίστηση θα αναμιχθεί η αρρώστια, τελικά όμως απ' αυτήν την απογοήτευση θα προκύψει μια διαρκέστερη χαρά.


Διαβάστηκε 5132 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Λύκος Λουστράρισμα »

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου βασιλικη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012 23:50 δημοσιεύθηκε από βασιλικη

    Το όνειρο που είδα είχε να κανει με το ότι νύχτα μπήκα σε ένα σπίτι παλιό με ψηλά ταβάνια που όμως από μέσα φαίνονταν τα τούβλα. όλα οι διαιρέσεις , οι τοίχοι,παντού φαίνονταν τα τούβλα... και προχωρώντας ε΄'ιδα ανάμεσα στις διαιρεσεις να είναι χτισμένα μπάνια νομίζω δύο με μπανιέρες και πολυτελείας πλακάκια ,,κάτι εντελως αντιθετο και παραξενο με την υπόλοιπη εικονα του σπιτιού. Δεν ήταν το δικό μου σπιτι και νομίζω πως κάποιον έψαχνα , οτι έμπαινα σε σπίτι γνωστού..-ίσως- και τελικα το σπίτι ήταν άγνωστο....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο). Γράψτε το σχόλιο - όνειρο αναλυτικά. Παρακαλούμε προσπαθήστε να γράφετε με σωστή ορθογραφία. Ελέγχουμε το σχόλιο - όνειρό σας, πριν δημοσιευθεί, για την καταλληλότητά του. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Αναζητήσατε

Ονειροκριτης Λουτρο
Τι σημαίνει το λουτρό στο όνειρο;
Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.