Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Ονειροκρίτης Λωποδύτης διαρρήκτης

Λωποδύτης διαρρήκτης

Γράφτηκε από  Ονειροκριτης
Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(22 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πως ψάχνουν τις τσέπες σας λωποδύτες, θα έχετε να παλέψετε με επικίνδυνους εχθρούς, που θα σας καταστρέψουν αν δε φανείτε πολύ προσεκτικοί στις δοσοληψίες σας με ξένους. Αν δείτε πως έχει γίνει διάρρηξη στο σπίτι σας ή στον τόπο της δουλειάς σας, θα προσπαθήσουν να σας βλάψουν οικονομικά ή κοινωνικά, αλλά το θάρρος με το οποίο θα αντιμετωπίσετε αυτές τις επιθέσεις θα σας προστατέψει. Ατυχήματα μπορεί να συμβούν στους απρόσεκτους ύστερα από αυτό το όνειρο.


Διαβάστηκε 7739 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Λιοντάρι »

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Γιώργος Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011 10:04 δημοσιεύθηκε από Γιώργος

    τις τελευταίες μέρες βλέπω συνεχώς το ίδιο όνειρο.....Βλέπω την γειτόνισσά μου κατακίτρινη και αγριεμένη ενώ ταυτόχρονα δύο διαρρήκτες με χτυπούν με μία σκάλα,μου κλέβουν τα κλειδιά,με πατάνε και εισβάλλουν στο σπίτι μου.Μετά από αυτό έχοντας οι κλέφτες αφήσει την πόρτα ανοιχτή, στην οποία δεν μπορώ να μπω, ακούω από το σπίτι μέσα τηλέφωνα και κραυγές...Μπορείτε να μου πείτε τι σημαίνει αυτό????.......

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο). Γράψτε το σχόλιο - όνειρο αναλυτικά. Παρακαλούμε προσπαθήστε να γράφετε με σωστή ορθογραφία. Ελέγχουμε το σχόλιο - όνειρό σας, πριν δημοσιευθεί, για την καταλληλότητά του. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Αναζητήσατε

Ονειροκριτης Λωποδυτης διαρρηκτης
Τι σημαίνει ο λωποδύτης διαρρήκτης στο όνειρο;
Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.