Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Ονειροκρίτης Μοιχεία

Μοιχεία

Γράφτηκε από  Ονειροκριτης
Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(9 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πως διαπράττετε μοιχεία, σημαίνει ότι θα κατηγορηθείτε για κάποια παράνομη πράξη. Αν το όνειρο αυτό το δει γυναίκα, δε θα καταφέρει να κρατήσει τη στοργή του άντρα της, αφήνοντας το θυμό της και το πείσμα της να την παρασύρουν στην παραμικρή αφορμή. Αν η μοιχεία ήταν με φίλο του άντρα της, θα αγνοηθεί άδικα από τον άντρα της. Τα δικαιώματα της θα καταπατηθούν σκληρά απ' αυτόν. Αν δει ότι δελεάστηκε από κάποιον νέο σ' αυτή την πράξη, θα κινδυνεύσει να εγκαταλειφθεί και να διαζευχθεί για δολοπλοκία.

Για μια νέα γυναίκα αυτό, το όνειρο σημαίνει κατάπτωση και ταπεινές επιθυμίες, όπου η ευχαρίστηση θα συνοδεύεται από παράξενες περιπέτειες.

* Είναι καλό πάντα να δείτε πως αντισταθήκατε σε οποιονδήποτε πειρασμό. Αν δείτε πως υποχωρήσατε, είναι κακό. Αν ένας άνθρωπος διαλέξει ταπεινά ιδεώδη, οι ολέθριες επιρροές θα αφθονούν γύρω του έτοιμες να τον βοηθήσουν στα φαύλα σχέδια του. Τέτοια όνειρα μπορούν μόνο να είναι το αποτέλεσμα χυδαίων στοιχειωδών επιδράσεων. Αν κάποιος διαλέξει υψηλά ιδεώδη, θα φωτίζεται από το θεϊκό φως που υπάρχει μέσα του, και θα είναι άτρωτος από τα λάγνα όνειρα. Ο άνθρωπος που αρνείται την ύπαρξη και τη δύναμη των κακών πνευμάτων δεν έχει μυστηριακές ή αποκρυφικές γνώσεις. Δεν ήταν μήπως οι μαύροι μάγοι, της εποχής του Φαραώ, και ο Σίμων ο Μέγας, ο Μάγος, αντίπαλοι των ανθρώπων του θεού; Όποιος ονειρευτεί ανήθικες ηδονές, προειδοποιείται να προσέχει τα σκάνδαλα.


Διαβάστηκε 4058 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μνημόσυνο Μολύβι »

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο). Γράψτε το σχόλιο - όνειρο αναλυτικά. Παρακαλούμε προσπαθήστε να γράφετε με σωστή ορθογραφία. Ελέγχουμε το σχόλιο - όνειρό σας, πριν δημοσιευθεί, για την καταλληλότητά του. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Αναζητήσατε

Ονειροκριτης Μοιχεια
Τι σημαίνει η μοιχεία στο όνειρο;
Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.