Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Ονειροκρίτης Μπότες

Μπότες

Γράφτηκε από  Ονειροκριτης
Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(14 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε ότι φοράτε νέες μπότες, είναι προμήνυμα επαγγελματικής επιτυχίας. Αν δείτε πως φοράτε παλιές μπότες, είναι σημάδι αρρώστιας και προβλημάτων. Αν ονειρευτείτε ότι τις δικές σας μπότες τις φορά κάποιο άλλο πρόσωπο, σημαίνει ότι ο σύντροφός σας έχει γνωρίσει άλλο άτομο και τα αισθήματά του έχουν αλλάξει απέναντί σας.


Διαβάστηκε 13904 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μυλωνάς Μαγεία »

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Εύη Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010 21:50 δημοσιεύθηκε από Εύη

    Είδα στο όνειρό μου ότι φορούσα μπότες, υποτίθεται οι δικές μου, μαύρες μπότες, αλλά δεν ήταν αυτές. Εκεί που καθόμουν συνηδειτοποίησα ότι χάλασαν.. είχαν σκίσει! Όλο το κάτω μέρος.. ίσα ίσα που κρατιόταν η σόλα με την υπόλοιπη μπότα.. αυτό που την κρατούσε, όμως ήταν ένα ασημί εντυπωσιακό ύφασμα.. αυτό φαινόταν! Μπορούσα να περπατήσω για να πάω σπίτι μου, αλλά σκεφτόμουν ότι θα γίνω ρεζίλι μέχρι να φτάσω.. Μήπως ξέρετε, τι σημαίνει?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο). Γράψτε το σχόλιο - όνειρο αναλυτικά. Παρακαλούμε προσπαθήστε να γράφετε με σωστή ορθογραφία. Ελέγχουμε το σχόλιο - όνειρό σας, πριν δημοσιευθεί, για την καταλληλότητά του. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Αναζητήσατε

Ονειροκριτης Μποτες
Τι σημαίνουν οι μπότες στο όνειρο;
Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.