Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Ονειροκρίτης Ντομάτα

Ντομάτα

Γράφτηκε από  Ονειροκριτης
Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(56 ψήφοι)

Αν δείτε ότι τρώτε ντομάτες, είναι σημάδι καλής υγείας. Αν ονειρευτείτε ντομάτες να φυτρώνουν, είναι προμήνυμα οικογενειακής αρμονίας και ευτυχίας. Αν μία γυναίκα δει ώριμες ντομάτες, σημαίνει ότι θα κάνει έναν επιτυχημένο γάμο.


Διαβάστηκε 16271 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ντουλάπι Νούφαρο »

2 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου alkisti Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011 11:00 δημοσιεύθηκε από alkisti

    Καλημερα. Ειδα οτι ήθελα να περάσω από ένα δρόμο με το αυτοκίνητο και εγώ πέρναγα απο τσαντίρι καθαρό και κάτω ο δρόμος στρωμένος με καταλευκες φλοκάτες. Τα τσαντίρια ήταν πεντακάθαρα. και οι τσιγγάνες νομίζω δυο ήταν καθαρές και αυτές.Μου έκανε εντύπωση ο δρόμος που ήταν ντυμένος με λευκές φλοκάτες. Τι σημαίνει?

  • Σύνδεσμος σχολίου ΑΓΓΕΛΙΚΗ Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011 09:48 δημοσιεύθηκε από ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    Καλημερα σας ειδα στον υπνο μου οτι κρατουσα 2 πιατα μεγαλα κ βαθια με ωριμες κομμενες ντοματες τα κρατουσα κ τα δυο με το αριστερο χερι κ για να μην μου πεσουν οι ντοματες εριξα τις ντοματες απο το ενα στο αλλο κ εκανα καπακι το ενα πιατο πανω στο αλλο.Τι ειναι?Σας ευχαριστω καλημερα,καλο Σαβ/κο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο). Γράψτε το σχόλιο - όνειρο αναλυτικά. Παρακαλούμε προσπαθήστε να γράφετε με σωστή ορθογραφία. Ελέγχουμε το σχόλιο - όνειρό σας, πριν δημοσιευθεί, για την καταλληλότητά του. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Αναζητήσατε

Ονειροκριτης Ντοματα
Τι σημαίνει η ντομάτα στο όνειρο;
Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.