Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Ονειροκρίτης Περιστέρι

Περιστέρι

Γράφτηκε από  Ονειροκριτης
Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(11 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας περιστέρια που γουργουρίζουν στις φωλιές τους, προβλέπεται οικογενειακή γαλήνη και καλά παιδιά. Για μια κοπέλα, αυτό το όνειρο προμηνά ένα γρήγορο και άνετο γάμο. Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι παίρνατε μέρος σε αγώνα σκοποβολής, όπου στύχος ήταν περιστέρια, σημαίνει πως, ο σκληρύς χαρακτήρας σας θα εμφανιστεί στις συναλλαγές σας και πως πρέπει να προφυλαχτείτε από διασκεδάσεις χαμηλού επιπέδου. Αν δείτε περιστέρια να πετούν, σημαίνει ελευθερία και ίσως νέα από κάποιον που λείπει. Αν δείτε περιστέρια να ζευγαρώνουν και να χτίζουν φωλιές, προβλέπεται ειρήνη και χαρούμενη οικογενειακή ζωή, άπου τα παιδιά θα είναι υπάκουα και η ευτυχία θ' αγκαλιάζει τους πάντες. Το ν' ακούσετε στ' όνειρύ σας το θλιβερό τιτίβισμα περιστεριών, συνήθως είναι προμήνυμα θανάτου ένας πατέρα. Αν δείτε σκοτωμένο περιστέρι, προβλέπεται χωρισμός ζευγαριού από απιστία ή θάνατο. Άσπρα περιστέρια, σημαίνουν αφθονία και πιστούς φίλους.


Διαβάστηκε 12580 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Περίπατος Περιφρόνηση »

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Νικος Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2012 16:13 δημοσιεύθηκε από Νικος

    καλησπέρα. Εγώ έχω δει περιστέρια σκοτωμένα, γρι και μαύρα και ένα να έχει μείνει ζωντανό, χρώματος γκρι.
    Τα περιστέρια ήταν σκοτωμένα από γάτες από τις οποίες μόλις με είδανε φύγανε εκτός από μια, η οποία ήταν μικρό γατάκι χρώματος άσπρο με μαύρο. Τα πουλιά ήταν στα κλουβιά μέσα εκτός από τα περιστέρια αλλά είδα και ένα καναρίνι που ήταν μαζί με το περιστέρι που σώθηκε. εκεί ήταν και ο παππούς μου, ο οποίος είναι στην ζωή αλλά δεν είχε καταλάβει τίποτα. τον φώναζα λέγοντάς τον γιατί τις άφησες και σκότωσαν τα πουλιά και μου είπε εγώ δεν έκανα τίποτα.. το πρόσωπο του παππού μου δεν το είδα. και κάτι ακόμα. όταν είδα την τελευταία γάτα, την φώναζα να φύγει αλλά εκείνη δεν μου έδινε σημασία. όταν πήγα κοντά της, γύρισε με είδε και μετά έφυγε σαν να μην είχε γίνει τίποτα..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο). Γράψτε το σχόλιο - όνειρο αναλυτικά. Παρακαλούμε προσπαθήστε να γράφετε με σωστή ορθογραφία. Ελέγχουμε το σχόλιο - όνειρό σας, πριν δημοσιευθεί, για την καταλληλότητά του. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Αναζητήσατε

Ονειροκριτης Περιστερι
Τι σημαίνει το περιστέρι στο όνειρο;
Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.