Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Ονειροκρίτης Ποδήλατο

Ποδήλατο

Γράφτηκε από  Ονειροκριτης
Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(46 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πως ανεβαίνετε σε ποδήλατο, είναι προμήνυμα ευχάριστων αλλαγών και προοπτικών. Αν δείτε ότι κατηφορίζετε με το ποδήλατο, είναι προειδοποίηση κακής υγείας και κακοτυχίας.


Διαβάστηκε 9100 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πνιγμός Πόδια »

2 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου ioanna Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013 10:43 δημοσιεύθηκε από ioanna

    καλημερα σας, ειδα οτι πηγαινα σε εναν δρομο γνωστο με ενα ποδηλατο χωρις τιμονι παρολα αυτα το πηγαινα μια χαρα μεχρι που κατεβηκα απο το ποδηλατο γιατι τον δρομο τον ειχαν κλεισει με μια τζαμενια πορτα. Μεχρι να κατεβω και να κοιταξω το ποδηλατο μου το ειχαν κλεψει και ειχα σκασει απ την στεναχωρια μου. Τι σημαινει αυτο;;;

  • Σύνδεσμος σχολίου Kalavritinos Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2011 18:12 δημοσιεύθηκε από Kalavritinos

    Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν με κάποιον γνωστό μου όταν σταμάτησε ο πεθαμε΄νος Καραμανλής ανεβασμένος σε ένα ποδήλατο,μόλις σταμάτησε δίπλα μας έδωσε στον γνωστό μου μια επιστολή με αρκετά αυστηρό ύφος.
    Το παράξενο είναι ότι γνωρίζαμε ότι ήταν νεκρός και ο ίδιος έκανε μερικές βασικές κινήσεις.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο). Γράψτε το σχόλιο - όνειρο αναλυτικά. Παρακαλούμε προσπαθήστε να γράφετε με σωστή ορθογραφία. Ελέγχουμε το σχόλιο - όνειρό σας, πριν δημοσιευθεί, για την καταλληλότητά του. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Αναζητήσατε

Ονειροκριτης Ποδηλατο
Τι σημαίνει το ποδήλατο στο όνειρο;
Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.