Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Ονειροκρίτης Σκορπιός

Σκορπιός

Γράφτηκε από  Ονειροκριτης
Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(34 ψήφοι)

Αν δείτε σκορπιό, είναι σημάδι εξαπάτησης από εχθρούς σας. Αν ονειρευτείτε πως δεν καταφέρατε να τον σκοτώσετε, είναι προειδοποίηση ότι θα πληγωθείτε από τη συμπεριφορά κάποιων ατόμων.


Διαβάστηκε 10144 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σκόρος Σκοτάδι »

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Χριστίνα Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2016 11:23 δημοσιεύθηκε από Χριστίνα

    Ήμουν σε ένα με τον φίλο μου κ ένα ακόμα άτομο, που δε θυμάμαι ποιο ήταν, μέσα σε κάποιο όχημα σαν τροχόσπιτο εν κινήσει. Ξαφνικά είδαμε ότι μας κυνηγούσε ένα τεράστιος μαύρος σκορπιός ο οποίος έτρεχε πίσω κ κατάφερε να μπει στο όχημα. Εμφανίστηκε στο χώρο που ήμαστε μέσα από ένα μπολ με, νομίζω, γάλα κ δημητριακά. Γυρνούσε γύρω γύρω στο μπολ γρήγορα μέχρι που πήδηξε έξω. Είχε μεγάλο σώμα, όχι τόσο μακρυά ουρά όσο θα έπρεπε κ κεφάλι τετράγωνο. Ερχόταν κυρίως προς τα πάνω μ και σκαρφάλωνε στα πόδια μου, σε καρέκλες κ καναπέ όπως κάνουν οι σκύλοι. Πού κ πού κυνηγούσε και τον φίλο μου αλλά εγώ ήμουν ο κύριος στόχος του. Το άλλο άτομο δεν κινδύνευσε στιγμή. Δεν μας τσίμπησε αλλά δε σταμάτησε να μας κυνηγάει μέχρι που ο φίλος μου του έκοψε κάποια πόδια κ νομίζω κ την ουρά κ ήρθε κάποιος να τον πάρει. Τότε έμοιαζε τρομαγμένος κ ο φίλος μου έλεγε πως έμοιαζε με άνθρωπο που είχε μεταμορφωθεί σε σκορπιό κ έπρεπε να βρουν τρόπο να τον βοηθήσουν αυτοί που ήρθαν να τον πάρουν.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο). Γράψτε το σχόλιο - όνειρο αναλυτικά. Παρακαλούμε προσπαθήστε να γράφετε με σωστή ορθογραφία. Ελέγχουμε το σχόλιο - όνειρό σας, πριν δημοσιευθεί, για την καταλληλότητά του. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Αναζητήσατε

Ονειροκριτης Σκορπιος
Τι σημαίνει ο σκορπιός στο όνειρο;
Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.