Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Ονειροκρίτης Φάντασμα

Φάντασμα

Γράφτηκε από  Ονειροκριτης
Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(18 ψήφοι)

Πάρτε ξεχωριστές προφυλάξεις όσο εξαρτάται από σας, αν ονειρευτείτε φάντασμα. Συμφορά περιμένει εσάς και τους δικούς σας. Τόσο η περιουσία σας όσο και η ζωή σας βρίσκονται σε κίνδυνο. Οι νέοι θα πρέπει να είναι απόλυτα εντάξει στις σχέσεις τους με το άλλο φύλο. Είναι πιθανό να χάσουν την υπόληψη τους. Γενικά, το να δείτε φάντασμα στον ύπνο σας προλέγει απροσδόκητες φασαρίες.

Αν το φάντασμα φορούσε λευκά, σημαίνει πως η υγεία κάποιου φίλου σας κινδυνεύει, ή κάποια επιχείρηση σας δεν θα είναι αποδοτική. Αν το φάντασμα ήταν ντυμένο στα μαύρα, είναι σημάδι πως κάποιος από το περιβάλλον σας θα σας προδώσει. Το να δείτε πως το φάντασμα μιλούσε, σημαίνει ότι κάτι πονηρό σας πλησιάζει, το οποίο θα μπορούσε να αποφευχθεί μόνο αν προσέχατε τις συμβουλές και τις οδηγίες προσώπου που σας αγαπά.

Αν το φάντασμα χτυπούσε την πόρτα σας ή τον τοίχο, προλέγεται αναπάντεχη αναταραχή. Το να είναι πίσω από κουρτίνες, είναι σημάδι πως πρέπει να προσέξετε και να χαλιναγωγήσετε τα συναισθήματα σας, γιατί υπάρχει πιθανότητα να φανείτε αδιάκριτοι. Επίσης, θα δημιουργηθούν διαφωνίες και φιλονεικίες. Αν ακούσατε μουσική να έρχεται από κάποιο πνεύμα, είναι σημάδι δυσάρεστης αλλαγής και θλίψης μέσα στην οικογένεια. Αν παρουσιαστεί στ' όνειρο σας ένας από τους γονείς, σαν φάντασμα, είναι προμήνυμα ότι είστε εκτεθειμένος σε κινδύνους και θα πρέπει να προσέχετε τις συνεργασίες με ξένους. Αν δείτε το φάντασμα κάποιου πεθαμένου φίλου, είναι προμήνυμα ότι θα κάνετε ένα μακρινό ταξίδι με δυσάρεστη συντροφιά και θ' απογοητευτείτε.

Αν σας παρουσιαστεί, στον ύπνο σας, ένα φάντασμα αιωρούμενο στον ουρανό, προμηνύεται ατυχία και απώλεια. Ένα θηλυκό φάντασμα στα δεξιά σας και ένα αρσενικό στ' αριστερά, και που φαίνονται ευχάριστα και τα δυο, σημαίνουν πως γρήγορα θα βγείτε από την αφάνεια και θα αποκτήσετε δόξα, που όμως δεν θα διαρκέσει πολύ, γιατί πλησιάζει η ώρα της αναχώρησης από τα επίγεια.

Αν δείτε θηλυκό φάντασμα με μακριά τουαλέττα που κυματίζει στον αέρα, σημαίνει πρόοδο στις επιστημονικές μελέτες και απόκτηση πλούτου, σχεδόν ως εκ θαύματος, αλλά πάντα θα υπάρχει στη ζωή σας μια νότα μελαγχολίας. Το φάντασμα ενός ζωντανού συγγενή ή φίλου, στο όνειρο, προμηνά ότι διατρέχετε κίνδυνο από κακία φιλικού προσώπου και προειδοποιείστε να κρατήσετε αυτό το πρόσωπο σε απόσταση.


Διαβάστηκε 4840 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Φανάρι Φάρμακα »

2 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου Χρύσα Τρίτη, 17 Απριλίου 2012 16:25 δημοσιεύθηκε από Χρύσα

    Είδα όνειρο, ότι περπατούσα με μια φίλη μου έξω, σε ένα σκοτεινό δρόμο, ώσπου είδαμε ένα παλιό όμορφο σπίτι όπου ήταν ερειπωμένο. Κανένας δεν ζούσε σε αυτό. Για κάποιον λόγο τον οποίο δεν θυμάμαι, μπήκαμε σε αυτό το σπίτι όπου εξερευνούσαμε τα πάντα. Θυμάμαι ότ υπήρχε μια μεγάλη βιβλιοθήκη με σκονισμένα βιβλία. Η φίλη μου μού είπε να πάω να δώ στα δωμάτια τι έχει. Στο 1ο δωμάτιο δεν υπήρχε τίποτα. Όπως εξερευνούσα αυτό το δωμάτιο, όπως γύρισα να φύγω, ξαφνικά βλέπω μπροστά μου ένα φάντασμα που με έβλεπε με επίμονο ύφος. Ήταν λευκο. Εγώ φοβήθηκα και πήγα στην βιβλιοθήκη. Η φίλη μου δεν ήταν εκεί. Πήγα στο 2ο δωμάτιο για να δω τι είχε εκεί. Αλλά πάλι, καθώς μπήκα είδα ακόμη ένα φάντασμα το οποίο πάλι με έβλεπε επίμωνα και μου μιλούσε. Μου έλεγε κάτι το οποίο δεν καταλάμβαινα. Και πάλι, φοβήθηκα και βγήκα έξω στον δρόμο, όπου με περίμενε η φίλη μου. Πολύ παράξενο όνειρο πάντως..

  • Σύνδεσμος σχολίου Βίκυ Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012 12:34 δημοσιεύθηκε από Βίκυ

    Είδα ότι ήμουν σε ένα όμορφο καθαρό σπίτι. Καθόμουν στο ξύλινο πάτωμα, μπροστά από αναμμένο τζάκι. Έξω χιόνιζε πολύ, το έβλεπα από μεγάλα καθαρά παράθυρα. Γύρισα και άρχισα να βγάζω τις κάλτσες μου. Όταν ξανακοίταξα στο παράθυρο ένα απαίσιο γυναικείο φάντασμα με κοίταζε από το παράθυρο ουρλίαζοντας. Ημουν πολύ φοβισμένη και ούρλιαξα και το φάντασμα εξαφανίστηκε από το τζάμι, αφήνοντας αχνό από την ανάσα του.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο). Γράψτε το σχόλιο - όνειρο αναλυτικά. Παρακαλούμε προσπαθήστε να γράφετε με σωστή ορθογραφία. Ελέγχουμε το σχόλιο - όνειρό σας, πριν δημοσιευθεί, για την καταλληλότητά του. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Αναζητήσατε

Ονειροκριτης Φαντασμα
Τι σημαίνει το φάντασμα στο όνειρο;
Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.