Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Ονειροκρίτης Φίδι

Φίδι

Γράφτηκε από  Ονειροκριτης
Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(354 ψήφοι)

Αν δείτε στ' όνειρο σας φίδια, είναι σημάδι νοσηρής κατάστασης και καταθλιπτικού περιβάλλοντος. Ύστερα απ' αυτό το όνειρο, υπάρχει συνήθως κάποια απογοήτευση. Αν δείτε στον ύπνο σας το φίδι ασπίδα ή νάγια, είναι κακό προμήνυμα. Οι γυναίκες μπορεί να χάσουν το σεβασμό τίμιων και ενάρετων ανθρώπων, θανάσιμοι εχθροί απεργάζονται τη δυσφήμηση σας. Αγάπημένα πρόσωπα θα αδικήσουν το ένα το άλλο. Για μια γυναίκα που θα ιδεί ότι τη δάγκωσε ένα φίδι που το νόμιζε για ψόφιο, είναι προμήνυμα ότι θα

υποφέρει από την πανουργία προσώπου που της παρίστανε τον φίλο.
Αν ονειρευτείτε πολλά φίδια μαζί να τρέχουν προς διάφορες κατευθύνσεις, θα πρέπει να περιμένετε ένα σοβαρό κακό που θα σας παρουσιαστεί με ποικίλες μορφές και σταδιακά. Αν δείτε φίδια να κουλουριάζονται και να πέφτουν επάνω σε άλλα, προμηνύονται αγώνες με επιτυχίες, αλλά και τύψεις για τον τρόπο που φτάσατε στην επιτυχία. Αν δείτε πως σκοτώνατε φίδια, σημαίνει πως θα χρησιμοποιήσετε κάθε ευκαιρία για την προώθηση των συμφερόντων σας και πως θα επιβάλετε τελικά το σεβασμό της προσωπικότητας σας σε όλο τον κόσμο. Αν δείτε ότι δρασκελλήσατε φίδι και περάσατε, σημαίνει ότι θα ζήσετε μέσα σε μόνιμο φόβο αρρώστιας, και ότι ιδιοτελή και ανέντιμα πρόσωπα θα προσπαθήσουν να σφετεριστούν τη θέση σας πλάι στο σύντροφο σας. Αν ονειρευτείτε πως σας δάγκωσε φίδι, θα υποκύψετε σε κακές επιρροές, και εχθροί θα βλάψουν τις επιχειρήσεις σας.

Αν δείτε πως ένα κοινό πιτσιλωτό φίδι σας πλησίασε βγαίνοντας μέσα από τη χλόη, και παραμερίσατε γρήγορα, ενώ εκείνο σας προσπερνούσε, έπειτα δε, αφού ξεχάσατε το περιστατικό, ξαναείδατε το ερπετό να επιστρέφει κατά πάνω σας και να γίνεται ολοένα και πιο μεγάλο, με τερατώδεις διαστάσεις, καθώς πλησίαζε, τότε: αν, ύστερα από απεγνωσμένες προσπάθειες, καταφέρατε ν' αποφύγετε την επίθεση του, και το χάσατε εντελώς από τα μάτια σας, σύντομα τα πράγματα θα πάνε για σας από το κακό στο χειρότερο, εξαιτίας κυρίως του γεγονότος ότι θα σας δημιουργηθεί η εσφαλμένη εντύπωση ότι σας δολιεύονται και δεν εκτελούν τις εντολές σας. Ακόμη: στο μυαλό σας θα πάρουν τρομαχτικές διαστάσεις υποψίες ότι πάσχετε από σοβαρές αρρώστιες και την παραμικρή αδιαθεσία θα την ερμηνεύετε σαν ένδειξη ότι σας παραμονεύει ο θάνατος. Τελικά, όμως, θα καταφέρετε να προσαρμοστείτε σε μια φυσιολογική κατάσταση, παραμερίζοντας τις φαντασιώσεις, και θα ζήσετε ικανοποιημένος.

Αν ονειρευτείτε ότι ένα φίδι κουλουριάστηκε γύρω από το σώμα ή από κάποιο μέλος σας, και τινάζει τη γλώσσα του εναντίον σας, είναι σημάδι ότι θα βρεθείτε σε θέση αδυναμίας στα χέρια εχθρών, ή ότι θα προσβληθείτε από κάποια ασθένεια. Αν καταφέρατε να το βγάλετε από πάνω σας, σημαίνει ότι θα χρησιμοποιήσετε έξυπνη στρατηγική για να υπερνικήσετε σοβαρές αντιδράσεις στα σχέδια σας. Αν δείτε πλοκάμους μαλλιών να μεταμορφώνονται σε φίδια, σαν της Μέδουσας, είναι προμήνυμα ότι φαινομενικά ασήμαντα περιστατικά θα σας βάλουν σε μεγάλους μπελάδες, δημιουργώντας σας ποικίλα προβλήματα και στενοχώριες. Αν δείτε στον ύπνο σας φίδια να μεταμορφώνονται σε αφύσικα σχέδια, θα έχετε φασαρίες που θα εκλείψουν αν δείξετε ψυχραιμία, αδιαφορία και ισχυρή θέληση. Αν ονειρευτείτε ότι πατήσατε φίδι την ώρα που βαδίζατε ή κάνατε μπάνιο, είναι προμήνυμα ότι θα δοκιμάσετε στενοχώριες ύστερα από άνομες τέρψεις που απολαύσατε. Αν δείτε φίδια να δαγκώνουν άλλους, είναι σημάδι πως κάποιος φίλος θα δεχθεί προσβλητικά λόγια και επικρίσεις εκ μέρους σας. Τα μικρά φίδια στο όνειρο σημαίνουν ότι θα περιποιηθείτε με εξαιρετική φιλικότητα πρόσωπα που κρυφά θα σας δυσφημήσουν και θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν τις αισιόδοξες προοπτικές σας. Αν δείτε παιδιά να παίζουν με φίδια, είναι σημάδι ότι δεν θα είστε ικανός να ξεχωρίσετε τους φίλους από τους εχθρούς σας και, φυσικά, θα υποστείτε κάποιες ζημιές και απογοητεύσεις.

Για μια γυναίκα που θα νομίσει, στον ύπνο της, ότι ένα παιδί έβαλε πίσω από το κεφάλι της ένα φίδι και εκείνο σφύριξε, είναι προμήνυμα ότι θα πεισθεί να παραιτηθεί από κάποιο απόκτημα της φαινομενικά για το καλό της, αλλά θα ανακαλύψει αργότερα ότι έχει μπλεχτεί σε μια δολοπλοκία στην οποία οι εχθροί της θα την ταλαιπωρήσουν άσχημα. Αν δείτε φίδια να υψώνουν το κεφάλι τους σ' ένα μονοπάτι ακριβώς πίσω από ένα φίλο σας, σημαίνει ότι θ' ανακαλύψετε μια συνωμοσία που σκαρώθηκε για να βλάψει το φίλο σας, αλλά κι εσάς τον ίδιο. Αν δείτε το φίλο σας να τα κατατροπώνει, σημαίνει ότι θα χρησιμοποιήσει κάποιο ισχυρό πρόσωπο για να ανατρέψει τις σκευωρίες που έχουν εξυφανθεί σε βάρος του και οι οποίες θα είχαν αντίχτυπο και σε σας. Για μια γυναίκα που θα ιδεί ότι υπνώτισε ένα φίδι, σημαίνει ότι τα δικαιώματα της θα καταπατηθούν, αλλά θα βρει τελικά προστασία από το νόμο και θα της συμπαρασταθούν ισχυροί φίλοι.


Διαβάστηκε 29949 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Φήμη Φιλάργυρος »

13 σχόλια

 • Σύνδεσμος σχολίου Χρύσα Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018 23:17 δημοσιεύθηκε από Χρύσα

  Ειδα το φίδι με κομμένο κεφάλι και ουρά και νομίζω οτι τα έκοψα εγω η ουρά του έτρεμε μου φάνηκε οτι ειδα τον άντρα μου που έχει πεθάνει λιγο πιο εκει και οταν κοίταξα γύρω ήμουν μέσα σε εκλησια

 • Σύνδεσμος σχολίου ΙΩΑΝΝΑ Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014 09:59 δημοσιεύθηκε από ΙΩΑΝΝΑ

  καλημέρα είδα ένα περίεργο όνειρο χθες το βράδυ.
  ήμουν στο μαγαζί μου μαζί με τον αδερφό μου και έξω από το μαγαζί είχε 2 φίδια το ένα αρκετά μεγάλο κίτρινο και το άλλο λίγο μικρότερο πράσινο σκούρο, στην προσπάθειά μας να μην μπουν μέσα το μαγαζί ο αδελφός μου έβαλε έναν μαύρο πίνακα στην πόρτα του μαγαζιού. μέσα στην τουαλέτα του μαγαζιού υπήρχαν μικρά μαύρα φιδάκια σαν σκουλήκια και προσπαθούσε ο αδελφός μου να τα σκοτώσει.
  μετά πήγαμε στην αυλή του μαγαζιού και από πάνω περνούσαν ελικόπτερα πολεμικά και ο αδελφός μου προσπαθούσε να τα ρίξει με ένα μικρο πιστόλι και του είπα γιατί δεν παίρνεις ένα αυτόματο?
  τέλος απέναντι από το μαγαζί υπήρχε ένα περίπτερο (που δεν υπάρχει) και πήγα κάτι να αγοράσω αλλά αυτή που είχε το περίπτερο δεν είχε ρέστα από χοντρά και πήγε να με γεμίσει ψιλά αλλά δεν ψώνισα τελικά.

  συγνώμη για το μεγάλο όνειρο αλλά θα ήθελα μια επεξήγηση με προβλημάτισε αρκετά αυτό το όνειρο. το μαγαζί είναι και δικό μου και του αδελφού μου.

 • Σύνδεσμος σχολίου Μελινα Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013 15:13 δημοσιεύθηκε από Μελινα

  ειδα οτι προχωρουσα σε ενα χωραφι για να παω σε εναν ανδρα και περασα πανω απο ενα φιδι (κιτρινο-λαχανι) το οποιο δν το προσεξα οτι υπηρχε μου φωναξε ο ανδρας προσεχε φιδι και αμεσως τον αγκαλιασα για να γλιτωσω για μια στιγμη νμζα οτι γλιτωσα αλλα μετα το φιλι τυλιχτηκε γυρω απο το ποδι μου και με εσφιγγε πλ και με δαγκωσε κι ολας και θυμαμαι αν πονουσα ή οχι παρ'ολα αυτα ομως αντι να πεθανω εγω πεθανε ο ανδρας που αγκαλιαζα...σημαινει κτ αυτο?

 • Σύνδεσμος σχολίου nikos Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011 00:08 δημοσιεύθηκε από nikos

  και εγω χθες ειδα ενα φιδι που ανεβαινε κατι σκαλια και πριν το πιάσω φώναξα ''ΘΑ το πιάσω απο το λεμό και θα του λιώσω το κεφάλι με το πόδι μου''σαν να το ελεγα σε κάποιον.οπως και εκανα στην συνεχεια.

 • Σύνδεσμος σχολίου Basilhs Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2011 19:32 δημοσιεύθηκε από Basilhs

  eida ena fidi to opoio dagkwse thn aderfh mou kai prospa8hsa na to apra3w apo authn all sthn synexeia me dagkwse sto xeri kai meta to epiasa apo to lemo kai to skotwsa :S

 • Σύνδεσμος σχολίου Nina Τρίτη, 07 Ιουνίου 2011 15:12 δημοσιεύθηκε από Nina

  vlepw ena fidi mikro pou to skotonei i mana m

 • Σύνδεσμος σχολίου χριστιανα Τρίτη, 31 Μαΐου 2011 08:17 δημοσιεύθηκε από χριστιανα

  είναι μέρες που βλέπω φίδι στο ύπνο μου δεν με δαγκώνει την μια ήταν μέσα στη κρεβατοκάμαρά μου ενα μεγάλο και κουλουριασμένο όταν το είδα βγήκα απο τη κρεβατοκάμαρα αλλά βγήκα μικρά σαν σκουλήκια και με κάποιο τρόπο τα εξαφανίσαμε με τον σύζυγο μου μια άλλη μέρα το είδα μέσα στο σπίτι της αδελφής μου σαν χταπόδι και βγήκαν αρκετά σαν σκουλήκια και τα κάψαμε με τον άντρα μου σήμερα είδα ενα μεγάλο το οποίο ει μουν στην παραλία και το είδα απο μακριά και μετα έφυγε καμιά φορά δεν μου επιτίθεται και πάντα ο νους μου ειναι στα παιδιά μου μη τα πλησιάσουν

 • Σύνδεσμος σχολίου evaggelia Κυριακή, 17 Απριλίου 2011 21:28 δημοσιεύθηκε από evaggelia

  kalispera eida to oneiro mou oti mesa sto saloni mou htan ena polu megalo fidi me duo kefalia to ena htan sthn oura mavro kai me polu makros to opoio prospa8ouse n mou epite8ei kapoia stigmh mphke sto dwmatio ena skulaki pou eixa prin xronia pou enw sthn pragmatikotita htan mavro sto oneiro htan leuko kai ormhse panw sto fidi me epotelesma to fidi tulixtike panw tou kai arxise na to fakwnei me mania.egw eklega me lugmous kai tsiriza tote emefanistike h mana mou kai phre to opws htan tuligmeno ston skulo kai ta petakse se ena teneke kai ta ekapse.htan toso entono oneiro pou ksipnisa apo ta klamata mou. sas parakalw an mporeite na mou to ermhneusete

 • Σύνδεσμος σχολίου vasilis7 Παρασκευή, 08 Απριλίου 2011 15:57 δημοσιεύθηκε από vasilis7

  proxorousame me parea sto pezodromio kai petagontousan fidia to ena meta to alo mprosta mas kai to ena paidi apo tin parea ta klosouse aristera kai deksia kai ta edioxne etsi!!!

 • Σύνδεσμος σχολίου anko Κυριακή, 03 Απριλίου 2011 15:14 δημοσιεύθηκε από anko

  eida ston ipno mou oti h kopela m epase ena fidi,tis eipa na prosexei na min tin dagkosei kai to petakse katw..,meta to epiasa ego sta xeria m k me dagkose to xeri...meta tin eipa na kopsei to kefali tou gia na to skotwsei k molis to ekane, afto evgale ksana kefali.....

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο). Γράψτε το σχόλιο - όνειρο αναλυτικά. Παρακαλούμε προσπαθήστε να γράφετε με σωστή ορθογραφία. Ελέγχουμε το σχόλιο - όνειρό σας, πριν δημοσιευθεί, για την καταλληλότητά του. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Αναζητήσατε

Ονειροκριτης Φιδι
Τι σημαίνει το φίδι στο όνειρο;
Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.