Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Ονειροκρίτης Φωτιά

Φωτιά

Γράφτηκε από  Ονειροκριτης
Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(69 ψήφοι)

Η φωτιά στο όνειρο είναι καλό σημάδι, αν βέβαια αυτός που το βλέπει δεν καίγεται. Είναι ένα προμήνυμα αύξησης της περιουσίας και προκοπής σε οποιοδήποτε επάγγελμα. Αν ονειρευτείτε πως καίγεται το σπίτι σας, σημαίνει πως θα βρείτε ένα σύντροφο στη ζωή σας. Για έναν επιχειρηματία που θα δει το μαγαζί του να καίγεται, προβλέπεται πως η δουλειά του θα πάει καλά και πως θα έχει μεγάλα κέρδη. Αν ονειρευτεί πως προσπαθούσε να σβήσει μια φωτιά, χωρίς να καίγεται ο ίδιος, σημαίνει πως θα δουλέψει πολύ, χωρίς όμως να έχει την επιθυμητή απόδοση. Και αν ονειρευτεί τα ερείπια του μαγαζιού του μετά από φωτιά, σημαίνει πως η τύχη δεν είναι με το μέρος του. Δεν πρέπει ωστόσο ν' απογοητευτεί, γιατί τα πράγματα θ' αλλάξουν εκεί που δεν το περιμένει. Αν ονειρευτείτε πως ανάβατε φωτιά, μπορείτε να περιμένετε πολλές εκπλήξεις και επισκέψεις σε καλούς φίλους. Αν ονειρευτείτε φωτιά μεγάλων διαστάσεων, σημαίνει, για τους ναυτικούς ένα ασφαλές ταξίδι, για τους λογοτέχνες πρόοδο και φήμη και για τους επιχειρηματίες συνεχείς επιτυχίες.


Διαβάστηκε 19515 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Φωταψία Φύλλα χρυσού »

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου ΕΥΗ Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2012 21:12 δημοσιεύθηκε από ΕΥΗ

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑ ΠΩΣ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ 20ΧΡΟΝΗ ΑΝΕΨΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΤΖΑΚΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΜΕ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ,ΒΕΒΑΙΩΣ ,ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ!ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΟ ΚΑΛΣΟΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΝΥΧΤΙΚΟ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ!ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ!ΕΦΥΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑ ΓΥΡΙΣΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΤΖΑΚΙΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΝ ΤΖΑΜΕΝΙΑ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ!ΤΗΝ ΤΡΑΒΗΞΑ ΕΞΩ ΑΜΕΣΩΣ ...ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΩΠΟ ,ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ! ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΟΝΟΥΣΕ ΛΙΓΟ...
    ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΠΩΣ ΣΠΑΝΙΑ ΒΛΕΠΩ ΟΝΕΙΡΑ...Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΠΑΝΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΣΟΚΑΡΕ ΑΡΚΕΤΑ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο). Γράψτε το σχόλιο - όνειρο αναλυτικά. Παρακαλούμε προσπαθήστε να γράφετε με σωστή ορθογραφία. Ελέγχουμε το σχόλιο - όνειρό σας, πριν δημοσιευθεί, για την καταλληλότητά του. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Αναζητήσατε

Ονειροκριτης Φωτια
Τι σημαίνει η φωτιά στο όνειρο;
Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.