Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Ονειροκρίτης Φωτογραφία

Φωτογραφία

Γράφτηκε από  Ονειροκριτης
Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(17 ψήφοι)

Αν δείτε φωτογραφίες στ' όνειρο σας, προβλέπεται κάποια απογοήτευση. Αν δείτε ότι παίρνατε τη φωτογραφία του (της) συντρόφου σας, σημαίνει πως δεν είναι ιδιαίτερα πιστός, μολονότι προσπαθεί να σας πείσει για το αντίθετο. Για τους παντρεμένους που θα ονειρευτούν ότι έχουν στην κατοχή τους φωτογραφίες άλλων, προβλέπεται ότι θα τους γίνει κάποια δυσάρεστη αποκάλυψη για τη συμπεριφορά ενός προσώπου. Αν δείτε πως έχετε τη δική σας φωτογραφία, σημαίνει ότι παρά τη θέληση σας, θα δημιουργήσετε προβλήματα στον εαυτό σας και τους άλλους.


Διαβάστηκε 7555 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Φυλαχτό Φακίδες »

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Ρούλα Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2013 15:21 δημοσιεύθηκε από Ρούλα

    Καλημέρα σας. Είδα ότι κάποιος ερασιτέχνης ευφευρέτης, άγνωστος σε μένα, ανακάλυψε μια φωτογραφική μηχανή χρώματος ροζ και μπορούσε να φωτογραφίσει ή να βιντεοσκοπήσει οτιδήποτε θέλουμε. Αυτό γίνεται από απόσταση. Είναι συνδεδεμένη με κάποιο δορυφόρο, γράφεις πάνω βουλή και σου δείχνει π.χ. τη βουλή και την βλέπεις ζωντανά. Ή ήθελες να βγάλεις φωτογραφία στην Αμερική και το έκανες από απόσταση ζωντανά. Κάτι σαν το youtube, αλλά αυτό γίνεται αυτόματα μέσω δορυφόρου, χωρίς την επέμβαση καμεραμάν. Κάποια άγνωστη για την εποχή μας τεχνολογία. Αυτός λοιπόν ο εφευρετης ήταν προσκεκλημένος σε κάποιο κανάλι της Ελλάδος και είπε ότι θα έδινε καμιά δεκαριά φωτογραφικές- βιντεοκάμερες σε 10 τυχερούς, φτάνει να έπαιρνε απλά ένα τηλέφωνο στο κανάλι και να έλεγε πήρα για την φωτογραφική μηχανή τηλέφωνο. Ενδιαφέρθηκα κι εγώ γι” αυτό το δώρο και σήκωσα το ακουστικό με σκοπό να τηλεφωνήσω. Τότε έγινε κάτι φοβερό. Έξω ήταν παλιόκαιρος και έπεσε το σύστημα. Όλα τα τηλέφωνα της περιοχής μου εκείνη την ώρα ήταν κομμένα. Είχε γίνει βλάβη σε όλο το νησί και εγώ να αγχώνομαι ότι δεν θα κερδίσω αυτή τη φωτογραφική, αυτό το θαύμα. Στο ακουστικό ακουγόταν μια γυναικεία φωνή, μας συγχωρείτε βλάβη, μας συγχωρείτε βλάβη. Το ίδιο έγινε και με την τηλεόραση. Έδειχνε ότι είχε πρόβλημα. Όλη η περιοχή μου ήταν απομονωμένη για λίγο από τον υπόλοιπο κόσμο. Αυτό έγινε για πολύ λίγο. Μια σημαντική στιγμή για μένα. Όταν έφτιαξε η τηλεόραση, έφτιαξε και το τηλέφωνο. Έπιασα περιχαρής να πάρω το νούμερο που θα κέρδιζα αυτή την υπέροχη μηχανή, όμως άκουσα τον εφευρέτη να λέει ότι δεν θα δεχτώ άλλα τηλέφωνα. Οι 10 μηχανές δόθηκαν σε άλλους. Εγώ έπεσα στο κρεβάτι κι έκλαιγα μ΄ αναφιλητά. Περιμένω απάντησή σας! Με φόβισε πολύ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο). Γράψτε το σχόλιο - όνειρο αναλυτικά. Παρακαλούμε προσπαθήστε να γράφετε με σωστή ορθογραφία. Ελέγχουμε το σχόλιο - όνειρό σας, πριν δημοσιευθεί, για την καταλληλότητά του. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Αναζητήσατε

Ονειροκριτης Φωτογραφια
Τι σημαίνει η φωτογραφία στο όνειρο;
Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.