Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Ονειροκρίτης Φωτογραφική μηχανή

Φωτογραφική μηχανή

Γράφτηκε από  Ονειροκριτης
Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(8 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε φωτογραφική μηχανή, σημαίνει ότι κάποιες αλλαγές θα δημιουργήσουν άδικο περιβάλλον. Για μια νέα γυναίκα, το να ονειρευτεί ότι τραβούσε φωτογραφίες με φωτογραφική μηχανή, είναι προμήνυμα ότι το άμεσο μέλλον της επιφυλάσσει πολλά δυσάρεστα, και κάποιος φίλος θα της δώσει μεγάλη απογοήτευση. Χαιρετισμός Αν ονειρευτείτε χαρούμενο χαιρετισμό, είναι προμήνυμα χαράς και κοινωνικών διασκεδάσεων. Αν όμως ο χαιρετισμός ήταν θλιμμένος, σημαίνει στενοχώρια και απώλεια. Το να δείτε ότι αποχαιρετήσατε με φιλιά, προμηνά ότι θα κάνετε ταξίδι, αλλά χωρίς ευχάριστα περιστατικά ή εκπλήξεις.


Διαβάστηκε 11365 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Φυματίωση »

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου elenii Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2010 00:39 δημοσιεύθηκε από elenii

    εγω ειδα στο ονειρο μου οτι πηγα στο σπιτι του πρωην μου(με τον οποιο προσπαθω κ τον θελω πισω) κ ειδα οτι ειχε ακομα τις φωτογραφιες μας σε καδρα.κ ειπα κοιτα να δεις ακομα με αγαπαει δεν τις εχει βγαλει τισ φωτοςμας. ας μου εξηγησει καποιος τι σημενει εαν ξερει σας παρακαλω.ευχαριστω

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο). Γράψτε το σχόλιο - όνειρο αναλυτικά. Παρακαλούμε προσπαθήστε να γράφετε με σωστή ορθογραφία. Ελέγχουμε το σχόλιο - όνειρό σας, πριν δημοσιευθεί, για την καταλληλότητά του. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Αναζητήσατε

Ονειροκριτης Φωτογραφικη μηχανη
Τι σημαίνει η φωτογραφική μηχανή στο όνειρο;
Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.