Ο Πληρέστερος OnLine Ονειροκρίτης

Όλα τα όνειρά σας είναι εδώ

Ονειροκρίτης Χριστός

Χριστός

Γράφτηκε από  Ονειροκριτης
Βαθμολογήστε αυτή την ερμηνεία
(52 ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πως κοιτάζατε το Χριστό βρέφος να τον προσκυνούν οι μάγοι, σημαίνει πολλές ειρηνικές μέρες γεμάτες πλούτο και γνώση, μπόλικη χαρά και ικανοποίηση. Αν τον ονειρευτήκατε στον κήπο της Γεσθημανή, βαριά λύπη θα γεμίσει την ψυχή σας και θα νιώσετε μεγάλο πόθο για αλλαγή και πλατωνικόν έρωτα. Αν τον είδατε στο ναό να διώχνει τους εμπόρους, σημαίνει ότι θα εξουδετερώσετε κακούς εχθρούς και θα ευοδοθούν οι τίμιες προσπάθειες σας.


Διαβάστηκε 8583 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Χρόνος Χήρα »

2 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου k_91 Σάββατο, 08 Σεπτεμβρίου 2012 12:47 δημοσιεύθηκε από k_91

    Ονειρευτηκα ορι ελεγα το Πατερ ημων κοιταζοντας τον ουρανο απο το παραθυρο μου και καθως το ελεγα μια δυναμη με σηκωνε ψηλα και αφου τελειωσα γυρισα στην εικονα του Χριστου και λεω αν ειναι αληθεια αυτο θα ειμαι ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος...

  • Σύνδεσμος σχολίου Athina Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012 15:53 δημοσιεύθηκε από Athina

    Εγώ προχτές είδα ένα αρκετά περίεργο όνειρο. Ήταν νύχτα και εγώ με την οικογένειά μου ήμασταν σε εξοχή αλλά δεν ήμασταν μόνοι, ήταν χιλιάδες κόσμο και κοιτάζαμε τον ουρανό...Τότε ξαφνικά έπεσε ένα αστέρι και φώναζα εγώ "Κάντε μια ευχή πέφτει ένα αστέρι!" και πριν προλάβω να τελειώσω τη φράση μου άρχισαν να πέφτουν συνεχώς αστέρια συνεχώς όμως και να κάνουμε όλοι ευχές χωρίς σταματιμό.Και ξαφνικά σταμάτησαν όλα και με διάφορα αστέρια που είχανε μείνει στον ουρανό άρχισαν να σχηματίζονται γράμματα...με λίγα λόγια το γράμμα αυτό απευθυνόταν στη μαμά μου και έλεγε να προσέχει τον πατέρα μου μη πάθει κάτι,γιατί την αγαπάει και στο τέλος έγραψε: "Με αγάπη,Ιησούς"...και αμέσως μετά εμφανίστηκε για ένα δευτερόλεπτο η μορφή του και μετά ε3αφανίστηκε και αυτός και το γράμμα και άρχισαν να πέφτουν πάλι αστέρια..

    Ήταν υπέροχο όνειρο πάντως.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες.Βασικός HTML κώδικας επιτρέπεται.Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο). Γράψτε το σχόλιο - όνειρο αναλυτικά. Παρακαλούμε προσπαθήστε να γράφετε με σωστή ορθογραφία. Ελέγχουμε το σχόλιο - όνειρό σας, πριν δημοσιευθεί, για την καταλληλότητά του. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Αλφαβητάρι Ονείρων

Αναζητήσατε

Ονειροκριτης Χριστος
Τι σημαίνει ο χριστός στο όνειρο;
Ο Ονειροκριτης μας περιλαμβάνει τις εγκυρότερες ερμηνείες ονείρων.